Düzenli Evimiz & Hayatımız

bunlar çok ileri bi tür oldugu için biz adapte olamıyoruz malim. geberene kadar kak başına

ben olsam temizlemen ona temizletirim paw sen biraz tezcanli olduğundan adam rahatına bakiyo olabilir mi
Hiç canım tez değildir. Bi ara inat ettim çorap kıyafetler yığıldı odada alıp yıkamadım toplamadım. Aylarca bekledi o inat ben inat en son yatılı misafir geliyordu bebekli bebeği yatırırlar diye mecbur topladım asla rahatsız olmuyo

Al hıncını haketmiş

Yazlık kışlık işi bitti vereceklerimide ayırdım ama vereceğim kişiye küsüm kim verecek o var :)
Wc banyo lavobo temizledim
Çocukları yıkadım
Havlular ini yıkatip serdim kurudu kaldırdım yerine
Çorba yaptım çocuklara
Oyuncak topladım ama yine dağıldı
Yemek yapicam birazdan iftardan sonrada evi süpürür silerim bizim apartman komple köylerine gittiler

oooo nutkum tutuldu seninkine yakin ama seninki kadar değil benimki de

Allah sabır versin bizlere pawim

Türlerine tükürim insanda azcık kıvrak ince zeka olur.yok anam kalas geldiler kalas gidicekler

biz onların yerine herşeyi düşündüğümüz için kullanmaya kiyamiyolar beyinlerini malim no gorok vor boyon kollonmoyo diyolar içten içe

Amiin ama bence bizlere sabır değil onlara akıl bazen diyorum ona da Rabbim akıl verirken nerelerdeydin acaba diye

var ama kullanmak istemeyince napcan paw

benimki bide beceriksiz tornavida bile yakışmaz eline. evde dağınıklığını topluyom yetmiyo bide tamirat tadilat yapiyom

var ama kullanmak istemeyince napcan paw

benimki bide beceriksiz tornavida bile yakışmaz eline. evde dağınıklığını topluyom yetmiyo bide tamirat tadilat yapiyom
Benim annem de aynı senin gibiydi o yüzden bizi hep öğrenin yapabilin ama yapabildiğinizi kimseye belli etmeyin diye büyüttü yapabildiklerimi kocam asla bilmez Bırak sen de kız mecbur yapar

Benim annem de aynı senin gibiydi o yüzden bizi hep öğrenin yapabilin ama yapabildiğinizi kimseye belli etmeyin diye büyüttü yapabildiklerimi kocam asla bilmez Bırak sen de kız mecbur yapar

yapmaya çalışıyo ama yapamiyo ki
ona kaldiysak kara güne kaldık pawim

bi ara bişey yapmaya çalışırken elini kesti. derin kesmiş baya. banyoya gitti kesilen yeri aciyo bakiyo, dedim ki bakma rengin atmış zaten etkileniyosun. yok ya bişey olmaz dedi bi kere daha bakıp kucağıma bayıldı öküz gibi cussesiyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…