Düzenli Evimiz & Hayatımız

Ben döndüm
Ortalık topladım
Süpürge yaptım
Günün ödevi tamam tüm çantalara baktim
Yeter:
Eline sağlık canım
Kızlar fasulye konservesi yapan var mı ben 2 senedir 2 kavanoz deniyorum ama hiç olmuyor hemen ekşiyor yaaa nerde hata yapıyorum acaba
Ben konserve yapmıyorum canım bilgim yok, dondurucuya koyuyorum
Eline sağlık canım

Kahvaltıyı hafif bir yemekle atlattık
Mutfağı toplayıp,ocağı,fayansları sildim
Yatakları topladım
Evi topladım,süpürdüm,sildim
Toz aldım
Huysuzlukta nirvanaya ulaşmış oğlum mızmız canımı yedi bir yandan
Şimdi ayağımda sallıyorum uyuyunca banyoları yıkayıp,buzzz gibi suyla duş alıcam.
Yemek yok çocukların isteği üzerine hamburger menüsü hazırlıcam :)
1 poşet ıvır zıvır çop çıkardım (aşırı rahatladım )
Bir kaç haftaya halı,cam derinlemesine temizlik düşünüyorum ve atılacak birsürü şey kestirdim gözüme,kocama çaktırmadan atmalıyım :)
Sıcak bunalttı,terden geberdim resmen. Nerden taşındım bu çatı katına diye kendime sövdüm durdum.. hem merdiveni hem sıcağı,kısında faturası 6 ayda bezdirdi beni

Bu arada Minimal yaşama takıla takıla evden soğudum desem yeridir.
2 sene sonra taşınma planımız var,ozamana kadar evi baya sadeleştirmem gerekiyor. Hem rahat taşınırım hem ev nefes alır. Hangi kafayla onca eşyaya para vermişim kendime şaşıyorum. Yaş olgunlaştıkça cidden fikirler,zevkler değişiyormuş onu anladım..

Ellerine sağlık canım epey iş yapmışsın
Sular bir gelse bende duş alıcam
Bende aynıyım, Allah nasip eder taşınırsak aynen elden çıkarıcam.
Benim vitrin vs yok neyse ki. Çok eşyam yok aslında ama gözüme batıyor benim de

Selam kizlar, ben kv deydim yine. Misafirleri geldi, yardıma gittim. Kızımın uykusu geldi eve donduk uyuttum, uyanınca tekrar gideceğiz aksam yemeği vakti. Buraya da hic bakamadim, kendi evimde de bugün daha hiçbirşey yapmadım :) kolay gelsin sizlere

27 ağustos ödevi

Çantalarımızın içini düzenliyoruz, biriken fatura vs ne varsa atıyoruz.
Manevi ödev : Bugün mutlaka kitap okuyoruz

bugünün ödevi de tam bana göreymiş, geç saat bile olsa yapicam :)

Sağol canım❤Mesela 3+1evim,salon hariç 2 adet çekyatı olan tvli oturma odam var onu iptal edip 1 tane salon yapıcam. Erkek kız oldukları için artık odalarını ayırma zamanı geldi. Yatak odam eskidi,onu atıp büyük gardolaplı,sade bir yatak odası almayı düşünüyorum. Birde banyosunda işe yarar dolabı olan,mutfağı geniş bir ev düşünüyorum,ufak tefek 2 dolabım, plastik çekmeceli zımbırtıları atmak için. Ev tıkış tıkış değil ama dolaplarım olursa o ufak tefek kalabalığından kurtulurum. Vitrini atalı baya oldu birtek konsol var tv ünitesi olarak kullanıyorum. Kocam bunları duymasın tabiki

Hayallerimiz aynı tek fark ben kendime hobi odası çok istiyorum
Kocalar hep aynı, kıyamıyorlar

Eline sağlık canım
Kolay gelsin canım

Hayallerimiz aynı tek fark ben kendime hobi odası çok istiyorum
Kocalar hep aynı, kıyamıyorlar
Hobi derken kitap,ibadet gibi şeyler için tekli koltuklu minik sehbalı oda hayalim var,kapısına kilit vuracağım olursa eğer ama ozaman4+1 ev lazım amann diyim kalsın pnun yerine yatak odamın bir bölümüne mini kitaplık ve sallanır koltuk ola bilir :) ne bırcusun canım baya ortak şeylerimiz var:) sular geldimi?

ben mutfağı komple elden geçirdim temizledim detayli. iki makine çamaşır yikadim.

birazdan dışarı cikicam kalani aksam yaparim.

minimal yaşamı bilmeden ben evimi minimal kurmuşum zaten ama sıkıntı şu bazen evdeki eşyalarım yetmiyo
mesela salonda yemek masasi sandalye iki koltuk bi tv var halim da küçücük :) tül ve güneşlik var fon perde vs kullanmiyorum.
evin geneli böyle kullanmadigim hiç biseyi tutmam zaten. güzelse ihtiyaci olana veririm ise yaramazsa atarim direk :) düzenli olarak atilacaklari atarim. o yüzden elimi attığım yerde kaostan cok azcik karışıklık cikiyo sadece. ama o bile aşırı rahatsiz ediyo beni

Yok kuzum ben el emeği şeyler yapmayı üretmeyi seviyorum, hobi amaçlı. Dikiş kursuna da gidicem nasip olursa, birde dikiş makinesi atarım kitaplarım, köşe koltuğum, hobi malzemelerim

Terazi burcuyum canım. Su az önce geldi çok şükür

Ne kadarlık canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…