• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düzenli Evimiz & Hayatımız

Şükür evime geldim kız kıza gittik ben sürdüm arabayı yoruldum omuzlarım fena ağrıyor. Şimdi valiz açıp çamaşırlara başlycam inşallah 😂 ulan tatil yapıyoruz sonu yine iş 😂
Gördük fotileri 😍

Serosum sen nasılsın 40 i çıktı miydi bebişinin 1 aylık yazıyor ama altta
Pazartesi 2aylık İnşallah 😍
Çok şükür sivitcim iyiyim Allah'a hamd olsun 😍🤲 sen nasılsın çok güzel olmuş tatil. Kız kıza hele daha bi güzel ya. En son bunu ben nişanlıyıen yapmıştım 😍

Şükür evime geldim kız kıza gittik ben sürdüm arabayı yoruldum omuzlarım fena ağrıyor. Şimdi valiz açıp çamaşırlara başlycam inşallah 😂 ulan tatil yapıyoruz sonu yine iş 😂
Bizde güya pikniğe gittik, bir sürü kirle geri döndük 😂 orda iş evde iş, her yerde iş 🤣

Pazartesi 2aylık İnşallah 😍
Çok şükür sivitcim iyiyim Allah'a hamd olsun 😍🤲 sen nasılsın çok güzel olmuş tatil. Kız kıza hele daha bi güzel ya. En son bunu ben nişanlıyıen yapmıştım 😍
Maşallah kuzuma 🥰😍
Bende şükür iyiyim bi anda düştük yola ertesi gün için plan yapıp gittik ilk kez yapıyoruz bizde 🤭 güzeldi gerçekten. Bide benim eşim sevmiyor sıcak yerleri bende sevmem pek yüzme bilmediğim için ama Ahsen hanım çok istiyordu iyi oldu 🤭

Maşallah kuzuma 🥰😍
Bende şükür iyiyim bi anda düştük yola ertesi gün için plan yapıp gittik ilk kez yapıyoruz bizde 🤭 güzeldi gerçekten. Bide benim eşim sevmiyor sıcak yerleri bende sevmem pek yüzme bilmediğim için ama Ahsen hanım çok istiyordu iyi oldu 🤭
Artık tatile çocuklar mutlu oldum diye gidiyoruz zaten 🙂

Yaptığım işleri yazayım bari hazır girmişken 😂

✅ Wc leri ve lavaboları yıkadım
✅ Havluları değiştirdim
✅ Ahsenin oto koltuğunu söküp kılıfını yıkadım kendini sildim
✅ Bebeği ve yastığını yıkayıp serdim
✅ Terlikleri yıkadım
✅ 2 posta daha kısa programda yıkanacak vardı onları yıkadım kalana yarın devam etcem
✅ Mutfak, salon ve yatak odasını süpürdüm
✅ Duş aldım, Ahseni yıkadım
✅ Valizi sildim kaldırdım

Şimdi ahseni uyuttum dinlencem

Mutlu pazarlar 🌸

1000139290.webp

✅ Tüm evi havalandırdım kapattım
✅ Wc leri yıkadım
✅ Ahsene kahvaltı hazırladım topladım
✅ Kuruyan çamaşırları katladım
✅ 2 posta da katlanacak vardı gitmeden yıkanmıştı onları katladım
✅ Ahsenin çamaşırları yıkadım astım şimdi katladım
✅ Ahsenin alez ve çarşafı yıkadım geçirdim geri
✅ Balkonu yıkadım, halısını yıkadım bahçeden gelince serdim minderi falan yerleştirdim
✅ Mutfağı süpürdüm
✅ Süpürgenin haznesini filtresini yıkadım
✅ Çantaları yıkamaya attım
✅ Çöpleri attım

Bahçeye gittik bi türlü bitemedi temizlik 2 oda yer. Bugün hallettim inşallah. Mutfak tezgahı yapılacak en son o kaldı artık dolabı falan yerleştirdim ortadan kalktı her şey. Yaptıklarımı yazayım

✅ Oturma odasını süpürdüm halısını serdim
✅ Ortada kalan son ıvır zıvırları topladım
✅ Antre ve banyo kalmıştı. Banyoyu sirkeli suyla fayansları sildim yıkadım. Duşakabini yıkadım. Antreyi buharladım sonra banyoyla birlikte viledaladım
✅ Yatak odasındaki kıyafetleri falan katlayıp hurçlarla kanepe altına koydum şimdilik
✅ Yatak odasını süpürdüm, sildim
✅ Köşeyi makineyle yıkadım
✅ Oturma odasını süpürdüm, sildim. Antreyi de tekrar sildim
✅ Kapıları sildim

Şükür bahçede bitti camlar yerler hep buharlandı silindi. Tek sorunumuz sinek aşırı fazla gölete yakın. Çözüm bulamadık ona

Back
X