- 24 Haziran 2015
- 6.215
- 20.518
- 548
Sirke virüsü öldürmüyor eger onun icinse :)Yarın eşim markete gidecek. Döndüğü zaman bütün paketleri sirkeli suyla silip öyle mi yerleştireyim.Nego canım ☺
Ellerine sağlık canımSabah iyi bi temizlik yaptım ama
Çamaşırlar içerde nemli serilmişti balkona astım
Evi süpürdüm sildim
Tuvaleti lavaboyu banyoyu cifledim
Banyonun yerini çamaşırsuyuyla süngerle ovdum
Duşakabini fayansları cifle ovdum
Banyodaki çöp kovasını dezenfekte ettim
Kahvaltı yaptım
Bulaşık yıkadım
Ocağı sildim
Evi topladım
Kapı kollarını elektrik düğmelerini çamaşır suyuyla silicem
Toz alıcam
Başka da bişey yapmicam
Teşekkür ederimGeçmiş olsun , ağrısı zor olur
ya ben dün gece bir rüya gördüm ne anlama gelebılecegını de anlayamadım .
kayınvalıdem yatalak sozde benım evımdeymıs artık bız bakıyomusuz ama gordugum eve benım evım degıl baska bır ev, sonra gorumcelerım gelıyor bırının elınde benım tencerelerım ıste onlardaymısda bana getırmısler ama tencereler kapkara olmus yanmıs cok kotu gorunuyorlardı
Kolonya sık istersen, ben öyle yapıyorum canımYarın eşim markete gidecek. Döndüğü zaman bütün paketleri sirkeli suyla silip öyle mi yerleştireyim.Nego canım ☺
Sağol canımAyy çok geçmiş olsun tatlım
Sebze meyveye napiyonuz gi.Ellerine sağlık canım
Yapma yeter
Teşekkür ederimhayrolsun inşallah, anlamam hiç rüya tabirinden
Kolonya sık istersen, ben öyle yapıyorum canım
Sağol canım
Hala der aznavur gibiydin hiç susmazdın diye. Kızım da aynı benmiş o da hiç susmuyor
Korkma ama nefes borusuna takılmamış sonuçta bekleyin biraz gidersiniz doktora bence 3 gün bekle.
Ayak parmağımı çarptırdı çocuklar, inşaallah kırık falan olmaz
Tüketiyorlar beni ya
Cesaret edemedik ya kendimizi degilde annemleri riske atmaya gerek yok diye dusunduk. Evde bekleyelim bakalim insallah bir an once biter gider bu virus belasiEvden çıkmamakla iyi etmişsiniz canım, bizde pazar günü eşimle yapmıştık alışverişi, herkes evde olunca 1 hafta yetecek alışveriş yaptık ki dışarı çıkmayalım diye..
Ben buara yaptıklarımı yazmıyorum klasik ev işleri diye, günlük evi süpürüp toz alma, yerleri silme, banyo wc yıkama, yemek ve mutfak işleri dışında pek bi ekstra yaptığım birşey de yok zaten. Tablet, leptop, telefonları temizledim, buzdolabını da yeni silip yerleştirmiştim zaten..
Geçmiş olsun canım ya. İnşallah çıkar biran önce rahatlarsın.geçmiş olsun negom yaçocukları eve kapatmak zorunda olmak çok kötü ya
Bende annemleri riske atmamak için gitmedim.Cesaret edemedik ya kendimizi degilde annemleri riske atmaya gerek yok diye dusunduk. Evde bekleyelim bakalim insallah bir an once biter gider bu virus belasi
Bizde oyle aylik yetecek sekilde aldik. Gecwn markette adamin biri 20 paket kadar makarna 5 tane buyuk sise camasir suyu 3 buyuk 4 litrelik sivi sabun almisti. Daha bir suru sey vardi ama bunlari net hatirliyorum. Yani adamin aldiklarini ben 1 senede biteremem. Bazilarinin durumu yanlis anladigini dusunuyorumİyi yapmışsın canım, bizim de alışveriş zamanı geldi aylık, eşim alır bugün bir şeyler, onun haricinde zaten her gün işe mecbur gidiyor :/
Eline sağlık canım
Telefon bozulur canım öyle, kolonya sık sil hemen bari
Ayy ölecem
Amaaan Allah kolaylık versinAyak parmağımı çarptırdı çocuklar, inşaallah kırık falan olmaz
Tüketiyorlar beni ya
Nasıl oldu öylegünaydın negom:)
elektronik aletleri seciyorum:)
bugün çamaşır yikamaya baslicam. hava buz gibi
gece de oğlan bisey yuttu. oyuncak parçası mi düğme mi anlamadik. kaka nöbeti tutucam resmeninşallah çıkar
Nereye hangi parmağını çarpıtırdınAyak parmağımı çarptırdı çocuklar, inşaallah kırık falan olmaz
Tüketiyorlar beni ya
Geçmiş olsun canım ya. İnşallah çıkar biran önce rahatlarsın.
Senin oğlanda gelişme var mı tatlımgeçmiş olsun negom yaçocukları eve kapatmak zorunda olmak çok kötü ya
E heryer neden sirkeli suyla siliyoruz o zaman?Sirke virüsü öldürmüyor eger onun icinse :)
Spreyli şişeyle demi. Sıkıp sileyim.Ellerine sağlık canım
Yapma yeter
Teşekkür ederimhayrolsun inşallah, anlamam hiç rüya tabirinden
Kolonya sık istersen, ben öyle yapıyorum canım
Sağol canım
Öğrenince bana da yazSebze meyveye napiyonuz gi.
Nasıl oldu öyle
Sabunla yikayamayiz. Sirke fayda etmiyormus . Kolonya olmazSenin oğlanda gelişme var mı tatlım
E heryer neden sirkeli suyla siliyoruz o zaman?
Spreyli şişeyle demi. Sıkıp sileyim.
Öğrenince bana da yaz
Senin oğlanda gelişme var mı tatlım
E heryer neden sirkeli suyla siliyoruz o zaman?
Spreyli şişeyle demi. Sıkıp sileyim.
Öğrenince bana da yaz
Neyseki yutabilmişsorma fesleğen. ağzında bişey olduğunu farkettik. çıkarmak isteyince oyun sandi gülecem diye yuttu
Sirkenin fayda etmediği bir şey yok. Kim dedi onu.Sabunla yikayamayiz. Sirke fayda etmiyormus . Kolonya olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?