- 23 Eylül 2019
- 1.156
- 6.144
- 73
- 34
tesekkur ederimayseMsb gecmis olsun bu arada yazayim diyordum unutmusum. Bir an evvel toparlarsnz insallah
Antibiyotik 3. Gunde tam etki ediyor. 3 gunden snra toparlarsinz o zamntesekkur ederimtoparladik baya 3. antibiyotik kullaniyoruz
3 gun degil keske oyle olsa 3 kutumuz bir aydaAntibiyotik 3. Gunde tam etki ediyor. 3 gunden snra toparlarsinz o zamn
Aa niye acaba antibiyotik normalde 3 gunden snra etki eder. Sonuna kadar duzenli kullan bakalim. Insallah bu kez tam iyilesirsiniz3 gun degil keske oyle olsa 3 kutumuz bir ayda
insallah vurdu gecirdi nasil.enfeksiyonsaAa niye acaba antibiyotik normalde 3 gunden snra etki eder. Sonuna kadar duzenli kullan bakalim. Insallah bu kez tam iyilesirsiniz
Allah şifa versin inşAllah canıminsallah vurdu gecirdi nasil.enfeksiyonsa
tesekkur ederim canimAllah şifa versin inşAllah canım
Sirke de olur, ben kolonya ile siliyorumEvet öyle yapayım. Ama marketten aldıklarımı neyle sileyim sirkeyle mi kafam karıştı.
Bi hemşire arkadaşımla konuştum da. Sirkeyi fısfısla püskürtüp silicem. Kolonya paketlerde delik falan varsa içine girebilir diye düşündüm.Sirke de olur, ben kolonya ile siliyorum
Oyyy yaramaza bak seenhakkaten ordan oraya nasıl bulmuş yaramaz ya :)
sen maşallah ikiz bebek büyütmüşsn canım. ben bi tanesine bakamiyom
o kadar alışmışım ki kreşe gitmesine. cidden kreş yükümü aliyomus. ya yarım saat oturtamiyoruz. boyama yaparken bile on kere kalkiyo masadan
Evet o da mantıklı canım..Bi hemşire arkadaşımla konuştum da. Sirkeyi fısfısla püskürtüp silicem. Kolonya paketlerde delik falan varsa içine girebilir diye düşündüm.
Ellerine ne oldu ki kuzumÖdev olarak TV yi temizledim çünkü Buzdolabını temizlemek zor geldi. Ellerim de fena
Oyyy yaramaza bak seenısırırım yanaklarından Rabbim sağlık sıhhat versin hepsine, bir şekilde büyüyorlar canım, bende az peşlerinde koşturmadım, öyle alışmışım ki az uyumaya istesem de uyuyamıyorum, eşim de aynı, 5 6 saatlik uyku yetiyor bize..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?