kurufasulye pilav. pratik firina atsan biseylerNe pisiriyonuz gi yemeklik bulamadım. İftara aç kalacaz
Ne Atcam Ayşem aklım şaştıkurufasulye pilav. pratik firina atsan biseyler
Yeni evin ordaki bimi bilmiyomBizim evin ordaki bimi biliyon mu ona yakın bi yufkacı var ordan aldım yaşlı tonton bi amca
Biliyosundur kız parkın çaprazında hemenYeni evin ordaki bimi bilmiyomben buradaki bimin aşağısından aldım
Geçmiş olsunBen bişey yapmıyorum bugün başım çok fena
Dün gece lahana sarıp pişirdiydim, bugün de kocam köfte yapacak bide salata temamNe pisiriyonuz gi yemeklik bulamadım. İftara aç kalacaz
Ne pisiriyonuz gi yemeklik bulamadım. İftara aç kalacaz
Dünden çorba var azda pilav köfte yapıcam püreli. Sen ne yapıcan?
Şunu buldum galiba bunu yapicam pilav var . Bide güzel domates çorbası yaparım oh oh karnım acıktı
Mercimek çorbası + tavuk sote+ pirinç pilavıNe pisiriyonuz gi yemeklik bulamadım. İftara aç kalacaz
A101 hafızamda şuandaBiliyosundur kız parkın çaprazında hemen
Bim de onun az ilerisindeA101 hafızamda şuanda
benim oglana oglene kadar tutturuyorum ona ragmen neler cikiyor sofrayaBende mercimek çorbası, fırında tavuk patates, pirinç pilavı, yeşil salata,vişne kompostosu ve puding yaptım. Tavuğu hazırladım da, fırını açmadım erken diye, birazdan o da pişer.
Çocukların üçü de oruç tutunca menü artıyor, yoksa bi çorba salata yeter bana
Eee o kadar da hakkı olsun annesi ☺benim oglana oglene kadar tutturuyorum ona ragmen neler cikiyor sofraya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?