Evet I inessa armand yazacaktım unuttumNeden elimde yıkıyorsun? Makinenin 15 dakikalık ayarı yok mu? Sonra da devrini 400 e al. Ohhh misss
Kira mı sizin mi?Yapma zahmetinde bulunmamislar, istediğim halde.
Normalde 3odasi olmasi lazım evin birini iptal Edip iki odaya düşürmusler...
Canım yaaa hasta mıydı? Aniden mi oldu?Çok şükür biraz toparladı bugün yola çıktılar
Evlerine gidiyorlar
Başın sağ olsun canım. Rabbim sabır versin.Bugün sabah erkenden kalkıp cam sileyim dedim üşendim.
koye gittik oğlumun 4. Yaş doğum ölüm yıl dönümü
Neden elimde yıkıyorsun? Makinenin 15 dakikalık ayarı yok mu? Sonra da devrini 400 e al. Ohhh misss
Evet I inessa armand yazacaktım unuttum
Allah sabır versin. Başınsağ olsun canım. ❤❤❤İyi ki doğmuş cennet çocuğu. Benim de kızım var orda. Ekim’de 2. yılı dolacak.
Bugün sabah erkenden kalkıp cam sileyim dedim üşendim.
İyi ki doğmuş cennet çocuğu. Benim de kızım var orda. Ekim’de 2. yılı dolacak.
kızlar çok üzgünüm.. 2 gündür kızımın doğum gününden bahsedip duruyorumözür dilerim ikinizden de..
Böyle şeyler benim canımı yakmıyor canım, üzülme. İyi ki doğmuş senin kızın da. Allah sağlıklı uzun ömür versin.
Yok canım yaaa hasta değildiCanım yaaa hasta mıydı? Aniden mi oldu?
Aman YarabbimYok canım yaaa hasta değildi
Kızını evlendirmişti damat cinnet geçirdi kaynana (görümcesi) kayınbaba ve gelini vurdu
Gelin ve kayınbaba olay yeri öldü görümce de 40. Günde hastanede öldü
Melek olmuş annesi Allah sabır versinBugün sabah erkenden kalkıp cam sileyim dedim üşendim.
çok teşekkür ederim. Başka çocuğunuz var mı bilmiyorum, varsa allah ona uzun ömür versin, yoksa da eğer inşallah sağlıklı güzel bir yavrunuz olur.
Yok canım yaaa hasta değildi
Kızını evlendirmişti damat cinnet geçirdi kaynana (görümcesi) kayınbaba ve gelini vurdu
Gelin ve kayınbaba olay yeri öldü görümce de 40. Günde hastanede öldü
Renk karıştırmayan mendiller varmış. Hiç kullanmadım ama bir dene istersen.yaa renkleri karışır diye korkuyorum. Daha önce oyle yaptım bazıları renk verdi
yaa renkleri karışır diye korkuyorum. Daha önce oyle yaptım bazıları renk verdi
MaşaallahBiz kizimla gezmeye gittik bugun . Kulaklarini deldirdik, kupe taktik cok minnos mutlu oldu ..
Renk karıştırmayan mendiller varmış. Hiç kullanmadım ama bir dene istersen.
Kumaş elinde yıkadığında boya vermiyorsa makinede boya vermezmiş öyle duydum. Benim çözümüm giysiyi beyaz yastık kılıfı ya da havluyla tek başına makinede yıka boya verip vermediğini anlarsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?