Eline sağlıkUtuyu de bitirdim.Dus aldım.Şimdi keyif zamanı olsun.
Kolay gelsin ablabende bu gün dolmalık biber ve patlıcan aldık kurutmalık için balkona gölge gelsin başlayacağız🌶
Ooo ağır işlerin var kolay gelsin4 halım var ucu küçük yıkanacak
Kapılar silinecek
Koltuk silinecek
Fırın içi temizlenecek
Mutfak sandalyeleri yıkanacak
Bebek arabası yıkanacak
Cam silinecek
Toz alınacak
Yerler silinecek
Mutfak dolabı üstü ve dişi silinecek
Buzdolabı temizlenecek
Çamaşır katlanacak yenileri yikanacak
Kim yapacak bunları tabiki ben
Ama ne zaman bilmiyoruuuuuuuuummm
Bir haftadır bir ağırlık var üzerimde
Canım ablan ne yaptı, nasıl?Kızlar ben annemdeyim
Bıgün yapılanlar
Bulaşık makinasını boşaltmak
Kirlileri yerleştirmek
Evi süpürmek
Bir yer belirle hemen kendine, sadece orayı düşün yaparken, diğer işleri aklına getirme. Bitince başka yere geç, hadi kalk bakalım, meşguliyet iyidirBirsürü işi olan ama nereden başlayacağını bilmeyen biri geldi
İşte bitince nereye geçsem kısmında takılıyorum ve her yer kalıyorBir yer belirle hemen kendine, sadece orayı düşün yaparken, diğer işleri aklına getirme. Bitince başka yere geç, hadi kalk bakalım, meşguliyet iyidir
Sanırım ben gazla çalışıyorum@malii
yorgun anneanne
@Lices_s
Kmsl Hnd
Feslegen Kokulu Nane
D e f n e
Psikolojik Deliii
beybisi35
C Cay6
I inessa armand
H hasbeenandgone
Safsarisin
Anka
ByNkoaLa
Kumral Ada Mavi Tuna
Eymenliakifli
kk birinci noteri
Handandandan
P Puddingmuf
yesa
D dstn33
Limonsuzzcay
@MigiMadid
Nerde hamarat güzel hatunlar
Canım al bir kağıt kalem kendine madde madde yaz yapılacakları. As buzdolabına, yaptıkça çentik at, inan çok motive ediyorİşte bitince nereye geçsem kısmında takılıyorum ve her yer kalıyor
O zaman ben şimdi mutfağa geçeyim bitince de ütü yapayım. Sonra gelirim.
Bekle beni
Ben maraton yaptım. Bir saatte evi toparladım süpürdüm, çamaşır attım sonra sardım. Birazdan dişçiye gideceğim.@malii
yorgun anneanne
@Lices_s
Kmsl Hnd
Feslegen Kokulu Nane
D e f n e
Psikolojik Deliii
beybisi35
C Cay6
I inessa armand
H hasbeenandgone
Safsarisin
Anka
ByNkoaLa
Kumral Ada Mavi Tuna
Eymenliakifli
kk birinci noteri
Handandandan
P Puddingmuf
yesa
D dstn33
Limonsuzzcay
@MigiMadid
Faunaa
Nerde hamarat güzel hatunlar
Ooo sen gaz iste, ben gazın temel kaynağıyımSanırım ben gazla çalışıyorum
Hiç de bile sana öyle geliyor, erteliyor musun sen yoksa yineBen buradayım ama pek hamarat olduğum söylenemez
Hiç de bile sana öyle geliyor, erteliyor musun sen yoksa yine
Aynı benertelemek için normalde başlamaya karar vermek gerekiyor ya hani, ben onu bile erteliyorum şu an
Eline sağlık canımBen maraton yaptım. Bir saatte evi toparladım süpürdüm, çamaşır attım sonra sardım. Birazdan dişçiye gideceğim.
Yooo bu kabul edilemez, güzel gözlerim okumamış olsun bunuertelemek için normalde başlamaya karar vermek gerekiyor ya hani, ben onu bile erteliyorum şu an
ertelemek için normalde başlamaya karar vermek gerekiyor ya hani, ben onu bile erteliyorum şu an
Sizi maraton kertiği yaptım, bir saat sonra rapor bekliyorum, kaşını kaldırmış smileAynı bensalon ağzına kadar çamaşır dolu katlanacak ama bir türlü yapmaya niyet edemiyorum
Aynı bensalon ağzına kadar çamaşır dolu katlanacak ama bir türlü yapmaya niyet edemiyorum
Yooo bu kabul edilemez, güzel gözlerim okumamış olsun bunu
Şimdi elinde ki telefonu usulca bırakıp maratona başlıyorsun hadi hadi hadi
Sizi maraton kertiği yaptım, bir saat sonra rapor bekliyorum, kaşını kaldırmış smile
Hayır ayıptır söylemesi işim gücüm bitmiş keyif kahvesi yapıyorum, özendirmek gibi olsun bizzat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?