Düzenli Evimiz & Hayatımız

Ne kadar isler yapmisSiniz kizlar ben bugun cok halsizim keyifsizm biseycik yapamadim yemej disinda ortalik dunden temiz duzenli zaten masallah kizimda ben gbi ortaligi topluyor minnak bana supriz yapiyormus oyuncaklarni toplayp ... insallah yarn enerjk olurum .. esime dedm az yuruyuse cikalim diye o da klasik cok yorgunum canim dedi eyleee iste

Çok haklısın canım ama dünyanın hali çok belli sen elinden geleni yaparsın düzelmezse de artık kendi bilir kaybedecek bir şeyin yok
İnşallah ilerleyen zaman da iyi ki barışmışım dersin

Aynen cnm smdi sans vermessen omur boyu dusuneceksin denesemiydik diye en iyisi en rahat olacagn seklde olsun hepiniz acisindan .. eger o da insansa anlamistir hatalarni tekrarlamaz insallah mutlu olursunuz. Evdeki ailedeki huzursuzluk hcbiseye benzemiyor .

Anlattıklarından şunu düşünüyorum ki adam bir hata yapmış zamanında ve içinden çıkamamış. Bir aile kolay kurulmuyor,heleki bebek varsa dahada zor. Annen yok ama yerini tutmasalarda kv ile kp var ve okuduğum kadarıyla iyi insanlara benziyorlar. Eşinde merhametli birine benziyor. Keşke dememek için bence son bir şans daha ver. Ama şartlarınıda konuş. İşine sıkı sıkı sarılsın. Sende çalışacaksın beraber borçlarınızdan kurtulur,güzel bir başlangıç yaparsınız. Kim ne derse desin, bu ülkede boşanmış bir kadın olmak baya zor mesele. Hakkında hayırlısı olsun canım.
Bazen dinlenmek te lazım canım. Hergün ev işide çekilmiyor.

Hakkinizda hayirlisi olsun insallah
inşallah çok teşekkür ederim

inşallah canım, söylediklerinde çok haklisin. inşallah iyi olur, ya.da benim için dogru olan neyse o olur insallah

Kızlar bu güne kadar telefon operatör internetini kullanıyordum ama artık yetmiyor. Okullar açılcak ödev fln yapılcak. Bende dizi film derken kotamı aşıyorum. Dsmart ile turkcel online arasında kaldım,kullanan varsa fikir verebilirmi? Dsmart olursa tv kanallarıda alacağız.

Ara ara bakıyorum buraya, önceki yazdıklarınızı da okumuştum. Emine Bulut olayından çok etkilendim bende. Şimdi eşinizle ilgili yazdıklarınızı okuyunca ağladım istemsiz

Bence eşinize, evliliğinize bir şans daha vermelisiniz. Vermezseniz hep bir acabanız olacaktır muhtemelen. Bundan sonra herşey çok güzel olur inşallah sizin için. Ayrıca dua edeceğim size.

Çok teşekkür ederim, çok incesiniz. İnşallah iyi olur, inşallah gerçekten hatalar olmaz ben de evliliğimi yıkmak hiç istemiyorum.
Çok teşekkür ederim tekrar size

Ben klasik iş çıkışı yoldayım efoocum ben Karatay diyeti yapmıştım fayda etmişti
Yok canım Karatay sevmiyorum ben
Maratonu her gün isteyen istediği saatte yapabilir
Hoş geldin aramıza eline sağlık
Ahh o sessizlik aynen
Allah şifa versin canım
Yaaa canım tüylerim diken diken oldu Rabbim hakkınızda hayırlısını versin, içime umut doldu benim

Günaydın
Ben bugun yaptim onu, yürüyüş:) erteliyordum ne zamandır:) pko luyum yürümem şart

Prizleride usenmezsem aksam silcem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…