Valla TV de enfeksiyon hastalıkları uzmanı söyledi canım ya. Bir kaç tanesi hemdeSirkenin fayda etmediği bir şey yok. Kim dedi onu.
Neyseki yutabilmiş
Rabbim beterinden korusun. Bir kaç saat sonra çıkarır merak etme
Estağfurullahinsallah canım yabekliyoruz öyle mal gibi
Herkes her şeyi söylüyor.Valla TV de enfeksiyon hastalıkları uzmanı söyledi canım ya. Bir kaç tanesi hemde
E günlerdir sirkeliyoruz eviSabunla yikayamayiz. Sirke fayda etmiyormus . Kolonya olmaz
İnşAllah çıkar gülüm yabi kez yaptı cikmadi bekliyoruz limonsuzum inşallah hastaneye gitmeden hallolur
Canım bişey sorcam. Kullandığımız sirkeli suyu dökmeli miyiz? Mesela kapı kulplarını sildim, ertesi gün de silebilir miyim aynı suyla? Cahillik başa belaHerkes her şeyi söylüyor.
Sirke ve alkol aynı yolla sentezleniyor sadece enzimleri farklı. Alkol sirkeden daha iyi bir dezenfektan değil yani.
Sprey kutusu yok mu canım evde, mesela bitmiş yağçöz kutuları falan?E günlerdir sirkeliyoruz evi
İnşAllah çıkar gülüm ya
Canım bişey sorcam. Kullandığımız sirkeli suyu dökmeli miyiz? Mesela kapı kulplarını sildim, ertesi gün de silebilir miyim aynı suyla? Cahillik başa bela
Herkes başka şey söylüyo demin bende bi video izledim, etil alkol değil izopropil alkol öldürüyomuş. O da seyreltilip koyuluyomuş o yüzden bi çok firmaya işlem başlatılmış falan. En güzeli sabun ve su diyollarHerkes her şeyi söylüyor.
Sirke ve alkol aynı yolla sentezleniyor sadece enzimleri farklı. Alkol sirkeden daha iyi bir dezenfektan değil yani.
İnşaallah canım.Cesaret edemedik ya kendimizi degilde annemleri riske atmaya gerek yok diye dusunduk. Evde bekleyelim bakalim insallah bir an once biter gider bu virus belasi
Evet öyle yapayım. Ama marketten aldıklarımı neyle sileyim sirkeyle mi kafam karıştı.Sprey kutusu yok mu canım evde, mesela bitmiş yağçöz kutuları falan?
Ben ona doldurdum sirkeyi, kapı kollarına, musluklar vb.yerlere toz alırken sıkıyorum, daha kolay oluyor.
Sirkeli su tabi kiSebze meyveye napiyonuz gi.
Maalesef canımgeçmiş olsun negom yaçocukları eve kapatmak zorunda olmak çok kötü ya
Amin canım sağolAmaaan Allah kolaylık versin
Kapıya çarptım ama iyi şimdiNereye hangi parmağını çarpıtırdın
Ya yazın da böyle yaptılar şişti morardı o zaman, eşim kesin kırıldı diye götürdü değilmiş, lifler zedelenmişti. Şimdi iyi gibi
Evet canımSenin oğlanda gelişme var mı tatlım
E heryer neden sirkeli suyla siliyoruz o zaman?
Spreyli şişeyle demi. Sıkıp sileyim.
Öğrenince bana da yaz
Ya canım her kafadan bir ses çıkıyor, sirkeye güveniyorum ben. Kim ne derse desin dezenfekte ediyorSabunla yikayamayiz. Sirke fayda etmiyormus . Kolonya olmaz
kk birinci noteri geçmiş olsun tatlım sizede, şükür nefes borusuna falan kaçmamış, birkaç güne çikar inşaallah..
Benim de İkizlerimden biri burnuna bezelye tanesi sokmuştukardeşimin düğünü var aynı zamanda eşimin teyzesinin cenazesi, gece saat 1 de eve geldik eşim beni bırakıp cenazeye gitti. Kaç gündür evde olmayınca da bezelye almıştım dolapta kaldı, bozulmadan temizleyip buzluğa atayım dedim, ikizleri uyutmaya çalıştım uyumadılar, odanın bir köşesine oturttum oynuyorlar bende odanın teee öteki ucunda sofra serdim yere, bezelye temizliyorum, bir baktım bebiş burnunu kaşıyo deli gibi hapşurmaya başladı kucağıma aldım baktım burnunun kenarında şişlik var, hemen aklıma geldi lavaboya götürdüm de orda çıkarmıştım şimdi bazen anlatırım da Allah Allaah nasıl soktum acaba deyip güler
Sirkeli su tabi ki
Maalesef canım
Amin canım sağol
Kapıya çarptım ama iyi şimdi
Ya yazın da böyle yaptılar şişti morardı o zaman, eşim kesin kırıldı diye götürdü değilmiş, lifler zedelenmişti. Şimdi iyi gibi
Evet canım
Ya canım her kafadan bir ses çıkıyor, sirkeye güveniyorum ben. Kim ne derse desin dezenfekte ediyor
Neler yaptırıyorum görsenbenim babam sınav mekik cektirirdi bize egzersiz yaptırırdı negom:) istersen yormak için sen de dene. günlük 20 mekik 10 şınavla başlayın:)
Hemşire arkadaşımla konuştum. Dedi ki;elma sirkesi daha keskin onunla sprey şişesine koy sık. Diğer yerleri de sulandırıp silebilirmişiz.Sirkeli su tabi ki
Maalesef canım
Amin canım sağol ❤
Kapıya çarptım ama iyi şimdi
Evet canım
Ya canım her kafadan bir ses çıkıyor, sirkeye güveniyorum ben. Kim ne derse desin dezenfekte ediyor
Neler yaptırıyorum görseneliptik bisikletim var normalde izin vermem ama enerji atsınlar diye ona bile müsaade ediyorum.
Geçmiş olsunAyak parmağımı çarptırdı çocuklar, inşaallah kırık falan olmaz
Tüketiyorlar beni ya
Bizde çok hareketli sürekli ağlayan sürekli mızmız olan bir şeyden memnun olmayan ağlamaklı gezen çabuk sıkılan koltuk tepesini bırakıp tavana tırmanan çocuklara denir.anzavur neymis yahuay çok güldüm musluk
ikiden üçe çıkarıyorum o zaman bekleme gününü
Ay ben evi sirke ile siliyorum çamaşır suyu ve sirkeyi karıştırdım dün tıkadı çok fena oldum. Çamaşır suyu da kesiyor o da fena yapıyor. Ne edeceğümSabunla yikayamayiz. Sirke fayda etmiyormus . Kolonya olmaz
Geçmiş olsun
Bizde çok hareketli sürekli ağlayan sürekli mızmız olan bir şeyden memnun olmayan ağlamaklı gezen çabuk sıkılan koltuk tepesini bırakıp tavana tırmanan çocuklara denir.
Ay ben evi sirke ile siliyorum çamaşır suyu ve sirkeyi karıştırdım dün tıkadı çok fena oldum. Çamaşır suyu da kesiyor o da fena yapıyor. Ne edeceğüm
Sağol canımGeçmiş olsun
Bizde çok hareketli sürekli ağlayan sürekli mızmız olan bir şeyden memnun olmayan ağlamaklı gezen çabuk sıkılan koltuk tepesini bırakıp tavana tırmanan çocuklara denir.
Ay ben evi sirke ile siliyorum çamaşır suyu ve sirkeyi karıştırdım dün tıkadı çok fena oldum. Çamaşır suyu da kesiyor o da fena yapıyor. Ne edeceğüm
Bizde de kurtlu, fiğ biti yemiş derlerbizde de muzur denir öylesine
bide "hır kudurası değil" derler
anzavur da çok iyiymiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?