Çok haklısın canım ama dünyanın hali çok belli sen elinden geleni yaparsın düzelmezse de artık kendi bilir kaybedecek bir şeyin yokgaliba biraz askıya alacağım boşanma durumunu. düzelmesini çok istiyorum ama çok da korkuyorum yanilmaktan. bir taraftan da ne kaybederim diyorum, tekrarlarsa o kaybeder. offff boşanma kararını vermekten daha zor bir.sans daha verme.kararı.
Aynen cnm smdi sans vermessen omur boyu dusuneceksin denesemiydik diye en iyisi en rahat olacagn seklde olsun hepiniz acisindan .. eger o da insansa anlamistir hatalarni tekrarlamaz insallah mutlu olursunuz. Evdeki ailedeki huzursuzluk hcbiseye benzemiyor .galiba biraz askıya alacağım boşanma durumunu. düzelmesini çok istiyorum ama çok da korkuyorum yanilmaktan. bir taraftan da ne kaybederim diyorum, tekrarlarsa o kaybeder. offff boşanma kararını vermekten daha zor bir.sans daha verme.kararı.
AnnemdeyimSen nerdesin acaba
En güzeliAnnemdeyim
Hakkinizda hayirlisi olsun insallahhaklısınız kızlar, kaybetmekten çok korkuyor gibi bir hali var. inşallah pişman olmam vereceğim karardan
Anlattıklarından şunu düşünüyorum ki adam bir hata yapmış zamanında ve içinden çıkamamış. Bir aile kolay kurulmuyor,heleki bebek varsa dahada zor. Annen yok ama yerini tutmasalarda kv ile kp var ve okuduğum kadarıyla iyi insanlara benziyorlar. Eşinde merhametli birine benziyor. Keşke dememek için bence son bir şans daha ver. Ama şartlarınıda konuş. İşine sıkı sıkı sarılsın. Sende çalışacaksın beraber borçlarınızdan kurtulur,güzel bir başlangıç yaparsınız. Kim ne derse desin, bu ülkede boşanmış bir kadın olmak baya zor mesele. Hakkında hayırlısı olsun canım.Kızlar bu arada sizinle birşey paylaşmak istiyorum. Sabah kızım hastalandığı için eşimi aradım hastaneye gittik, işten gelince annesine değil direk bizim eve geldi. Kızımı merak ettim dedi ama sesi titriyordu. İyi misin hayırdır dedim, Kırıkkale deki Emine Bulut olayını gördüğünü, çok etkilendiğini ve üzüldüğünü söyledi ve ağlamaya başladı. Benden kopmak istemediğini kızımla beni yalnız bırakmak istemediğini bizi çok sevdiğini söyledi. Boşanma fikrinden vazgeçelim ben sensiz yaşamak istemiyorum filan dedi.O videoyu görünce çok korkunç bi şekilde aklıma sen ve kızım geldiniz, yanlış anlama sizin saçınızın teline bile zarar vermem ama sizi yalnız bırakmak istemiyorum dedi. Yaptığım hataları asla tekrarlamayacağım sana söz veriyorum asla yanlış yapmayacağım dedi. Ben sessiz kaldim cevap veremedim sadece sessizce ağladım biraz. Düşün lütfen dedi, ayrılmayalım dedi.
Öyle işte.
Sizinle paylaşmak istedim, ne yapacağımı da bilemiyorum. Benim için o kadar dua ettiniz ki size anlatmak istedim.
Bazen dinlenmek te lazım canım. Hergün ev işide çekilmiyor.Ne kadar isler yapmisSiniz kizlar ben bugun cok halsizim keyifsizm biseycik yapamadim yemej disinda ortalik dunden temiz duzenli zaten masallah kizimda ben gbi ortaligi topluyor minnak bana supriz yapiyormus oyuncaklarni toplayp ... insallah yarn enerjk olurum .. esime dedm az yuruyuse cikalim diye o da klasik cok yorgunum canim dedi eyleee iste
inşallah çok teşekkür ederimHakkinizda hayirlisi olsun insallah
Anlattıklarından şunu düşünüyorum ki adam bir hata yapmış zamanında ve içinden çıkamamış. Bir aile kolay kurulmuyor,heleki bebek varsa dahada zor. Annen yok ama yerini tutmasalarda kv ile kp var ve okuduğum kadarıyla iyi insanlara benziyorlar. Eşinde merhametli birine benziyor. Keşke dememek için bence son bir şans daha ver. Ama şartlarınıda konuş. İşine sıkı sıkı sarılsın. Sende çalışacaksın beraber borçlarınızdan kurtulur,güzel bir başlangıç yaparsınız. Kim ne derse desin, bu ülkede boşanmış bir kadın olmak baya zor mesele. Hakkında hayırlısı olsun canım.
Ara ara bakıyorum buraya, önceki yazdıklarınızı da okumuştum. Emine Bulut olayından çok etkilendim bende. Şimdi eşinizle ilgili yazdıklarınızı okuyunca ağladım istemsizKızlar bu arada sizinle birşey paylaşmak istiyorum. Sabah kızım hastalandığı için eşimi aradım hastaneye gittik, işten gelince annesine değil direk bizim eve geldi. Kızımı merak ettim dedi ama sesi titriyordu. İyi misin hayırdır dedim, Kırıkkale deki Emine Bulut olayını gördüğünü, çok etkilendiğini ve üzüldüğünü söyledi ve ağlamaya başladı. Benden kopmak istemediğini kızımla beni yalnız bırakmak istemediğini bizi çok sevdiğini söyledi. Boşanma fikrinden vazgeçelim ben sensiz yaşamak istemiyorum filan dedi.O videoyu görünce çok korkunç bi şekilde aklıma sen ve kızım geldiniz, yanlış anlama sizin saçınızın teline bile zarar vermem ama sizi yalnız bırakmak istemiyorum dedi. Yaptığım hataları asla tekrarlamayacağım sana söz veriyorum asla yanlış yapmayacağım dedi. Ben sessiz kaldim cevap veremedim sadece sessizce ağladım biraz. Düşün lütfen dedi, ayrılmayalım dedi.
Öyle işte.
Sizinle paylaşmak istedim, ne yapacağımı da bilemiyorum. Benim için o kadar dua ettiniz ki size anlatmak istedim.
Ara ara bakıyorum buraya, önceki yazdıklarınızı da okumuştum. Emine Bulut olayından çok etkilendim bende. Şimdi eşinizin yazdıklarını okuyunca ağladım istemsiz
Bence eşinize, evliliğinize bir şans daha vermelisiniz. Vermezseniz hep bir acabanız olacaktır muhtemelen. Bundan sonra herşey çok güzel olur inşallah sizin için. Ayrıca dua edeceğim size.
Yok canım Karatay sevmiyorum benBen klasik iş çıkışı yoldayım efoocum ben Karatay diyeti yapmıştım fayda etmişti
Maratonu her gün isteyen istediği saatte yapabilirYarın tamda meydan okumalı derin temizlik günümdü ama odaların yerini değişeceğiz kalcak sanırım. Ayrıca maraton olayını sevdim bizdemi yapsak haftada 2 falan?
Ay o tırt çıktı. Yok geç tozlanıyormuş bilmem ne. Tek numarası,damladığı yeri buz pistine çeviriyor acayip kaydırıyor bende sevmedim
Hoş geldin aramızaUyandım, kahvaltı yaptım, çamaşırları makineye attım, çarşafları değiştirdim, onları da yıkadım, 5 oda temizledim+ mutfak, evdeki bütün dolapları ve banyoları da temizledim, duş aldım, işlerim bitince kuaföre gittim evin 1-2 eksiği vardı onları da aldım. Benimki işte gece 1-2 gibi ancak dönecek insallah dolma istedi onu yaptım. Yarın tembellik günümüz bu yüzden yarın için de zeytinyağlı fasülye yaptım şimdi onlar pişiyor ben de ancak oturabildim. Birazdan astığım çamaşırları toplayacağım. Ameliyattan sonra ilk kez bu kadar aktif oldumsırtım ağrıyor. Sigarayı bırakmamın da tam 20. günü bu gün çok canım çekiyor ayrıca çocuğu olan hatunlara sabır diliyorum. Ellerinize emeklerinize sağlık. Canım çıktı caaanıııım
Ahh o sessizlik aynenYemek faslı bitti,mutfagı toparladım,ortalığı gelişi güzel süpürdüm. Bir sepet çamaşır astım.Eşim çocukları aldı parka indi, sessizliği dinliyorumAllahım ömürlerini uzun etsin ama bazen insan bunalıyor,sessiz,sakin oturmayı,yalnız vakit geçirmeği özlüyor. Sayfada bugün sessiz? Bonus nerelerdesin bacım
Allah şifa versin canımSelam kızlar, korkunç bir diş ve bacak ağrısı var. O yüzden hiçbirşey yapamadım, yarın kızımı kayınvalideme yollayıp geniş çaplı temizliğimi yapacağım inşallah. Ödevler de birikti hepsi yarin ve obur gun :) İyi akşamlar herkese
Yaaa canım tüylerim diken diken olduKızlar bu arada sizinle birşey paylaşmak istiyorum. Sabah kızım hastalandığı için eşimi aradım hastaneye gittik, işten gelince annesine değil direk bizim eve geldi. Kızımı merak ettim dedi ama sesi titriyordu. İyi misin hayırdır dedim, Kırıkkale deki Emine Bulut olayını gördüğünü, çok etkilendiğini ve üzüldüğünü söyledi ve ağlamaya başladı. Benden kopmak istemediğini kızımla beni yalnız bırakmak istemediğini bizi çok sevdiğini söyledi. Boşanma fikrinden vazgeçelim ben sensiz yaşamak istemiyorum filan dedi.O videoyu görünce çok korkunç bi şekilde aklıma sen ve kızım geldiniz, yanlış anlama sizin saçınızın teline bile zarar vermem ama sizi yalnız bırakmak istemiyorum dedi. Yaptığım hataları asla tekrarlamayacağım sana söz veriyorum asla yanlış yapmayacağım dedi. Ben sessiz kaldim cevap veremedim sadece sessizce ağladım biraz. Düşün lütfen dedi, ayrılmayalım dedi.
Öyle işte.
24 ağustos ödevi
Elektrik düğmelerini, prizleri silmek
Manevi ödev : Kendimizle ilgili uzun zamandır ertelediğimiz bir şeyi yapmak
@malii
Bonus
yorgun anneanne
Skyler White
@Lices_s
Kmsl Hnd
O1deren87
Feslegen Kokulu Nane
D e f n e
@bellok
Psikolojik Deliii
-SWEET MOM-
beybisi35
Feminas
P Puddingmuf
C Cay6
I inessa armand
H hasbeenandgone
Safsarisin
Anka
Handandandan
kubdef
ByNkoaLa
Kumral Ada Mavi Tuna
MonicaBing
Noldbtt
Harika sabahın bu saatindeGünaydın
Ben bugun yaptim onu, yürüyüş:) erteliyordum ne zamandır:) pko luyum yürümem şart
Prizleride usenmezsem aksam silcem
Bu saatte makarnaEvet canım simdide makarna yapıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?