Düzenli Evimiz & Hayatımız

Geçmiş olsun canım
Susuzluktan olabilir, ben su içmediğimde çok ağrır başım, bu aralar aynen bende öyleyim. Gün içinde içemeyince iftara yakın başımı kaldıramıyorum artık, dayanılmaz bir ağrı

Gunaydin.bugunn evi temizlik yapabilecek hale getirmem lazım ki yarın temizleyebileyimevin her yanına dağılmış olan 200 adet top havuzu topu ve bir o kadar parca LEGO (koltuk altlarında bile var) büyük poşetlere kendi siniflarinda toplicam.ben evdeyken bu kadar savrulmuyor oyuncaklar eşim resmen gözüyle bakıyor cocugadirdir etmekten alikoyamiyorum kendimi önceden yardıma bir bayan alırdım şimdi o da yoktemizlik ancak yarına beni dislamayin bacılar gruba kazandırın

Hiç güzel uyanmadım da

Noldu sana bebem tersten mi kalktın? İlacın ne alemde aklımda sorucam unutuyorum

Senin neyin vardı ben 3-4 gündür öyleyim kulağımdan başımdan sıkıntım olunca sıyrılıyorum herşeyden
He aynen öyle oldum valla
İlaç bitti çarşamba günü,adeti bekliyom.hala leke leke kanama var.sinirim çok bozuk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…