Düzenli Evimiz & Hayatımız

Utuyu de bitirdim.Dus aldım.Şimdi keyif zamanı olsun.
Eline sağlık
bende bu gün dolmalık biber ve patlıcan aldık kurutmalık için balkona gölge gelsin başlayacağız 🌶
Kolay gelsin abla
Ooo ağır işlerin var kolay gelsin
Kızlar ben annemdeyim
Bıgün yapılanlar
Bulaşık makinasını boşaltmak
Kirlileri yerleştirmek
Evi süpürmek
Canım ablan ne yaptı, nasıl?

Birsürü işi olan ama nereden başlayacağını bilmeyen biri geldi
Bir yer belirle hemen kendine, sadece orayı düşün yaparken, diğer işleri aklına getirme. Bitince başka yere geç, hadi kalk bakalım, meşguliyet iyidir

Bir yer belirle hemen kendine, sadece orayı düşün yaparken, diğer işleri aklına getirme. Bitince başka yere geç, hadi kalk bakalım, meşguliyet iyidir
İşte bitince nereye geçsem kısmında takılıyorum ve her yer kalıyor
O zaman ben şimdi mutfağa geçeyim bitince de ütü yapayım. Sonra gelirim.
Bekle beni

İşte bitince nereye geçsem kısmında takılıyorum ve her yer kalıyor
O zaman ben şimdi mutfağa geçeyim bitince de ütü yapayım. Sonra gelirim.
Bekle beni
Canım al bir kağıt kalem kendine madde madde yaz yapılacakları. As buzdolabına, yaptıkça çentik at, inan çok motive ediyor
Hadi göreyim seni

Ben maraton yaptım. Bir saatte evi toparladım süpürdüm, çamaşır attım sonra sardım. Birazdan dişçiye gideceğim.
Eline sağlık canım geçmiş olsun
ertelemek için normalde başlamaya karar vermek gerekiyor ya hani, ben onu bile erteliyorum şu an
Yooo bu kabul edilemez, güzel gözlerim okumamış olsun bunu
Şimdi elinde ki telefonu usulca bırakıp maratona başlıyorsun hadi hadi hadi

ertelemek için normalde başlamaya karar vermek gerekiyor ya hani, ben onu bile erteliyorum şu an
Aynı ben salon ağzına kadar çamaşır dolu katlanacak ama bir türlü yapmaya niyet edemiyorum
Sizi maraton kertiği yaptım, bir saat sonra rapor bekliyorum, kaşını kaldırmış smile

Hayır ayıptır söylemesi işim gücüm bitmiş keyif kahvesi yapıyorum, özendirmek gibi olsun bizzat

Aynı ben salon ağzına kadar çamaşır dolu katlanacak ama bir türlü yapmaya niyet edemiyorum

ayyy aynen valla.

Yooo bu kabul edilemez, güzel gözlerim okumamış olsun bunu
Şimdi elinde ki telefonu usulca bırakıp maratona başlıyorsun hadi hadi hadi

şu an kızımı uyutuyorum uyursa inşallah kahvemi yapıp kitabımı okuyacağım.
Babası gelecek uyanınca, onlar ya dışarı çıkar ya da oynarlar ancak o zaman iş yapabilirim. Yoksa kızım bacağıma yapışıyor

Sizi maraton kertiği yaptım, bir saat sonra rapor bekliyorum, kaşını kaldırmış smile

Hayır ayıptır söylemesi işim gücüm bitmiş keyif kahvesi yapıyorum, özendirmek gibi olsun bizzat

ben de evimi topladım canım, kahvaltı yaptık masayı bulaşıkları topladım, ocağı sildim. Balkonu yıkadım. Onları yaptim
Odaları toparladım süpürmedim bugün.
Baya is yapmisim aslında :))

Ev süpüruldu
Toz alındı
Banyo tuvalet temizlendi
Oğluşumun tuvaleti temizlendi
Mutfak masasının sandalyeleri silindi.
Mutfak toplandı
Çamaşır yıkandı asıldı
Diğerleri katlandı.

Ütüm var bir iki parça onu yapicam
Ödevi sürekli yapıyorum zaten hakkımı utuden kullanıcam..
Midem çok fena bugün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…