Şimdiden kolay gelsin o zamanayyy aynen valla.
şu an kızımı uyutuyorum uyursa inşallah kahvemi yapıp kitabımı okuyacağım.
Babası gelecek uyanınca, onlar ya dışarı çıkar ya da oynarlar ancak o zaman iş yapabilirim. Yoksa kızım bacağıma yapışıyor
Bi de bizim oturma odası salon birdi aslında. Ben eşime çocuklar dağıtıyor salon temiz dursun çat kapı gelen olursa direk oraya alırım demiştimçamaşır odası oldu resmen
Ee yapmışsın ya bir sürü iş işteben de evimi topladım canım, kahvaltı yaptık masayı bulaşıkları topladım, ocağı sildim. Balkonu yıkadım. Onları yaptim
Odaları toparladım süpürmedim bugün.
Baya is yapmisim aslında :))
Ee yapmışsın ya bir sürü iş işte
Eline sağlık, kolay gelsin ve geçmiş olsun canımEv süpüruldu
Toz alındı
Banyo tuvalet temizlendi
Oğluşumun tuvaleti temizlendi
Mutfak masasının sandalyeleri silindi.
Mutfak toplandı
Çamaşır yıkandı asıldı
Diğerleri katlandı.
Ütüm var bir iki parça onu yapicam
Ödevi sürekli yapıyorum zaten hakkımı utuden kullanıcam..
Midem çok fena bugün.
BEn de çocuk sallıyorum. Uyuyunca inşallah yapacağım bişeyler. Yaparsam sana resim atarım minimalist salonumunSizi maraton kertiği yaptım, bir saat sonra rapor bekliyorum, kaşını kaldırmış smile
Hayır ayıptır söylemesi işim gücüm bitmiş keyif kahvesi yapıyorum, özendirmek gibi olsun bizzat
En sevilen öğrenci modeliödevimi yapmam lazim, uyuyunca önce onu yapar sonra kahvemi içerim artık, çalışkan öğrenciyim ben
Tamam bekliyorumBEn de çocuk sallıyorum. Uyuyunca inşallah yapacağım bişeyler. Yaparsam sana resim atarım minimalist salonumun
Ben keyif yapıyorum, film izliyorum kitap okuyorum Ohh çok güzel oluyorO değil de , iş erkenden bitince bu sefer acaba ne yapsam diye düşünüyorum
Balkonu yıkanaya üşendiğim için salona seriyorum toplayıp koltuğa atıyorum. Sonra mesela çorap lazım olunca bu çorabın tekini ilk kim bulacak diyorum çocuklara etkinlik oluyorben de salonumu ayrı dekore ettim, kışın aynen dediğin gibi çamaşır odası oldu resmen çamaşır kurutma telim kırılmıştı almayı ihmal ettik. :) simdi balkonda hemen kurutuyorum allahtan
Yarın bir balkon yıkama ödevi vereyim benBalkonu yıkanaya üşendiğim için salona seriyorum toplayıp koltuğa atıyorum. Sonra mesela çorap lazım olunca bu çorabın tekini ilk kim bulacak diyorum çocuklara etkinlik oluyor
Bende keyif yapıyorum, ama aklımda hep acaba ne yapsam diye düşünüyorum..Ben keyif yapıyorum, film izliyorum kitap okuyorum Ohh çok güzel oluyor
Balkonu yıkanaya üşendiğim için salona seriyorum toplayıp koltuğa atıyorum. Sonra mesela çorap lazım olunca bu çorabın tekini ilk kim bulacak diyorum çocuklara etkinlik oluyor
ÇOk iyi olur valla. 3 gün önce 2 kova su doldurdum koydum balkona bebek uyandı hala ordalar buharlaşmışlar birazYarın bir balkon yıkama ödevi vereyim ben
Kurabiye ve tuzlu simit yapabilirsin buzluğa, buzluk böreği var o da olurAslında bugün çok işim var, kızımın doğum günüydü ya gelen hediye elbiseleri elimde yikamam kurutmam ve ütülemem lazım. Birkaç parça kendi ütüm de var, pazartesi günü de kahvaltıya misafirim var kuzenlerim gelecek.
Cay yanina birşeyler hazırlamam lazım, önceden yapip dolaba koyulacak tarifler lazim bana. Aklınıza gelenleri yazar misiniz bana?
Üçüncü katta oturuyorum ama balkonum yokYarın bir balkon yıkama ödevi vereyim ben
Kurabiye ve tuzlu simit yapabilirsin buzluğa, buzluk böreği var o da olur
Aaa balkonsuz mu neden kiÜçüncü katta oturuyorum ama balkonum yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?