Düzenli Evimiz & Hayatımız

Valla TV de enfeksiyon hastalıkları uzmanı söyledi canım ya. Bir kaç tanesi hemde
Herkes her şeyi söylüyor.
Sirke ve alkol aynı yolla sentezleniyor sadece enzimleri farklı. Alkol sirkeden daha iyi bir dezenfektan değil yani.

Sabunla yikayamayiz. Sirke fayda etmiyormus . Kolonya olmaz
E günlerdir sirkeliyoruz evi
bi kez yaptı cikmadi bekliyoruz limonsuzum inşallah hastaneye gitmeden hallolur
İnşAllah çıkar gülüm ya
Sirke ve alkol aynı yolla sentezleniyor sadece enzimleri farklı. Alkol sirkeden daha iyi bir dezenfektan değil yani.
Canım bişey sorcam. Kullandığımız sirkeli suyu dökmeli miyiz? Mesela kapı kulplarını sildim, ertesi gün de silebilir miyim aynı suyla? Cahillik başa bela

Sprey kutusu yok mu canım evde, mesela bitmiş yağçöz kutuları falan?
Ben ona doldurdum sirkeyi, kapı kollarına, musluklar vb.yerlere toz alırken sıkıyorum, daha kolay oluyor.

Herkes başka şey söylüyo demin bende bi video izledim, etil alkol değil izopropil alkol öldürüyomuş. O da seyreltilip koyuluyomuş o yüzden bi çok firmaya işlem başlatılmış falan. En güzeli sabun ve su diyollar

Cesaret edemedik ya kendimizi degilde annemleri riske atmaya gerek yok diye dusunduk. Evde bekleyelim bakalim insallah bir an once biter gider bu virus belasi
İnşaallah canım.
Benim de çocuklar hasta, grip oldular, o yüzden anneanneye babaanneye gitmiyoruz. Ne olur ne olmaz, kv'de hastalığın envai çeşidi var zaten, kalp, şeker ve tansiyon hastası, bu durumda görüşmeyelim dedik.

kk birinci noteri geçmiş olsun tatlım sizede, şükür nefes borusuna falan kaçmamış, birkaç güne çikar inşaallah..
Benim de İkizlerimden biri burnuna bezelye tanesi sokmuştu kardeşimin düğünü var aynı zamanda eşimin teyzesinin cenazesi, gece saat 1 de eve geldik eşim beni bırakıp cenazeye gitti. Kaç gündür evde olmayınca da bezelye almıştım dolapta kaldı, bozulmadan temizleyip buzluğa atayım dedim, ikizleri uyutmaya çalıştım uyumadılar, odanın bir köşesine oturttum oynuyorlar bende odanın teee öteki ucunda sofra serdim yere, bezelye temizliyorum, bir baktım bebiş burnunu kaşıyo deli gibi hapşurmaya başladı kucağıma aldım baktım burnunun kenarında şişlik var, hemen aklıma geldi lavaboya götürdüm de orda çıkarmıştım şimdi bazen anlatırım da Allah Allaah nasıl soktum acaba deyip güler

Sprey kutusu yok mu canım evde, mesela bitmiş yağçöz kutuları falan?
Ben ona doldurdum sirkeyi, kapı kollarına, musluklar vb.yerlere toz alırken sıkıyorum, daha kolay oluyor.
Evet öyle yapayım. Ama marketten aldıklarımı neyle sileyim sirkeyle mi kafam karıştı.

Sebze meyveye napiyonuz gi.
Sirkeli su tabi ki
geçmiş olsun negom ya çocukları eve kapatmak zorunda olmak çok kötü ya
Maalesef canım
Amaaan Allah kolaylık versin
Amin canım sağol
Nereye hangi parmağını çarpıtırdın
Kapıya çarptım ama iyi şimdi
Nego ay çok geçmiş olsun küçükken bende annemi elinden çekince çarptırmıştım çatlamıştı
Ya yazın da böyle yaptılar şişti morardı o zaman, eşim kesin kırıldı diye götürdü değilmiş, lifler zedelenmişti. Şimdi iyi gibi
Senin oğlanda gelişme var mı tatlım

E heryer neden sirkeli suyla siliyoruz o zaman?
Spreyli şişeyle demi. Sıkıp sileyim.
Öğrenince bana da yaz
Evet canım
Ya canım her kafadan bir ses çıkıyor, sirkeye güveniyorum ben. Kim ne derse desin dezenfekte ediyor

hakkaten ordan oraya nasıl bulmuş yaramaz ya :)

sen maşallah ikiz bebek büyütmüşsn canım. ben bi tanesine bakamiyom

o kadar alışmışım ki kreşe gitmesine. cidden kreş yükümü aliyomus. ya yarım saat oturtamiyoruz. boyama yaparken bile on kere kalkiyo masadan

benim babam sınav mekik cektirirdi bize egzersiz yaptırırdı negom:) istersen yormak için sen de dene. günlük 20 mekik 10 şınavla başlayın:)

benim babam sınav mekik cektirirdi bize egzersiz yaptırırdı negom:) istersen yormak için sen de dene. günlük 20 mekik 10 şınavla başlayın:)
Neler yaptırıyorum görsen eliptik bisikletim var normalde izin vermem ama enerji atsınlar diye ona bile müsaade ediyorum.

Hemşire arkadaşımla konuştum. Dedi ki;elma sirkesi daha keskin onunla sprey şişesine koy sık. Diğer yerleri de sulandırıp silebilirmişiz.

Ayak parmağımı çarptırdı çocuklar, inşaallah kırık falan olmaz
Tüketiyorlar beni ya
Geçmiş olsun
anzavur neymis yahu ay çok güldüm musluk

ikiden üçe çıkarıyorum o zaman bekleme gününü
Bizde çok hareketli sürekli ağlayan sürekli mızmız olan bir şeyden memnun olmayan ağlamaklı gezen çabuk sıkılan koltuk tepesini bırakıp tavana tırmanan çocuklara denir.
Ay ben evi sirke ile siliyorum çamaşır suyu ve sirkeyi karıştırdım dün tıkadı çok fena oldum. Çamaşır suyu da kesiyor o da fena yapıyor. Ne edeceğüm

bizde de muzur denir öylesine
bide "hır kudurası değil" derler

anzavur da çok iyiymiş

Sağol canım
bizde de muzur denir öylesine
bide "hır kudurası değil" derler

anzavur da çok iyiymiş
Bizde de kurtlu, fiğ biti yemiş derler
Fiğ bezelyeye benzeyen bir bitki bu arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…