Düzenli Evimiz & Hayatımız

Okurken gözlerim doldu. Allah hakkınızda hayırlı olan neyse onu nasip etsin. ❤❤❤❤

Neredeyse öğlen oldu ama GÜNAYDIN GÜNAYDIN GÜNAYDIN..
Yanlış anlaşılmasın 6.30 da kalkmışım.

Nego bugün amca kızının kınası var. Ahh bu unutkanlıklarım!!!!!
24 ağustosu salı zannediyordum.
Dün akşam fark ettim ki kına bugünmüş. Cimcimeler bende ne gün ne saat ne tarih ayarı bıraktılar
Ödevlerimi yapabilirsem yapacağım. Onun harici yatılı kalmaya gelen olabilir. Benim acilen evi toparlayıp hazırlanmam lazım.

C Cay6 Sende de depresif haller seziyorum. Senin neyin var?
Gerçi kelin ilacı olsa başına sürermiş ama....

C Cay6 Sende de depresif haller seziyorum. Senin neyin var?
Gerçi kelin ilacı olsa başına sürermiş ama....
Valla oyleyim canim arife gununden beri esimle sacma sapan inatlasmalar yuzunden pek tadimiz yok canm sklyo ciddibisey olmasa da ... gecim skntisina birde boyle huzursuzluk eklenince hic iyi olamiyorum ...

Valla oyleyim canim arife gununden beri esimle sacma sapan inatlasmalar yuzunden pek tadimiz yok canm sklyo ciddibisey olmasa da ... gecim skntisina birde boyle huzursuzluk eklenince hic iyi olamiyorum ...
Esinle ayni memleketli misin? Eğer öyleyse canını sıkmaya değmez. Çünkü onlar canını hiç sıkmaz. Sen canını sıkmışsın umurlarında olmaz. Acayip ehli keyiftirler.
Sen niye tatlı canını üzüyorsun ki?
Kafanı dağıtmaya bak, kocandan da bir şey bekleme. Biz bir şey bekleyince bir tarafları havaya kalkıyor

Memleketle nasil bi baglanti kurdun canim.merak ettim valla . Onlardan beklentimiz olmayacaksa neden evlendik onlarinda bizden bisuru beklentisi oluyor i

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…