Düzenli Evimiz & Hayatımız

ben normalde de 6 saat uyuyan biriyim. ama benimki o kadar da uyumuyo sağolsun
seni düşünemiyorum zaten nasil kostun nasıl yetiştin. benim en korktuğum şeydir ikiz bebek
Birde kızım var, ikizlerle 1 yaş var aralarında çok zorlandığım zamanlar oldu, ikizler için büyük konuştum başıma geldi
Bir akrabamızın var ikizleri, ben lisedeyken çocuklarla çarşıya çıkacakmış benden yardım istedi aman Allahııım 2 çocukla deli oldum gelene kadar, saç baş yolduran cinstendi ikiside, eve geldim anneme söylendim de söylendim ne dediysem artık 2 yılda 3 tane birden doğurdum

Allah'ım üç tane çocuk aynı anda
iyi delirmemissin valla helal olsun. ben bi taneyle başa çıkamıyorum valla. bizde de iyi bisey gibi ikisi bi aradan çıkar diye herkes hayır duasi ederken ikiz çocuğun olsun diye eder hep derim dua mi ediyosunuz beddua mi belli değil

İstiyorsan bende dua ediiim dicektim ama
Allah gönlüne göre versin diyeyim o zaman
Beni görende üçü birarada çıktı işte, dördüncüyü ne zaman yapcan diye soruyo evleneli 3 yıl olduğunda çocuk var mı diye soruyolardı "var 3 tane" diyodum
böyle bakıyolardı

Bugün gelemedim yine fırsat bulup girince takıma bakıyorum çıkıyorum.
Eşimde evdeydi.

Yarın bi evi dip köşe yapsam çok iyi olur.

Kızımın dişi sallandı çok sevindi falan derken bakim dedim arkadan daimi dişlerinin çoktan çıkmış olduğunu gördüm.
Dişçiye gitmek zorunda kaldık çekti öndeki süt dişlerini onlar zamanla öne gelirmiş.

Gir kolonya çık kolonya yürü dezenfektan çocuk yanımızda diye huzursuz olduk.
Dr da önlem almıştı allah yardım etsin işleri çok zor.

Herkes her şeyi söylüyor.
Sirke ve alkol aynı yolla sentezleniyor sadece enzimleri farklı. Alkol sirkeden daha iyi bir dezenfektan değil yani.
Kuzum alkolunden degil galiba klor lazımmış çamaşır suyunda klor varmis ve haftada 3 kez klorla temizlenmesi lazımmış evin kapı kolları ve masanın çamaşır suyuyla silinmesi yani. Bende tv de izledim sirkeyle temizlemeyin diyor

Nego canım geçmiş olsun, parmağın nasıl? Ağrın var mı? Hemen buz falan koysaydın canım
Nego Geçmiş olsun kuzum yeni gördüm.
Sağolun, çok şükür bir sıkıntı yok
Benim oğlanın da öyle olmuştu, oturuyor yerine dişler

Alkolde klor yok ki. Ne diyeceklerini şaşırdılar

Günaydın gençler ve genç kalanlar
Bişey sorucam evi dip köşe silmeyi düşünüyorum bugün.
Kapı kolları vs. Silme suyuna çamaşır suyu ve sirke katsam ikisi birbirinin etkisini bozar mı?
ben biten siprey plastikleri atmıyorum, yeri geldikçe kullanıyorum
Mesela kapı kolları, prizler için ispirto yu sulandırıp kullanıyorum ( yıllardır yaparım)
Ahşap yüzeyler için sirkeli su hazırlarım ( taşınma sonrası özellikle kullanıyorum)
Klozetler için de ispirtolu su hazırlıyorum( klozet yanında durur, gelen misafire söylerim" hijyen suyu kullanın" kikiki malum oturma kısmı hijyeni bana en pratik böyle geliyor.
Geçmil olsun canım ya allah beterinden korusun :)

malipina Akşam aklıma geldin sen burdan dönünce hastaydın ya acaba covid mi olmuştun lan?
Ben de öyle düşünmüyo değilim nefes darlığı hariç belirtiler tutuyodu.bi doktorun videosunu izlemiştim çoğu kişi virüsü normal üşütme şeklinde atlatır diyodu.belki kaptım virüsü de vücut direndi attı bilmiyomki

Ben böyle hastalık görmedim dedin lan

Daha da komaz sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…