Düzenli Evimiz & Hayatımız

Hepsi bi tuhaf bu adamların
attırmadigi herşeyi gözünün önüne rahatsız olacağı şekilde istifledim paw
sonra baktı çok duzensiz çirkinlik abidesi bir sinirlendi iki saat atıp düzenledi işini zorlastir adamin kilaylastirma
Hiç rahatsız olmaz pislikten dağınıklıktan sabah onun yüzünden de atıştık eti puf yemiş sallama çay içmiş etif puf paketinin içine çayı koymuş halının üstüne atmış ben bunu neyle nasıl rahatsız edeyim

Temizse küf yoksa yıkama lices günah kuzum ya giden suya deterjana. Aralarına lavanta sabun falan koy istersen koku için onların kokusu siner
Onu da denedim küf falan yok çok şükür ama benim takıntılarım var kısa programa atıyorum yoksa uyuyamam gece onlar aklıma takılır :) :)

ben olsam temizlemen ona temizletirim paw sen biraz tezcanli olduğundan adam rahatına bakiyo olabilir mi

Bende kimseyi bulamıyorum. Güzel katlayıp temiz poşete koyup çöpün yakınına bırakıyorum kağıt toplayıcılar alıyo

belediye ya da kaymakamlığı arayınca gelip alan yerler varmis patulim. ama oturduğun yere dahil mi bilmiyorum:)

Ay benimkide hasta takım zımbırtılarına. Şimdi araba aldık onun içinde bişeyler alıp duruyo yetmiyo netten alıyo. Bu gidişle bizim evde sizin kervana katılcak

Ben de neden geçmiyor diyorum
Bepantol sürüyordum sadece

Mantar illet ya ondan sana bile geçer. İki kızın altını aynı anda değiştiğim için ikisinde vardı ordan biliyorum.
Travazol travogen falan var mı?
Onlar 3 günden fazla kullanılmıyo deriyi incelttiği için ama o yaranın hızını başka şey kesmez.
Sonrada benzer içerikli ama kortizonsuz kremle besliycen işte popoyu :))

Valla kıyafetlerin içinde kayboldum sinirden ağlayacooom artık kıyafet almamaya karar verdim en azından şu dolabı yerleştirene kadar sen ne yaptın bitirdin mi
Bende gecen hafta kiyafet dolabini duzenlerken ayni karari verdim. Bir suru kiyafet var. Duzenlemesi bile eziyet. Bir sure hic bir sey almayi dusunmuyorum. Evdekiler eskisinde sonra almaya baslarim.
@M I N E R V A yetmedi mi be kimbilir kaç metre paspas ördün
Kac tane mop aldi ben onu merak ediyorum

Yemin ediyorum bu herif tam dayaklık.geçen yaz sonunda vantilatör bozuldu , dedim ki yeni vantilatör alalım seneye yaz gelince iki katı pahalı olur, sezon bitmiş zaten ucuzlamışken alalım.yok kışa girerken ne gerek varmış yaz gelince alınırmış.al sana yaz.alacak para da yok.maaşı beklicez mecbur.kavruluyoz resmen kadın lafı dinlemezsen dırdırını dinle dur şimdi.iki gündür kafasını kekiyorum bütün hıncımı alıyorum çok zevkli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…