Yok yok gayet güzel :) 2. Bir şansı hakeden bir baba kendisi bencebabası da oradaydı evet, hatta memleketten misafirleri de var su an eşimin halası da orada.
Su an durumlar aynı gibi, yani oraya gittiğimizde görüşüyoruz, ya da o gelip kızımı görmeye devam ediyor. Halası da öğrenmiş durumu eşim orada kaldığı için dün bize gelmişlerdi kahvaltıya ağladı baya.
Az önce de zorla beraber fotoğrafımız çekildi masa süslemişler, pasta balon filan. Annesi babası yan yana dursun fotoğrafları olsun dediler.
Ay ben anlayamıyorum valla durumlar nedir. Fazla moderniz galiba ya da sacmaliyoruz. :)
Yok yok gayet güzel :) 2. Bir şansı hakeden bir baba kendisi bence
Eline sağlık canım, o ödevi de veririm bir günBugun evi supurdum ekmek dolabini sildim salondaki yemek masasini sildim yemek yaptim mutfağı toplamıştım tekrar dağıldı beni bekliyor evin icindeki kapilari ve dış kapiyi sildim bugünkü odev tamam dun kapilari silmeyi dusundum ama üşendim bugun odev oldu kaloriferleri silmeyi dusunuyorum ama hatta birinin ust kapagini çıkardım ama usendim acaba yarinki odev bu olur mu yarina biraksam mi
Bal ağrımı fırsat bilip kaytarıyor bu çekirgelerNekadar sessiz buralar eskiden katılan ve yazan çoktu artık baya azaldı. Temizlik usandırdı galiba :)
Olsun canım arada kaçamak da olacakNego . Itiraf ediyorum ödevimi yapmadım. Üstümde bir ağırlık var.
Bir de kızım anne bugün çıkıp dolaşalım dedi. Saat 3 te çıktık 9 da eve geldik.
Günlük işlerimi yaptım, yemekleri hallettim. O kadar yapabildim.
Boş ver sen babanneyi canımŞu an annemlerleyim onlar arkamda sen karar ver biz ne istersen onu kabul ederiz dediler
Ama eski kafa babannem o koca sen alttan alacaksın yarın seni babam geri götürsün hatta gerekirse ben senin elini kolunu bağlar götürürüm dedi
Yaaa nasıl mutlu oldumçok tesekkur ederim canım benim, simdi doğum günü partisinden geldik. Babaannesi pasta filan almis davet etti :)
çok duygulandım yaaa. İyi ki doğmuş güzel bebeğim
Çok güzel oluyor bencebabası da oradaydı evet, hatta memleketten misafirleri de var su an eşimin halası da orada.
Su an durumlar aynı gibi, yani oraya gittiğimizde görüşüyoruz, ya da o gelip kızımı görmeye devam ediyor. Halası da öğrenmiş durumu eşim orada kaldığı için dün bize gelmişlerdi kahvaltıya ağladı baya.
Az önce de zorla beraber fotoğrafımız çekildi masa süslemişler, pasta balon filan. Annesi babası yan yana dursun fotoğrafları olsun dediler.
Ay ben anlayamıyorum valla durumlar nedir. Fazla moderniz galiba ya da sacmaliyoruz. :)
Yaz tabi canım yaz ki gaza gelelimBugun yaptiklarimi yazayim psikolojinizi bozayim mi
Eline sağlık canım, fırsat buldukça girmeye çalışKizlar bi kac gun int olmayabilr giremezsem anlayin . Aksam aksam gene baya is yaptim camasir katladim, tezgah arasini sildim , ocak ocak istu dolaplari sildim , dusakabindeko derz aralarini sildim. Mutfak muslugumu ve caydanliklarimi poset ve cifle parlattim . Caydanligin icinde limon ve sirke kaynatip kirec cozdurdum gecen gun odevdi yapamamistim evde yoktm galba . Iste boyle kizlar kendinze iyj bakinn
Yupppiiii Ben daha yeni yapmıştım. Bir kac da elden çıkarmıştım hatta :
Harikaaa... çok ihtiyacım vardı. Günaydın negocum bayramımız kutlu cumamız mübarek olsun...30 ağustos ödevi
Ayakkabılık düzenleme
@malii
yorgun anneanne
@Lices_s
Kmsl Hnd
Feslegen Kokulu Nane
D e f n e
Psikolojik Deliii
beybisi35
C Cay6
I inessa armand
H hasbeenandgone
Safsarisin
Anka
ByNkoaLa
Kumral Ada Mavi Tuna
Eymenliakifli
kk birinci noteri
Handandandan
P Puddingmuf
yesa
D dstn33
Limonsuzzcay
30 ağustos ödevi
Ayakkabılık düzenleme
@malii
yorgun anneanne
@Lices_s
Kmsl Hnd
Feslegen Kokulu Nane
D e f n e
Psikolojik Deliii
beybisi35
C Cay6
I inessa armand
H hasbeenandgone
Safsarisin
Anka
ByNkoaLa
Kumral Ada Mavi Tuna
Eymenliakifli
kk birinci noteri
Handandandan
P Puddingmuf
yesa
D dstn33
Limonsuzzcay
Amin canımHarikaaa... çok ihtiyacım vardı. Günaydın negocum bayramımız kutlu cumamız mübarek olsun...
günaydın negocum :) bizim ayakkabılık hergun en az üç kere düzeltiliyor oğlan sağolsunama bugün vestiyerdeki cekmeceleri duzenlerim ben de :)
Günaydın Hanımlar bende katilayim aranıza
Sağolun ben ödevimi yapıp geleyim ilk günden kaytarmak olmazOooo gEl gel biz de seni bekliyorduk:)
Hoş geldin aramızaGünaydın Hanımlar bende katilayim aranıza
Sağolun ben ödevimi yapıp geleyim ilk günden kaytarmak olmaz
HosbuldumHoş geldin aramıza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?