Düzenli Evimiz & Hayatımız

İstanbul'da.. kaç gündür oturduğum yerde ter içinde kalıyorum.
Ve evet çatı katı , aslında bahçe tarafı serin oluyor, hatta şuan perdeler uçuş uçuş ama ben kavruluyorum
Bende çatı katındayım, aynen yazın kavruluyor, kışın da ısınmıyor, güya çift kat yalıtım var çatıda.
Allah kolaylık versin canım az kaldı sonbahar geliyor

Çok çok çok geçmiş olsun

Bende çatı katındayım, aynen yazın kavruluyor, kışın da ısınmıyor, güya çift kat yalıtım var çatıda.
Allah kolaylık versin canım az kaldı sonbahar geliyor
Amin inşallah..
Biran önce bitse hayırlısı ile Ağustos bende rahatlıcam , kizimda

Ben kendi adıma yazayım emek veriyorsunuz sonuçta açıklama yapma gereği duydum uzun zamandır ınternetim yoktu wifi buldukca baglaniyorum çok uzun süre bakmıyorum siteye yazmak istedim iyi akşamlar.

Kızlar perşembe günü kızımın ilk doğum günü. Ama biliyorsunuz annem yok, o yüzden büyük bir kutlama yapmak istemedim. Bir de maddi durumlar sıkıntılı hala. Kızım daha küçük nasılsa diyorum, babaannesi dedesi babası amcası kendi aramızda bir pasta keseriz diye düşündüm. Simdi de yapsamiydim acaba diyorum. Ama hic içimden gelmiyor. İleride kızım niye 1 yas partisi yapmadin der mi acaba ya :) çok saçma bir soru olabilir ama aklıma takıldı ne yapayım

Kuzum bence çocuklar büyüyüp akılları erince kalabalık doğum günleri daha mantıklı. Şimdi onlar bir şey anlamıyor ki öyle düşün. Ben bir defa büyük yaptım iki oğluma aynı anda yaptım onu da. Süsleri vs hep kendim yapmıştım

Allah bağışlasın :)

ben geçen sene yaptim annem babam ben es ve oğlum vardik
hiç bisey anlamiyo bebek zaten. sen fotoğraf cekmek için bı kaç sey yapsan yeter bence.

ilerde kreste anasınıfında ya da evde zaten parti tarzi şeyler olur. hem kendisi de eglenir

ben de odev sistemi nasıl diye sorcaktim :)

her sabah sen mi yaziyosun canim Nego gün içinde yapılacakları
Canım ben tek bir ödev veriyorum, onun dışında herkes gün içinde yapmak istediklerini yazabiliyor, isteğe bağlı bu. Bugün yapacaklarım, planım şunlar şunlar gibi.
Mesela bugünün ödevi mutfak masa ve sandalyelerini kıyı köşe silmeydi

yaa instagramda görüyorum herkes yapıyor sanki eksiklik gibi hissettiriyorlar insana. Ben çok saçma bulurdum aslında 1 yas.bebeğine büyük organizasyonlari. Zaten benim kızım sakin ortam seviyor, fazla uyarandan hoşlanmıyor. Daha büyüyünce yaparım artık o zaman :)

Teşekkür ederim, evet en iyisi öyle olacak sanırım. Biraz daha büyüyünce yapariz inşallah :)

Nego tam alışamadım kullanıcı adına
Dün akşam evi kara sinekler bastı resmen. Sanki köy evi gibi 30 40 tane vardı. Eşimle kovabildiklerimizi kovduk. Kovamadiklarimizi maalesef öldürmek zorunda kaldık. Çünkü üzerimize üzerimize geliyorlardı. Yemeklerin içine giriyorlardı. En çok da mutfakta vardı.
Sabah kalkınca ilk işim mutfağın dibini köşesini temizlemek oldu. Küçük cimcime ne bulsa ağzına attığı için.
Sonra yemek yaptım ve evi toparladım.
Oturma odasını, arayı dip köşe temizledim.
Börek kızarttım, kına evine gittim.
Orada temizliğe yardım ettim. Silip süpürdük.
Eve geldim.
Komsum ameliyat olmuştu, kek yapıp götürdüm.
Şu an da cimcimeyi uyutmaya çalışıyorum.

ooo tam ihtiyacim olan sey aslında

sunu da yapiyim bunu da yapiyim diyorum hangisini yapiyim derkem gün bitiyo ya

beni düzene sok gözünü seveyim

valla benim oğlan insan görünce agliyodu öyle deyim sana. sakin bebeği anı olsun diye zora sokma boşver :)

ben de su an tayinciyim mesela. anca bi yere komple yerleşince büyük bı doğum günü yaparim sanırım :)

Aynı ben çocukları uyuturken kafamda planlıyorum, planlarken yoruluyorum, çocuklar uyuyunca bi kahve içip başlayayım derken çocuklar uyanıyor

yaa babaanne zoruyla, konu komsu zoruyla bir mevlid yaptık onda da 6 aylıktı. 1 hafta temizlikle uğraştım çocuk bana hasret kaldı, kucagima alıyordum uyuyordu düşünün. Kalabalık, çoluk çocuk ben de sevmiyorum kızım da sevmiyor acikcasi.

Allah bagislasin sizin de yavrunuzu :)

Yok canım benimkiler de ilk 9. ayda çıkarmaya başladılar. Her bebek farklı işte
Ama efoocum çok sayfa geçiyor gündüz vaktim olmuyor onları okumaya..... ben etiketlere bakıp yapıyorum işlerimi... İnan bana çok faydası oluyordu.....

Sosyal medyaya bakarsak hepimizin hayatı eksik dolu olur kuzum gösteriş peşinde insanlar maalesef
Ayy hava soğudu ya ondan eve giriyor sinekler arılar, benimde mutfağa iki gündür arılar giriyor, bu mevsim de hep böyle oluyor.
Komşuna da geçmiş olsun ne güzel düşünmüşsün

O iş bende sen rahat ol, koğuş kalk sesi duyarsın sabah
Nego canım şimdiye kadar olan ödevler genelde benim ihtiyacım olmayan yerden geldi. Ama sandalyelerimi sileceğim çocuklar uyuyunca. Masayı günlük siliyorum zaten
Canım bana uygun değil de ne olacak, zaten maksat unuttuğumuz yerleri yapmaya çalışmak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…