Herkese merhaba lar arkadaşlar iki haftadır kayserideydim ve geldim evime hepinizi çok özledim yarından itibaren odevlere benide tekrar eklermisin24 ağustos ödevi
Elektrik düğmelerini, prizleri silmek
Manevi ödev : Kendimizle ilgili uzun zamandır ertelediğimiz bir şeyi yapmak
@malii
@Bonus
@yorgun anneanne
@Stockholm
@Lices_s
Kmsl Hnd
@O1deren87
Feslegen Kokulu Nane
D e f n e
@bellok
Psikolojik Deliii
@sweet mom
beybisi35
@Feminas
@Zinmem
C Cay6
I inessa armand
H hasbeenandgone
@Deep__Sea
@Anka
@Niran Nevra
@Kubdef
ByNkoaLa
Kumral Ada Mavi Tuna
@MonicaBing
@Neoldubitti
Kusura bakma canım yaaa. Başka bir üye ile karıştırdım. Ramazanda konuştuk gibi hatırladım. Tekrar kusura bakma.Memleketle nasil bi baglanti kurdun canim.merak ettim valla . Onlardan beklentimiz olmayacaksa neden evlendik onlarinda bizden bisuru beklentisi oluyor i
Yok canim ne kusuru oyle sey mi olur asil tesekkur ederim benimle ilgilendigin icin. Evet takmasam keske ama oyle yapim geregi malesef takmadan duramiyorum kendime de cok kiziyorum. Normal konusuyoruz zaten de bi kirginim 3 5 gune gecer ama smdi canimi skmama yetiyo iste aksam biraz konustuk bizde tam tersi ben icimi dokerim konusurum o icinde.tutar...Kusura bakma canım yaaa. Başka bir üye ile karıştırdım. Ramazanda konuştuk gibi hatırladım. Tekrar kusura bakma.
Beklentin olmasın derken umursama demek istedim. Tartıştınız mı mesela. Biz o tartışmayı unutmayız, akşama kadar kafamızda döndürür dururuz. Ama onlar evden çıktıkları anda unuturlar. Kafalarına bile takmazlar. Hatta iclerindekini döktükleri için de gayet rahatlarlar.
Biz üzüldüğümüzle canımızı sıkmamızla kalırız. Akşam biz surat asınca niye olduğunu bile hatırlamazlar.
Takmaması çok zor. Bunları söylüyorum ama kendim uygulayamıyorum. Fakat uygulamamız lazım ki huzurlu olalım. Çünkü beynimizi meşgul etmemize değmiyorlar bazen.
Usenmem ama ben de temizlik yaparken yavasim halsiz düşüyorum ve nereden başlayacağım konusuna gelince kendimce çözdüm diye düşünüyorum öncelikle rutin işleri yapmak gerekiyor ortalagi toplarim çöpleri atarım bulaşıkları yıkarım banyo tuvaleti temizlerim çünkü aniden bir şey çıkınca "çocuk olunca çünkü," hem ortalık dağınık hem yaptığım işin oluşturduğu kalabalık çok fena oluyor . Normal işleri bitirince önce çocuğun yattığı yerden başlarım yatak odamızdan çünkü sabah ilk uykusuna kadar orasının bitmesi gerekiyor camdan başlıyorum aynalar ve toz alıyorum dolap iclerim dağılmaz onları her kıyafet alisimda derlerim yatak kirli varsa çamaşır sepetine koyarim, sonra çocuk uyur mutfak dolaplarimi silerim fırını bulaşık makinesinin her yerini silerim çamaşır makinesini silerim buzdolabini toplarim silerim mutfağın camını silerim çocuk uyanır yemeğe girisirim akşama kadar oğlumla ilgilenirim oğlum uyur rutin işler devam çamaşır varsa atarım , diğer gün oturma odası ve mutfağı siler cikarim camları da toz almada tabi. Bı de bence püf nokta şu evde süs eşyası ıvır zıvır olmayınca ev işleri daha kolay oluyor gereksiz çul çaput kıyafet onlarda .. gereksiz yiginla deterjan da .en azından ben 8 ayda kendimce baya yol katettim minimallikte tavsiye ederim.Merhaba kızlar
Uzun zamandır eve doğru dürüst birşey yapamadım süpürüp silmek dışında.
İmrendim şu an sizlere, temizliğe girişmek istiyorum.
Ben bir türlü pratik olamiyorum bu ev islerinde. Zaten çok halsiz hissediyorum kendimi, karar verip başlamak bile saatlerimi alıyor. Bebeğim de var. Aksam babası gelip alacak, gezmeye götürecek. Temizlik yapayim diyorum.
Siz nereden basliyorsunuz büyük temizliğe?
Bir de elim o kadar yavaş ki
Bana tavsiyeleriniz var mi?
Şimdiden teşekkürler
Usenmem ama ben de temizlik yaparken yavasim halsiz düşüyorum ve nereden başlayacağım konusuna gelince kendimce çözdüm diye düşünüyorum öncelikle rutin işleri yapmak gerekiyor ortalagi toplarim çöpleri atarım bulaşıkları yıkarım banyo tuvaleti temizlerim çünkü aniden bir şey çıkınca "çocuk olunca çünkü," hem ortalık dağınık hem yaptığım işin oluşturduğu kalabalık çok fena oluyor . Normal işleri bitirince önce çocuğun yattığı yerden başlarım yatak odamızdan çünkü sabah ilk uykusuna kadar orasının bitmesi gerekiyor camdan başlıyorum aynalar ve toz alıyorum dolap iclerim dağılmaz onları her kıyafet alisimda derlerim yatak kirli varsa çamaşır sepetine koyarim, sonra çocuk uyur mutfak dolaplarimi silerim fırını bulaşık makinesinin her yerini silerim çamaşır makinesini silerim buzdolabini toplarim silerim mutfağın camını silerim çocuk uyanır yemeğe girisirim akşama kadar oğlumla ilgilenirim oğlum uyur rutin işler devam çamaşır varsa atarım , diğer gün oturma odası ve mutfağı siler cikarim camları da toz almada tabi. Bı de bence püf nokta şu evde süs eşyası ıvır zıvır olmayınca ev işleri daha kolay oluyor gereksiz çul çaput kıyafet onlarda .. gereksiz yiginla deterjan da .en azından ben 8 ayda kendimce baya yol katettim minimallikte tavsiye ederim.
Telefonda napiyosunuz bu kadar ben çok sıkılıyorum telefonda sürekli telefona bakıyor herkes ben bakıyorum bir şey göremiyorum vallahi cidden merak ettiğim için soruyorum.Aynen vallahi. Dün bununla ilgili birşey izledim netten çok ta hak verdim. Eskiden tel bukadar ellerimizde değilken,her işim erkenden biterdi.. ibadetlerimi yapardım düzenli...çay veya kahve eşliğinde,kendime zaman ayırır, sayfalarca kitap okurdum, bir kaç tv programı edinmiştim kaçırmadan izlerdim. Şimdi her boşlukta tel. Ne kitap ne tv,bazen akşamdan akşama gördüğüm eşimle bile alırız elimize telefonları çıt yok. Dün karar aldık artık azaltıcaz. Umarım başarabiliriz, yoksa içinden çıkamayacağız gibi geliyor.
Bilgisayar niyetine,dizi,film,bu site,watsap vs vs.Telefonda napiyosunuz bu kadar ben çok sıkılıyorum telefonda sürekli telefona bakıyor herkes ben bakıyorum bir şey göremiyorum vallahi cidden merak ettiğim için soruyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?