Düzenli Evimiz & Hayatımız

Geçmiş olsun canım, misafirim olacak demiştin sen zaten sanki değil mi sabah?
Diş mi çıkarıyor

Evet canım misafirler yolda, yarin geliyorlar. Diş çıkarıyor büyük ihtimalle 1 yaşında ama sadece 2 dişi var, onlarda 2 3 hafta oldu cikali. Baya geç kaldık ancak cikiyor

Mantikli canim
Sahsim adima cumartesiden sonra dun ve bugun baya yogun yorucuydu girsemde buraya vok vakit gecirmedim .yazamadim
Ama etiketsiz dha iyi zahmete girme isi olan konuya gekip baksin

Mr sonucum, burun kemiği eğriliği, sağ kulakta eskiden geçirilmiş kulak enfeksiyonu hasarı (ne zaman geçirdim haberim yok ) şikayetçi olduğum sol kulağım sapasağlam şaka gibi
Sonuç diş sıkmam kaynaklı olma ihtimali çok yüksek, diş hekimine gidicem yine artık gece plağı dışında tedavisi neyse olmam lazımm. Bu seslerle yaşamaya devam

Aa nego!! Hayırdır neden böyle yazdın ki?
Dönmeyen dönmesin de dönenlerin suçu ne?

Yaaa çok geçmiş olsun canım. Tedavini ihmal etme

Evet canım misafirler yolda, yarin geliyorlar. Diş çıkarıyor büyük ihtimalle 1 yaşında ama sadece 2 dişi var, onlarda 2 3 hafta oldu cikali. Baya geç kaldık ancak cikiyor
Geç çıkan daha iyi ne kadar geç çıkıyorsa o kadar geç dökülüyor süt dişler

Aa nego!! Hayırdır neden böyle yazdın ki?
Dönmeyen dönmesin de dönenlerin suçu ne?
Canım dönenler zaten burayı okuyor, her halükarda görürler takdir edersin ki o kadar etiket yapıp bir cevap yazılmayınca da hoş olmuyor :)

Vallahi bugün sıcaktan bayilcam , az kaldı.. dışarısı serin evin içi kaynıyor
Canım sen hangi şehirdeydin, birde çatı katında mı oturuyorsun?
Hamileliklerimde beni tek rahatsız eden şey ateş basmalarıydı, ayy ayaklarım alev alev olurdu

Canım sen hangi şehirdeydin, birde çatı katında mı oturuyorsun?
Hamileliklerimde beni tek rahatsız eden şey ateş basmalarıydı, ayy ayaklarım alev alev olurdu
İstanbul'da.. kaç gündür oturduğum yerde ter içinde kalıyorum.
Ve evet çatı katı , aslında bahçe tarafı serin oluyor, hatta şuan perdeler uçuş uçuş ama ben kavruluyorum

Yaaa çok geçmiş olsun canım. Tedavini ihmal etme
Sağol canım gidicem inşaallah. Diş sıkmam için gece plağı kullanıyorum ama bu tedavi etmiyor sadece diş minesi zarar görmesin diye kullanıyorum. Stresten onun içinde muhtemelen antidepresan verir, onu da ben artık kullanmam, bakalım

İstanbul'da.. kaç gündür oturduğum yerde ter içinde kalıyorum.
Ve evet çatı katı , aslında bahçe tarafı serin oluyor, hatta şuan perdeler uçuş uçuş ama ben kavruluyorum

Canım bu aralar istanbulda felaket nem. İnan ben de durduğum yerde ter atıyorum

Gerekirse kullansan keske. Ama stresi de yapmamak mümkün değil ki :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…