İnşaallah canımcanım inşallah güzel olur herşey, sizler için de dua ediyorum. bana çok yardımcı oldunuz teşekkür ederim. :)
Bol keyiflerGünaydınnn
Annemler geliyor bugün kahvaltı hazirliycam herkese kolay gelsinn
Ayyyy yapmam gereken şeydiiiii24 ağustos ödevi
Elektrik düğmelerini, prizleri silmek
Manevi ödev : Kendimizle ilgili uzun zamandır ertelediğimiz bir şeyi yapmak
@malii
@Bonus
@yorgun anneanne
@Stockholm
@Lices_s
Kmsl Hnd
@O1deren87
Feslegen Kokulu Nane
D e f n e
@bellok
Psikolojik Deliii
@sweet mom
@beybisi35
@Feminas
@Zinmem
C Cay6
I inessa armand
@hasbeenandgone
Safsarisin
@Anka
@Niran Nevra
kubdef
ByNkoaLa
@Ceylans17
@MonicaBing
@Neoldubitti
Bugun evi kmple temizlicem ödev yapılmış sayılır mi :S24 ağustos ödevi
Elektrik düğmelerini, prizleri silmek
Manevi ödev : Kendimizle ilgili uzun zamandır ertelediğimiz bir şeyi yapmak
@malii
@Bonus
@yorgun anneanne
@Stockholm
@Lices_s
Kmsl Hnd
@O1deren87
Feslegen Kokulu Nane
D e f n e
@bellok
Psikolojik Deliii
@sweet mom
@beybisi35
@Feminas
@Zinmem
C Cay6
I inessa armand
@hasbeenandgone
Safsarisin
@Anka
@Niran Nevra
kubdef
ByNkoaLa
@Ceylans17
@MonicaBing
@Neoldubitti
Sayılır sayılırBugun evi kmple temizlicem ödev yapılmış sayılır mi :S
Okurken gözlerim doldu. Allah hakkınızda hayırlı olan neyse onu nasip etsin. ❤❤❤❤Kızlar bu arada sizinle birşey paylaşmak istiyorum. Sabah kızım hastalandığı için eşimi aradım hastaneye gittik, işten gelince annesine değil direk bizim eve geldi. Kızımı merak ettim dedi ama sesi titriyordu. İyi misin hayırdır dedim, Kırıkkale deki Emine Bulut olayını gördüğünü, çok etkilendiğini ve üzüldüğünü söyledi ve ağlamaya başladı. Benden kopmak istemediğini kızımla beni yalnız bırakmak istemediğini bizi çok sevdiğini söyledi. Boşanma fikrinden vazgeçelim ben sensiz yaşamak istemiyorum filan dedi.O videoyu görünce çok korkunç bi şekilde aklıma sen ve kızım geldiniz, yanlış anlama sizin saçınızın teline bile zarar vermem ama sizi yalnız bırakmak istemiyorum dedi. Yaptığım hataları asla tekrarlamayacağım sana söz veriyorum asla yanlış yapmayacağım dedi. Ben sessiz kaldim cevap veremedim sadece sessizce ağladım biraz. Düşün lütfen dedi, ayrılmayalım dedi.
Öyle işte.
Sizinle paylaşmak istedim, ne yapacağımı da bilemiyorum. Benim için o kadar dua ettiniz ki size anlatmak istedim.
Afiyet olsun canımCanım çekti. Pisboğazlikta var tabi biraz
C Cay6 Sende de depresif haller seziyorum. Senin neyin var?Ne kadar isler yapmisSiniz kizlar ben bugun cok halsizim keyifsizm biseycik yapamadim yemej disinda ortalik dunden temiz duzenli zaten masallah kizimda ben gbi ortaligi topluyor minnak bana supriz yapiyormus oyuncaklarni toplayp ... insallah yarn enerjk olurum .. esime dedm az yuruyuse cikalim diye o da klasik cok yorgunum canim dedi eyleee iste
Valla oyleyim canim arife gununden beri esimle sacma sapan inatlasmalar yuzunden pek tadimiz yok canm sklyo ciddibisey olmasa da ... gecim skntisina birde boyle huzursuzluk eklenince hic iyi olamiyorum ...
Esinle ayni memleketli misin? Eğer öyleyse canını sıkmaya değmez. Çünkü onlar canını hiç sıkmaz. Sen canını sıkmışsın umurlarında olmaz. Acayip ehli keyiftirler.Valla oyleyim canim arife gununden beri esimle sacma sapan inatlasmalar yuzunden pek tadimiz yok canm sklyo ciddibisey olmasa da ... gecim skntisina birde boyle huzursuzluk eklenince hic iyi olamiyorum ...
Memleketle nasil bi baglanti kurdun canim.merak ettim valla . Onlardan beklentimiz olmayacaksa neden evlendik onlarinda bizden bisuru beklentisi oluyor iEsinle ayni memleketli misin? Eğer öyleyse canını sıkmaya değmez. Çünkü onlar canını hiç sıkmaz. Sen canını sıkmışsın umurlarında olmaz. Acayip ehli keyiftirler.
Sen niye tatlı canını üzüyorsun ki?
Kafanı dağıtmaya bak, kocandan da bir şey bekleme. Biz bir şey bekleyince bir tarafları havaya kalkıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?