- 29 Mayıs 2017
- 24.901
- 113.504
- 598
Yemin ediyorum bu herif tam dayaklık.geçen yaz sonunda vantilatör bozuldu , dedim ki yeni vantilatör alalım seneye yaz gelince iki katı pahalı olur, sezon bitmiş zaten ucuzlamışken alalım.yok kışa girerken ne gerek varmış yaz gelince alınırmış.al sana yaz.alacak para da yok.maaşı beklicez mecbur.kavruluyoz resmen kadın lafı dinlemezsen dırdırını dinle dur şimdi.iki gündür kafasını kekiyorum bütün hıncımı alıyorum çok zevkli
Hiç canım tez değildir. Bi ara inat ettim çorap kıyafetler yığıldı odada alıp yıkamadım toplamadım. Aylarca bekledi o inat ben inat en son yatılı misafir geliyordu bebekli bebeği yatırırlar diye mecbur topladım asla rahatsız olmuyoben olsam temizlemen ona temizletirim pawsen biraz tezcanli olduğundan adam rahatına bakiyo olabilir mi
Al hıncını haketmişYemin ediyorum bu herif tam dayaklık.geçen yaz sonunda vantilatör bozuldu , dedim ki yeni vantilatör alalım seneye yaz gelince iki katı pahalı olur, sezon bitmiş zaten ucuzlamışken alalım.yok kışa girerken ne gerek varmış yaz gelince alınırmış.al sana yaz.alacak para da yok.maaşı beklicez mecbur.kavruluyoz resmen kadın lafı dinlemezsen dırdırını dinle dur şimdi.iki gündür kafasını kekiyorum bütün hıncımı alıyorum çok zevkli
Terimi elimle siliyom onun üstüne sürüyom ,vantilatör alana kadar mendil diye seni kullancam dedimAl hıncını haketmiş
Türlerine tükürim insanda azcık kıvrak ince zeka olur.yok anam kalas geldiler kalas gidiceklerbunlar çok ileri bi tür oldugu için biz adapte olamıyoruz malim. geberene kadar kak başına
Tam senlik bir intikamTerimi elimle siliyom onun üstüne sürüyom ,vantilatör alana kadar mendil diye seni kullancam dedim
Di mi gayet yaratıcı,nasıl olsa makine yıkıyo çamaşırlarıTam senlik bir intikam
Hiç canım tez değildir. Bi ara inat ettim çorap kıyafetler yığıldı odada alıp yıkamadım toplamadım. Aylarca bekledi o inat ben inat en son yatılı misafir geliyordu bebekli bebeği yatırırlar diye mecbur topladım asla rahatsız olmuyo
Türlerine tükürim insanda azcık kıvrak ince zeka olur.yok anam kalas geldiler kalas gidicekler
Bende sorun yok canimBeni alıntılayınca bildirim gelmiyo bugün yahu sizde de varmı bu sorun
Amiin ama bence bizlere sabır değil onlara akıloooonutkum tutuldu seninkine yakin ama seninki kadar değil benimki de
Allah sabır versin bizlere pawim
Amiin ama bence bizlere sabır değil onlara akılbazen diyorum ona da Rabbim akıl verirken nerelerdeydin acaba diye
Benim annem de aynı senin gibiydi o yüzden bizi hep öğrenin yapabilin ama yapabildiğinizi kimseye belli etmeyin diye büyüttü yapabildiklerimi kocam asla bilmezvar ama kullanmak istemeyince napcan paw
benimki bide beceriksiztornavida bile yakışmaz eline. evde dağınıklığını topluyom yetmiyo bide tamirat tadilat yapiyom
Benim annem de aynı senin gibiydi o yüzden bizi hep öğrenin yapabilin ama yapabildiğinizi kimseye belli etmeyin diye büyüttü yapabildiklerimi kocam asla bilmezBırak sen de kız mecbur yapar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?