- 23 Eylül 2019
- 1.156
- 6.144
- 73
- 34
Ogleden sonra baslayip aksama kadar tutsun. Hem yemegide guzel yerbenim oglana oglene kadar tutturuyorum ona ragmen neler cikiyor sofraya
ögleden önce ders falan oluyor arkadaslariyla oyalaniyor ogleden sonrasini dusunemiyorum ki yarim saatte birseyler yiyen bir cocuk beni yer yoksaOgleden sonra baslayip aksama kadar tutsun. Hem yemegide guzel yer
Aman aman kendini hic riske atma o zamanögleden önce ders falan oluyor arkadaslariyla oyalaniyor ogleden sonrasini dusunemiyorum ki yarim saatte birseyler yiyen bir cocuk beni yer yoksa
Zor mu çıkarıp takmak? Kırmayayım kızHepsi öyle diyor. Dikkat et sadece nasıl çıkardığına takarken zorlanma
Yok kız yanlarında mandal gibi bir şey var döndürüyorsun çıkıyor ben hep öyle çıkıyorum yıkıyorum yoksa cinnet geliyorZor mu çıkarıp takmak? Kırmayayım kız
Thank you bebeğim. Kaydettim. Çıkarıp çıkarıp yıkıcim artık
Rica ederim ne demek.Thank you bebeğim. Kaydettim. Çıkarıp çıkarıp yıkıcim artık
Ya bende isterdim ama oruç oruç zor oldu, her gün birini yaparım artıkEllerine sağlıkgönül isterdi ki salonu da sileyim ama uğraşamicam o koca camla
Canım çıtır börek yap, adı gibi çıtır çıtır.Ya elimde 5 adet yaş yufka var napıcam akıl verin heledondurucuya atmalı bişey de olur
Takıl bize hayatını yaşaSizi gorunce bolca temizlik yapasim geliyor
Ama icimde yok
Cocuga makarna koydum yiyiyor, ben de elimde telefon koltukta oturuyorum. Kalkinca supurge acicam. Bir supurge acamadim daha
Tabi ki eklerim, hoş geldinNego Yeni üye olduğum zamanlar bu kadar da titiz olunur mu canım normal bi düzen tutturmuşum onları günlük yapıyorum diyordum. Ama şu eve tıkılıp kalmamızdan dolayı işlerimi yetiştiremez oldum tutturduğum düzen de şaştı. Herşeye yetişmeye çalışıyorum düzenli ev ama sıralamaya koyamadım. Beni de ödev listesindeki isimlere etiketler misin yer varsa
Ben şiştim bi koltuktan diğerine bile geçesim yok ne maratonualiskanlik oldu ben yine maratona cikicam
ben de ayni yatsam yatarim ama ertesi gune hem kolay oluyo bana hem de yediklerimi yaktigimi dusunuyorumBen şiştim bi koltuktan diğerine bile geçesim yok ne maratonu
O zaman sana kolaylıklar olsunben de ayni yatsam yatarim ama ertesi gune hem kolay oluyo bana hem de yediklerimi yaktigimi dusunuyorum
Kabaksiz yaptım patates havuç sarımsakKabaklımı o bende ondan yapabilirimde oğlan yemez kabakları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?