Giysi kumbaraları var çok istersen oralara bırak canımbenim çok çantam var.
sanirim hepsini anneme vericem.:)
görümceme vericem de benimkini kullanmiyor.
o yenisini aliyor niye vereyim.
anneme versem kullanir mi bilmiyorum.
yada atacagim.
çocukla bi yere gideceksem sirt çantayla.. ee bezli mendilli. giysiler. ne yapacak
Tamam canım dönünce katılırsınNego ben 3 gün evde yokum malesef ödevlerde katılamayacağım :)
Ev işi maratonuNe maratonu kiz kosu mu
Canım idrar tahlili verdiniz mi hiç? Konya da taş olabilir. Yeğenim ve eşimin yeğeni tarif ettiğin gibiydi çünküKızlar başımdan aşağı terler akıyor resmen.
Küçük kızımın uykusu geldi, uyutmaya çalışıyorum. Bir çırpınıyor bir ağlıyor ki duyan der işkence yapıyorum.
Iyice uykusu gelsin diye banyo yaptırdım, kendi haline bırakıyorum, kucağıma tırmanıyor, kafasını yastıklara koyuyor, yine uyutayım diyorum yine aynısını yapıyor.
Ayakları sürekli kasılma halinde.
Hiçbir şey anlamadım ben bu çocuktan. Yemesi yeme değil, uyuması uyuma değil, oynaması oynama değil. Ne yapacağımı şaşırdım vallahi.
Eline sağlık canımBütün yapılanlar
Yataklar toplandı
Kahvaltı yapıldı
Bulaşık makinası boşaltıldı
Kirliler yerleştirildi
2 makina çamaşır serdim kuruttum topladım
1 makina daha serdim
Pazar’dan konservelik domates aldım yarına yapıcam ancak
Şimdi duş alıp anneme gidicem
Ödev olarak zaten çantalarımın hepsi boş ödevden yırttım yani
Doktora götürüyorum. Bir şey yok diyor.Giysi kumbaraları var çok istersen oralara bırak canım
Tamam canım dönünce katılırsın
Ev işi maratonu
Canım idrar tahlili verdiniz mi hiç? Konya da taş olabilir. Yeğenim ve eşimin yeğeni tarif ettiğin gibiydi çünkü
Canım yeğenime de huysuz dediler hem alerji hem kum çıktı. Mutlaka baktır derim.Doktora götürüyorum. Bir şey yok diyor.
Bu sefer tahlil isteteyim.
Ayakları doğduğundan beri öyle. Istemedigi bir şey olsun ellerini yumruk yapıyor ayakları dümdüz kaskatı oluyor. Suratı kıpkırmızı.
Huy etmiş kendine. Babası da diyor ki yok bir şeyi huysuzluk ediyor.
Maşallah çok iyi. Hatta yaşıtlarının üzerinde gelişimi. Hareketlerinde hiçbir sıkıntı yok. Sadece diş çıkarmadı daha. Bu arada 10. Aya girmek üzere.Canım yeğenime de huysuz dediler hem alerji hem kum çıktı. Mutlaka baktır derim.
Gelişimi kilosu nasıl?
Hım o zaman kum olmayabilir, genelde gelişimi de etkiliyor canım ama yine de sen bir tahlil istet özellikle böyle aşırı huysuz olduğu bir güne getirMaşallah çok iyi. Hatta yaşıtlarının üzerinde gelişimi. Hareketlerinde hiçbir sıkıntı yok. Sadece diş çıkarmadı daha. Bu arada 10. Aya girmek üzere.
TamamHım o zaman kum olmayabilir, genelde gelişimi de etkiliyor canım ama yine de sen bir tahlil istet özellikle böyle aşırı huysuz olduğu bir güne getir
Ne demek canım
Maraton bende cokGiysi kumbaraları var çok istersen oralara bırak canım
Tamam canım dönünce katılırsın
Ev işi maratonu
Canım idrar tahlili verdiniz mi hiç? Konya da taş olabilir. Yeğenim ve eşimin yeğeni tarif ettiğin gibiydi çünkü
Yine ilahi bir müdaheleTam maratona başladım su kesildiyine tadilat var
Niye kız? Üzüldüm. Ne güzel hallediyorduk işlerimizi .Selam kizlar bazi sebeblerden ötürü bu topikde yer alamicam. Hepinize kolay gelsin.
Canım geçmiş olsun mu deyeyimNiye kız? Üzüldüm. Ne güzel hallediyorduk işlerimizi .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?