Düzenli Evimiz & Hayatımız

Aynı ben çocukları uyuturken kafamda planlıyorum, planlarken yoruluyorum, çocuklar uyuyunca bi kahve içip başlayayım derken çocuklar uyanıyor

aramızdaki tek fark benim tek çocuk var vallahi onun dışında aynısı uyuyunca ses olmasin diye de pek bisey yapamıyorum açıkçası :)

ekimde krese başlıyo. o zaman daha kolay işlerimi halledip düzene koyarım insallah. ose baslayinca da burdaki odevlerle rayindan cikmadan giderim umarim

Öpim de geçsin

Sosyal medyaya bakarsak hepimizin hayatı eksik dolu olur kuzum gösteriş peşinde insanlar maalesef

sorma canım pek takmam ben kendi adima ama kızım için düşündüm ister istemez.aklıma geldi dedim ileride kendisini eksik hisseder mi filan.
Bir de babasıyla da durumlar malum, simdi elaleme karşı birşey yokmuş imajı çizmek gerekecek onu da ben beceremem :)

Canım bana uygun değil de ne olacak, zaten maksat unuttuğumuz yerleri yapmaya çalışmak
Uygun değil derken canım.
Yani dün prizlerdi mesela benim prizlerim temizdi, öncekinde çaydanlıktı o da temizdi, ama geçenlerde bataryalar demiştin onun ihtiyacı vardı banyo ve mutfağı yapmıştım. Onu demek istedim.

Canım zaten sevmiyormuş kalabalık, çekirdek ailesi olsun ona yeter güzel bir elbise giydirir fotoğraf çekersin anı olarak kalır

Anladım

amin Allah razı olsun :)
bizim de besik yapilmisti bes aylikken :) ama biz alerji diyetindeydik. anne sütünden geçtiği için bana ekmek patates zeytin dışında serbest olan bisey yoktu nerdeyse bayilacak gibi oldugumdan ben pek bisey yapmamıştım.

o zaman benim oğlum da sürekli agliyodu kalabalıktan rahatsiz olduğu için ben kıyamıyorum yavrulara ya. millet gorcek diye rezil oluyo kuzular.

Ben çocukları büyüttüm 1 yaş 2 yaş doğumgünü fotoğrafları var önde el yapımı pasta sehpada babasının ya da benim kucağımda... yapmışız işte olmuş bitmiş çocuk öyle biliyor.... hiç uğraşmaya gerek yok. Ben çocuklara 6 yaşında filan başlarım doğumgünü kutlamaya önce yuvada sonra okuldaki arkadaşlarıyla....

ayyy aynen öyle, hic zorlamamak en iyisi. Hele 40 günlük yapıyorlar o mevlidleri nasıl üzülüyorum anlatamam.

en güzeli yaa. Belki ben de kendim yaparım ilk pastasini kuzumun.

sana gece gündüz dua ederim
bu evin bu hali beni depresyona sürüklüyo ya
bı sürü eksigim var kap kacak olarak da bana toptan el at sen olma mi

Ahh o alerji hem bebek için hem anne için çok zor yeğenim de öyleydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…