Geçmiş olsun canım, misafirim olacak demiştin sen zaten sanki değil mi sabah?Benim kv gelmişti çay içmeye, ancak gelebildim. Kızım da biraz ateşlendi yine.
Geçmiş olsun canım, misafirim olacak demiştin sen zaten sanki değil mi sabah?
Diş mi çıkarıyor
Mantikli canim@malii
@Bonus
@yorgun anneanne
@Stockholm
@Lices_s
@Kmsl Hnd
@O1deren87
Feslegen Kokulu Nane
@D e f n e
@Clarad
Psikolojik Deliii
@sweet mom
@beybisi35
@Feminas
@Zinmem
C Cay6
I inessa armand
@hasbeenandgone
@Deep__Sea
@Anka
@Niran Nevra
@Kubdef
@RosSsS
@Ceylans17
@MonicaBing
@Neoldubitti
@Eymenliakifli
@Hazal melek
@muhat
Artık etiket yapmıycam ödevler veya başka bir şey için. Etiket yaptıklarımın yarısı bile dönüş yapmıyor.
Sabah etiketsiz veririm ödevi, isteyen bakıp yapar.
Kopyala yapıştır yapayım durNe yaptın emariNego
Kopyala yapıştır yapayım dur
Aa nego!! Hayırdır neden böyle yazdın ki?@malii
@Bonus
@yorgun anneanne
@Stockholm
@Lices_s
@Kmsl Hnd
@O1deren87
Feslegen Kokulu Nane
@D e f n e
@Clarad
Psikolojik Deliii
@sweet mom
@beybisi35
@Feminas
@Zinmem
C Cay6
I inessa armand
@hasbeenandgone
@Deep__Sea
@Anka
@Niran Nevra
@Kubdef
@RosSsS
@Ceylans17
@MonicaBing
@Neoldubitti
@Eymenliakifli
@Hazal melek
@muhat
Artık etiket yapmıycam ödevler veya başka bir şey için. Etiket yaptıklarımın yarısı bile dönüş yapmıyor.
Sabah etiketsiz veririm ödevi, isteyen bakıp yapar.
Mr sonucum, burun kemiği eğriliği, sağ kulakta eskiden geçirilmiş kulak enfeksiyonu hasarı (ne zaman geçirdim haberim yok) şikayetçi olduğum sol kulağım sapasağlam şaka gibi
Sonuç diş sıkmam kaynaklı olma ihtimali çok yüksek, diş hekimine gidicem yine artık gece plağı dışında tedavisi neyse olmam lazımm. Bu seslerle yaşamaya devam
Geç çıkan daha iyi ne kadar geç çıkıyorsa o kadar geç dökülüyor süt dişlerEvet canım misafirler yolda, yarin geliyorlar. Diş çıkarıyor büyük ihtimalle 1 yaşında ama sadece 2 dişi var, onlarda 2 3 hafta oldu cikali. Baya geç kaldık ancak cikiyor
Geç çıkan daha iyi ne kadar geç çıkıyorsa o kadar geç dökülüyor süt dişler
Canım dönenler zaten burayı okuyor, her halükarda görürlerAa nego!! Hayırdır neden böyle yazdın ki?
Dönmeyen dönmesin de dönenlerin suçu ne?
Yok canım benimkiler de ilk 9. ayda çıkarmaya başladılar. Her bebek farklı işteİnşallah öyledir kuzum, korktum ben vitamin eksikliği mi var filan diye de yok dedi doktor çok sukur.
Canım sen hangi şehirdeydin, birde çatı katında mı oturuyorsun?Vallahi bugün sıcaktan bayilcam , az kaldı.. dışarısı serin evin içi kaynıyor
İstanbul'da.. kaç gündür oturduğum yerde ter içinde kalıyorum.Canım sen hangi şehirdeydin, birde çatı katında mı oturuyorsun?
Hamileliklerimde beni tek rahatsız eden şey ateş basmalarıydı, ayy ayaklarım alev alev olurdu
Sağol canım gidicem inşaallah. Diş sıkmam için gece plağı kullanıyorum ama bu tedavi etmiyor sadece diş minesi zarar görmesin diye kullanıyorum. Stresten onun içinde muhtemelen antidepresan verir, onu da ben artık kullanmam, bakalımYaaa çok geçmiş olsun canım. Tedavini ihmal etme
İstanbul'da.. kaç gündür oturduğum yerde ter içinde kalıyorum.
Ve evet çatı katı , aslında bahçe tarafı serin oluyor, hatta şuan perdeler uçuş uçuş ama ben kavruluyorum
Sağol canım gidicem inşaallah. Diş sıkmam için gece plağı kullanıyorum ama bu tedavi etmiyor sadece diş minesi zarar görmesin diye kullanıyorum. Stresten onun içinde muhtemelen antidepresan verir, onu da ben artık kullanmam, bakalım
Evet ya biran önce serinlik gelseydi ..Canım bu aralar istanbulda felaket nem. İnan ben de durduğum yerde ter atıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?