Ben gelem kaçta cikiyon gece WC banyo temizliyom çamaşır hallediyomaliskanlik oldu ben yine maratona cikicam
Ramazanda bende hep iftardan sonra iş yapardım ama üst kat komşuyla azıcık gıcık gibiyiz sankimaliskanlik oldu ben yine maratona cikicam
birazini yaptim mutfagi supurdum sildim dolaplarin bir kismini sildim kizin sütü bitsin tekrar kalkicam 21.30 21.45 veya 22.00Ben gelem kaçta cikiyon gece WC banyo temizliyom çamaşır hallediyom
kapiya gelene kadar yapRamazanda bende hep iftardan sonra iş yapardım ama üst kat komşuyla azıcık gıcık gibiyiz sankimoruca başlayayım bakalım bende katılırım aranıza baktım rahatsız yapmam
Ev süpürüp silmiyom WC banyo ses yapmayan seylerRamazanda bende hep iftardan sonra iş yapardım ama üst kat komşuyla azıcık gıcık gibiyiz sankimoruca başlayayım bakalım bende katılırım aranıza baktım rahatsız yapmam
Benim de alt boş ama ev sanki kağıttan yapılmış çok ses çekiyor. Üst kata süpürge sesi gider mi bilmiyorum tabikapiya gelene kadar yapbenim altta kimse yok ustteki de gecen duymuyoruz dedi ondan rahatim bende
Mantıklı,Ev süpürüp silmiyom WC banyo ses yapmayan seyler
Benimde çalışmalar sürüyor sürekli evde bir hareket varBenim de alt boş ama ev sanki kağıttan yapılmış çok ses çekiyor. Üst kata süpürge sesi gider mi bilmiyorum tabi
Mantıklı,bende çamaşır yıkadım kız kustu
Perdelerim temiz canım. Camları silmem lazım ama yağmur hiç durmuyor25 nisan ödevi
İhtiyacı olan perde yıkasın
Diğerleri de kendi ödevini kendi seçsin bugün.
@malii
Bonus
@hasbeenandgone
terliksuu
@Ataayemi zeynepyu
@Kirmizi pabuc
ayseMsb
M Musluk Suyu
Feslegen Kokulu Nane
@samdan
@Psikolojik Deliii
@CKbeautyandsheer
@merve-onur
@Ucyuzbesyuz
@Limonsuzzcay
@Coolpeople
@zeynebzeyneb
@pawlover
@Gamze_nur08
@_Sitare_
Mor Vampirella
@chentiq
@Saricivcivcikcik
@askrhpozitif
@klbk33
@meva888
@Nurnur71
@O1deren87
@dstn33
@Calciferr
@patuli6153
M I N E R V A
Rabbim size bağışlasın
Öte tarafa girmeye üşendim de buraya ativerdimRabbim size bağışlasın
Ama yanlış attın galiba
Yesinler onu ya çok tatlı
Erken değil miAlışveriş poşetlerini yikiycam bebeğe mama yapıp yedircem. Sonra sahur hazırlarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?