Düzenli Evimiz & Hayatımız

Kız efo maratonu o saate niye koydun anam uyuyo çıt sesi bile istemezben de şimdi sessiz sessiz evi toparlıyodum.ayıp ayıp resmen şike yapıyon

Bebek olunca her eve dönüşte çantada ne varsa çıkarıp yeniden hazırlıyorum :) fişler vs cüzdanda oluyor ona el atayım bende
Yeni uyandım malesef yoksa katılırdım :)

Yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz

Kız efo maratonu o saate niye koydun anam uyuyo çıt sesi bile istemezben de şimdi sessiz sessiz evi toparlıyodum.ayıp ayıp resmen şike yapıyon
Uyanınca yine yaparız sıkıntı yok bugün bütün gün maraton var bana

Çocuklar büyüyünce tekrar ihtiyaç oluyor o çantalar.
Annen kullanmazsa nternet uzerinden satışa çıkar.

okuyup yazayim dedim ama yetisemiyorum

günaydın herkese
benim listem

-camasir yikamak
-mutfak dolaplarinin kapaklarını silmek
-yatakodami temizlemek
-evi süpürmek

manevi listem
-salimi örmeye devam etmek
-annemi aramak

negrom benim çantam her daim derli toplu oluyo o yüzden ödev olarak başka bisey yapicam çöp kovalarimi yikicam :)

etiketler için de teşekkür ederim böyle bakmak cok daha kolay oldu
Nego

Kızlar başımdan aşağı terler akıyor resmen.
Küçük kızımın uykusu geldi, uyutmaya çalışıyorum. Bir çırpınıyor bir ağlıyor ki duyan der işkence yapıyorum.
Iyice uykusu gelsin diye banyo yaptırdım, kendi haline bırakıyorum, kucağıma tırmanıyor, kafasını yastıklara koyuyor, yine uyutayım diyorum yine aynısını yapıyor.
Ayakları sürekli kasılma halinde.
Hiçbir şey anlamadım ben bu çocuktan. Yemesi yeme değil, uyuması uyuma değil, oynaması oynama değil. Ne yapacağımı şaşırdım vallahi.

Canım ben anneme gidecek günü varrrrr maraton yarına benim için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…