Düzenli Evimiz & Hayatımız

Şimdiden kolay gelsin o zaman

Bi de bizim oturma odası salon birdi aslında. Ben eşime çocuklar dağıtıyor salon temiz dursun çat kapı gelen olursa direk oraya alırım demiştim çamaşır odası oldu resmen

ben de salonumu ayrı dekore ettim, kışın aynen dediğin gibi çamaşır odası oldu resmen çamaşır kurutma telim kırılmıştı almayı ihmal ettik. :) simdi balkonda hemen kurutuyorum allahtan

ben de evimi topladım canım, kahvaltı yaptık masayı bulaşıkları topladım, ocağı sildim. Balkonu yıkadım. Onları yaptim
Odaları toparladım süpürmedim bugün.
Baya is yapmisim aslında :))
Ee yapmışsın ya bir sürü iş işte

Eline sağlık, kolay gelsin ve geçmiş olsun canım

Sizi maraton kertiği yaptım, bir saat sonra rapor bekliyorum, kaşını kaldırmış smile

Hayır ayıptır söylemesi işim gücüm bitmiş keyif kahvesi yapıyorum, özendirmek gibi olsun bizzat
BEn de çocuk sallıyorum. Uyuyunca inşallah yapacağım bişeyler. Yaparsam sana resim atarım minimalist salonumun

ben de salonumu ayrı dekore ettim, kışın aynen dediğin gibi çamaşır odası oldu resmen çamaşır kurutma telim kırılmıştı almayı ihmal ettik. :) simdi balkonda hemen kurutuyorum allahtan
Balkonu yıkanaya üşendiğim için salona seriyorum toplayıp koltuğa atıyorum. Sonra mesela çorap lazım olunca bu çorabın tekini ilk kim bulacak diyorum çocuklara etkinlik oluyor

Aslında bugün çok işim var, kızımın doğum günüydü ya gelen hediye elbiseleri elimde yikamam kurutmam ve ütülemem lazım. Birkaç parça kendi ütüm de var, pazartesi günü de kahvaltıya misafirim var kuzenlerim gelecek.

Cay yanina birşeyler hazırlamam lazım, önceden yapip dolaba koyulacak tarifler lazim bana. Aklınıza gelenleri yazar misiniz bana?

Balkonu yıkanaya üşendiğim için salona seriyorum toplayıp koltuğa atıyorum. Sonra mesela çorap lazım olunca bu çorabın tekini ilk kim bulacak diyorum çocuklara etkinlik oluyor
Yarın bir balkon yıkama ödevi vereyim ben

Kurabiye ve tuzlu simit yapabilirsin buzluğa, buzluk böreği var o da olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…