- Emoji Skoru
- 90.448
- Puanlar
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok kimsecikler gelmiyorAha kimse yok miiii merhabaaağğ
Çok şükür ben de iyiyim ablacım umarım herkes iyidirÜst mesajlarda kısa bir selamlaşma edeyim dedim etiketi unuttum hepiniz iyisinizdir inş özellikle bebeler
@Bonus
@penyez83
@Efser
@Aktif Lora
@sweetgirlcandy
@MssPARE
@Limonsuzzcay
@Pinhan
@papatyamm
@Gonulmeyvesi
@Nane Limon Kabugu
@-Hayal
@HeySero
@ilknurrr22
@selin18
@mavibaloncuk
@Eslinna
@Lidlaylim
@Feraceli
@dolunaybekler
@aysen-
@_okyanus
@A R Y A
@Gilmors
Sen ne iş yapıyorsun sivittSelamlar bugün baya sıcaktı hava. Bahçe ev köy derken günler geçiyor. Bu sene yaz çabuk geçiyor gibi geldi banaEylülde Ahsen kreşe başlayacaktı bende işe başlamam bi süre diye düşünüyordum öyle olmadı bende onla beraber baslycam
hatta Ağustosta yarım günle başlamak istiyorum deneme olsun 1 ay bakalım
Sürücü kursumuz var ya yavruş oradayım 4 senedir yokum evden yapıyorum bazı şeyleri deSen ne iş yapıyorsun sivitt
Eğitmen misin kızSürücü kursumuz var ya yavruş oradayım 4 senedir yokum evden yapıyorum bazı şeyleri de![]()
Evet ama gitmiyorum ben derslere evrak işlerine programa falan bakıyorum daha çokEğitmen misin kız
Bana da bi manuel öğretsen sjsksl onlineEvet ama gitmiyorum ben derslere evrak işlerine programa falan bakıyorum daha çok
Tabii akşam bağlanalımBana da bi manuel öğretsen sjsksl online
Çok şükür ben de iyiyim ablacım umarım herkes iyidir
Ben de 2 yaş ergeniyle uğraşıyorum yazliktayiz. Emzirmeyi bırakmayı düşünüyorum ( aylardir düşünüyorum ugrasiyorum birkaç kere denedik olmadi) kızım da çok düşkün nasıl yapicam bilmiyorum aşırı yorgunum. Buraya gelince daha da düşkün oldu. Konuşarak biraktiramicam sanırım eski usullere başvurucam![]()