- 29 Mayıs 2017
- 24.901
- 113.504
- 598
Aynı ben çocukları uyuturken kafamda planlıyorum, planlarken yoruluyorum, çocuklar uyuyunca bi kahve içip başlayayım derken çocuklar uyanıyor
Öpim de geçsinMr sonucum, burun kemiği eğriliği, sağ kulakta eskiden geçirilmiş kulak enfeksiyonu hasarı (ne zaman geçirdim haberim yok) şikayetçi olduğum sol kulağım sapasağlam şaka gibi
Sonuç diş sıkmam kaynaklı olma ihtimali çok yüksek, diş hekimine gidicem yine artık gece plağı dışında tedavisi neyse olmam lazımm. Bu seslerle yaşamaya devam
HuuuBugün pek sessizsiniz
Sosyal medyaya bakarsak hepimizin hayatı eksik dolu olur kuzumgösteriş peşinde insanlar maalesef
Canım bakalım sadece dönüş yapanlara etiket yaparım olmazsaAma efoocum çok sayfa geçiyor gündüz vaktim olmuyor onları okumaya..... ben etiketlere bakıp yapıyorum işlerimi... İnan bana çok faydası oluyordu.....
Özledim zalımÖpim de geçsin
Uygun değil derken canım.Canım bana uygun değil de ne olacak, zaten maksat unuttuğumuz yerleri yapmaya çalışmak
Seni yerim ben ben de özledimCanım bakalım sadece dönüş yapanlara etiket yaparım olmazsa
Özledim zalım
Canım zaten sevmiyormuş kalabalık, çekirdek ailesi olsun ona yetersorma canım pek takmam ben kendi adima ama kızım için düşündüm ister istemez.aklıma geldi dedim ileride kendisini eksik hisseder mi filan.
Bir de babasıyla da durumlar malum, simdi elaleme karşı birşey yokmuş imajı çizmek gerekecek onu da ben beceremem :)
AnladımUygun değil derken canım.
Yani dün prizlerdi mesela benim prizlerim temizdi, öncekinde çaydanlıktı o da temizdi, ama geçenlerde bataryalar demiştin onun ihtiyacı vardı banyo ve mutfağı yapmıştım. Onu demek istedim.
yaa babaanne zoruyla, konu komsu zoruyla bir mevlid yaptık onda da 6 aylıktı. 1 hafta temizlikle uğraştım çocuk bana hasret kaldı, kucagima alıyordum uyuyordu düşünün. Kalabalık, çoluk çocuk ben de sevmiyorum kızım da sevmiyor acikcasi.
Allah bagislasin sizin de yavrunuzu :)
Ben çocukları büyüttüm 1 yaş 2 yaş doğumgünü fotoğrafları var önde el yapımı pasta sehpada babasının ya da benim kucağımda... yapmışız işte olmuş bitmiş çocuk öyle biliyor.... hiç uğraşmaya gerek yok. Ben çocuklara 6 yaşında filan başlarım doğumgünü kutlamaya önce yuvada sonra okuldaki arkadaşlarıyla....Kızlar perşembe günü kızımın ilk doğum günü. Ama biliyorsunuz annem yok, o yüzden büyük bir kutlama yapmak istemedim. Bir de maddi durumlar sıkıntılı hala. Kızım daha küçük nasılsa diyorum, babaannesi dedesi babası amcası kendi aramızda bir pasta keseriz diye düşündüm. Simdi de yapsamiydim acaba diyorum. Ama hic içimden gelmiyor. İleride kızım niye 1 yas partisi yapmadin der mi acaba ya :) çok saçma bir soru olabilir ama aklıma takıldı ne yapayım
Canım zaten sevmiyormuş kalabalık, çekirdek ailesi olsun ona yeter ❤ güzel bir elbise giydirir fotoğraf çekersin anı olarak kalır
amin Allah razı olsun :)
bizim de besik yapilmisti bes aylikken :) ama biz alerji diyetindeydik. anne sütünden geçtiği için bana ekmek patates zeytin dışında serbest olan bisey yoktu nerdeysebayilacak gibi oldugumdan ben pek bisey yapmamıştım.
o zaman benim oğlum da sürekli agliyodu kalabalıktan rahatsiz olduğu içinben kıyamıyorum yavrulara ya. millet gorcek diye rezil oluyo kuzular.
İnstagramda irem yasar diye biri var minimalist sayfası var. O duvar süsleri falan yaptı bi bak istersen fikir olur.Evet öyle yapayım en iyisi tesekkur ederim :)
Ben çocukları büyüttüm 1 yaş 2 yaş doğumgünü fotoğrafları var önde el yapımı pasta sehpada babasının ya da benim kucağımda... yapmışız işte olmuş bitmiş çocuk öyle biliyor.... hiç uğraşmaya gerek yok. Ben çocuklara 6 yaşında filan başlarım doğumgünü kutlamaya önce yuvada sonra okuldaki arkadaşlarıyla....
Sosyal medyaya bakarsak hepimizin hayatı eksik dolu olur kuzumgösteriş peşinde insanlar maalesef
Ayy hava soğudu ya ondan eve giriyor sinekler arılar, benimde mutfağa iki gündür arılar giriyor, bu mevsim de hep böyle oluyor.
Komşuna da geçmiş olsun ne güzel düşünmüşsün
O iş bende sen rahat ol, koğuş kalk sesi duyarsın sabah
Canım bana uygun değil de ne olacak, zaten maksat unuttuğumuz yerleri yapmaya çalışmak
Ahh o alerji hem bebek için hem anne için çok zoramin Allah razı olsun :)
bizim de besik yapilmisti bes aylikken :) ama biz alerji diyetindeydik. anne sütünden geçtiği için bana ekmek patates zeytin dışında serbest olan bisey yoktu nerdeysebayilacak gibi oldugumdan ben pek bisey yapmamıştım.
o zaman benim oğlum da sürekli agliyodu kalabalıktan rahatsiz olduğu içinben kıyamıyorum yavrulara ya. millet gorcek diye rezil oluyo kuzular.
İnstagramda irem yasar diye biri var minimalist sayfası var. O duvar süsleri falan yaptı bi bak istersen fikir olur.
Fazla minimalistaaa tesekkur ederim, gerçekten minimalist mı acaba dur bi bakayım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?