- Emoji Skoru
- 141.276
- Puanlar
- 798
Serosum sen nasılsın 40 i çıktı miydi bebişinin 1 aylık yazıyor ama alttaAleyküm selam![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Serosum sen nasılsın 40 i çıktı miydi bebişinin 1 aylık yazıyor ama alttaAleyküm selam![]()
Gördük fotileriŞükür evime geldim kız kıza gittik ben sürdüm arabayı yoruldum omuzlarım fena ağrıyor. Şimdi valiz açıp çamaşırlara başlycam inşallahulan tatil yapıyoruz sonu yine iş
![]()
Pazartesi 2aylık İnşallahSerosum sen nasılsın 40 i çıktı miydi bebişinin 1 aylık yazıyor ama altta
Çok şükür iyiyim, sen de iyisindir inşallahÜst mesajlarda kısa bir selamlaşma edeyim dedim etiketi unuttum hepiniz iyisinizdir inş özellikle bebeler
@Bonus
@penyez83
@Efser
@Aktif Lora
@sweetgirlcandy
@MssPARE
@Limonsuzzcay
@Pinhan
@papatyamm
@Gonulmeyvesi
@Nane Limon Kabugu
@-Hayal
@HeySero
@ilknurrr22
@selin18
@mavibaloncuk
@Eslinna
@Lidlaylim
@Feraceli
@dolunaybekler
@aysen-
@_okyanus
@A R Y A
@Gilmors
Bizde güya pikniğe gittik, bir sürü kirle geri döndükŞükür evime geldim kız kıza gittik ben sürdüm arabayı yoruldum omuzlarım fena ağrıyor. Şimdi valiz açıp çamaşırlara başlycam inşallahulan tatil yapıyoruz sonu yine iş
![]()
Maşallah kuzumaPazartesi 2aylık İnşallah
Çok şükür sivitcim iyiyim Allah'a hamd olsunsen nasılsın çok güzel olmuş tatil. Kız kıza hele daha bi güzel ya. En son bunu ben nişanlıyıen yapmıştım
![]()
Valla ya her yerde iş bizi buluyorBizde güya pikniğe gittik, bir sürü kirle geri döndükorda iş evde iş, her yerde iş
![]()
Artık tatile çocuklar mutlu oldum diye gidiyoruz zatenMaşallah kuzuma
Bende şükür iyiyim bi anda düştük yola ertesi gün için plan yapıp gittik ilk kez yapıyoruz bizdegüzeldi gerçekten. Bide benim eşim sevmiyor sıcak yerleri bende sevmem pek yüzme bilmediğim için ama Ahsen hanım çok istiyordu iyi oldu
![]()
Öyle gerçektenArtık tatile çocuklar mutlu oldum diye gidiyoruz zaten![]()
İyiyiz çok şükür iş güç çocuk koşturmaca devamÜst mesajlarda kısa bir selamlaşma edeyim dedim etiketi unuttum hepiniz iyisinizdir inş özellikle bebeler
@Bonus
@penyez83
@Efser
@Aktif Lora
@sweetgirlcandy
@MssPARE
@Limonsuzzcay
@Pinhan
@papatyamm
@Gonulmeyvesi
@Nane Limon Kabugu
@-Hayal