- 21 Şubat 2020
- 449
- 2.376
- 28
Geçmiş olsun canımİyi akşamlar ❤
Bu ara modum düşük benimde baş ağrılarım oluyo bugün iftara zor kalktım hiç iyi hissetmiyorum.
İnş yarın daha iyi olurda 3 gündür aksayan işlerimi yaparım. Sanki haftalardır çamaşır yıkanmıyo birikmiş
Tamam canım sağolasınCanım instagramdan sürekli uyarıyorlar; instagram ve internet sitesimiz dışında satışımız yok, diye.
Kolay gelsin canımGünaydın
Mutfak dolaplarının üstünü silmeyi düşünüyorum bugün. Umarım düşüncede kalmazVestiyerin tozunu dün almıştım ama içini ve üstünü silerim.
Tamam canım sağolasın
Kolay gelsin canım
Geçmiş olsun canım
Susuzluktan olabilir, ben su içmediğimde çok ağrır başım, bu aralar aynen bende öyleyim. Gün içinde içemeyince iftara yakın başımı kaldıramıyorum artık, dayanılmaz bir ağrı
Günaydın,
ne biçim gün
Dün çok halsizdim. Hiçbir şey yapmadım diyebilirim.
Hiç güzel uyanmadım daGünaydın canım
Bence de demek istiyorum da sana ne oldu :!
Sen spin mop mu Silva mu kullanıyorsun şimdielle silmezsem içime sinmiyor, o yüzden birde bunu denemek istiyorum, ne zamandır gözüme kestirdim tablet mopları. Cam için ayrı ürünü de var gördüm, o da hoşuma gitti
Kolay gelsin canım
Öyle tersimden kalktım bugünNiye kız
He aynen öyle oldum vallaNoldu sana bebem tersten mi kalktın? İlacın ne alemde aklımda sorucam unutuyorum
Senin neyin vardı ben 3-4 gündür öyleyim kulağımdan başımdan sıkıntım olunca sıyrılıyorum herşeyden
İkisi de ihtiyacım olan ödevler. Aldım kabul ettim9 mayıs ödevi
Bir dolap üstü silmek
Portmanto, ayakkabılık düzenlemek
malipina
Bonus
H hasbeenandgone
@terliksuu
@Ataayemi zeynepyu
@Kirmizi pabuc
@ayseMsb
@musluk suyu
@Feslegen Kokulu Nane
@samdan
@merve-onur
@Ucyuzbesyuz
@Limonsuzzcay
pawlover
Gamze_nur08
@MorVampirella
@Saricivcivcikcik
@askrhpozitif
@klbk33
@meva888
@Nurnur71
@O1deren87
D dstn33
@Calciferr
p a t u l i
M I N E R V A
@Yakud-u Anka
L Lice_sss
@happy_mom_
He aynen öyle oldum valla
İlaç bitti çarşamba günü,adeti bekliyom.hala leke leke kanama var.sinirim çok bozuk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?