Hepsi bi tuhaf bu adamlarınütü yapıldı
Benim eşimde öyle arabayı değiştirdik. Eskisinin lastikleri hala duruyor. Birine verecek oldum kardeşime vercem dedi. Kendide vermedi. Hala duruyor. Buzdolabının bozuk pervanesini d saklıyoruz.ne işimize yarayacak acaba.zaten bozuk
Hiç rahatsız olmaz pislikten dağınıklıktan sabah onun yüzünden de atıştık eti puf yemiş sallama çay içmiş etif puf paketinin içine çayı koymuş halının üstüne atmışattırmadigi herşeyi gözünün önüne rahatsız olacağı şekilde istifledim paw
sonra baktı çok duzensiz çirkinlik abidesi bir sinirlendi iki saat atıp düzenlediişini zorlastir adamin kilaylastirma
Yapıp tüketiyoruzDiyetten öncemi sonramı tüketiyoruz bunları
Trosyd süperdir sadece bepantol olmaz tabiiBen de neden geçmiyor diyorum
Bepantol sürüyordum sadece
Onu da denedim küf falan yok çok şükür ama benim takıntılarım varTemizse küf yoksa yıkama lices günah kuzum ya giden suya deterjana. Aralarına lavanta sabun falan koy istersen koku için onların kokusu siner
Giysi konteynerları oluyorVerecek kimse de yok ki etrafımdaama dediğin gibi biyerden başlamak lazım.
Hepsi bi tuhaf bu adamların
Hiç rahatsız olmaz pislikten dağınıklıktan sabah onun yüzünden de atıştık eti puf yemiş sallama çay içmiş etif puf paketinin içine çayı koymuş halının üstüne atmışben bunu neyle nasıl rahatsız edeyim
Bende kimseyi bulamıyorum. Güzel katlayıp temiz poşete koyup çöpün yakınına bırakıyorum kağıt toplayıcılar alıyoVerecek kimse de yok ki etrafımdaama dediğin gibi biyerden başlamak lazım.
Bende kimseyi bulamıyorum. Güzel katlayıp temiz poşete koyup çöpün yakınına bırakıyorum kağıt toplayıcılar alıyo
Ay benimkide hasta takım zımbırtılarına. Şimdi araba aldık onun içinde bişeyler alıp duruyo yetmiyo netten alıyo. Bu gidişle bizim evde sizin kervana katılcakBenimkindeki tamirat zımbırtıları setleri
Bişey yamulsa kırılsa alır gelir koca çantalarını overlok makinesi ayağınıza geldi der gibi
Herşey bulunur dikiş diken kadın gibi. Onlar lazım oldumu daha susmaz bide ne gerek var diyodun diye
Ben de neden geçmiyor diyorum
Bepantol sürüyordum sadece
Ay benimkide hasta takım zımbırtılarına. Şimdi araba aldık onun içinde bişeyler alıp duruyo yetmiyo netten alıyo. Bu gidişle bizim evde sizin kervana katılcak
Bende gecen hafta kiyafet dolabini duzenlerken ayni karari verdim. Bir suru kiyafet var. Duzenlemesi bile eziyet. Bir sure hic bir sey almayi dusunmuyorum. Evdekiler eskisinde sonra almaya baslarim.Valla kıyafetlerin içinde kayboldum sinirden ağlayacooomartık kıyafet almamaya karar verdim en azından şu dolabı yerleştirene kadar sen ne yaptın bitirdin mi
Kac tane mop aldi ben onu merak ediyorum@M I N E R V A yetmedi mi be kimbilir kaç metre paspas ördün
Biz o kadar değiliz henüzNeleri yokki her dolapta bi eşyası var elindende gelir yapıyoda yani ama çok işte
Araştırırım saol samdanımbelediye ya da kaymakamlığı arayınca gelip alan yerler varmis patulim. ama oturduğun yere dahil mi bilmiyorum:)
sitede sorun var sanırım. bazi kişilerde sıkıntı var patulimBeni alıntılayınca bildirim gelmiyo bugün yahu sizde de varmı bu sorun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?