- 21 Mart 2017
- 3.932
- 9.391
- 158
ne sormuştu
Aldığım adama götürdüm ariycam sizi dedi ama iki hafta olcak nerdeyse hala ses yok.benimki de set ama ben blendır için almıştım elim ayağım o çünküGünaydın
Ya kötü olmuş, tamir oldu mu bari?
Benim ki arzum da şimdi blenderın plastik yeri kırılmış çıkıp duruyor, çok oldu alalı robotuyla set almıştı benimki
Benim de çekiyoOyşş canım çekti
Afiyet olsun canım, bende çay içiyorum
Dün aklından buzdolabı ödevi geçmiş de, sen mi temiz kalplisin ben mi demiştine sormuştu
Aynen canım bende en çok onu kullanıyorumAldığım adama götürdüm ariycam sizi dedi ama iki hafta olcak nerdeyse hala ses yok.benimki de set ama ben blendır için almıştım elim ayağım o çünkü
Benim bir ara dişim ağrımıştı ya daha doğrusu lenf bezimin olduğu yer boynuma doğru dişle beraber, iki gündür yine ora ağrıyor kas ağrısı gibi, doktora da gidemem neyin nesi bu durup durup ağrıyor bezdirdi beni
Geçmiş olsun kuzumBenim bir ara dişim ağrımıştı ya daha doğrusu lenf bezimin olduğu yer boynuma doğru dişle beraber, iki gündür yine ora ağrıyor kas ağrısı gibi, doktora da gidemem neyin nesi bu durup durup ağrıyor bezdirdi beni
Geçmiş olsun canımBenim bir ara dişim ağrımıştı ya daha doğrusu lenf bezimin olduğu yer boynuma doğru dişle beraber, iki gündür yine ora ağrıyor kas ağrısı gibi, doktora da gidemem neyin nesi bu durup durup ağrıyor bezdirdi beni
Dişimde bir şey çıkmadı canımDişle ilgilide olabilir diş bi çok ağrıya sebep oluyor aslında. Dişinde bişey olmadığına eminmisin?
Lenf bezleri enfeksiyondan sonra şiş kalıyo bazen geçmiyo sen bu kış çok hasta oldun ondan sonra mı oldu?
Sağol canımGeçmiş olsun kuzum
Sağol canımGeçmiş olsun canım
Geçmiş olsun canım :/Dişimde bir şey çıkmadı canım
Ya çok sinir bozucu bir şey ne olduğu belli değil. Şu vücutta dolaşan ağrı ya ne deniyordu nevralji miydi, aklıma o geliyor artık
Sağol canım
Tamamdır kaptan16 haziran ödevi
Blender, mutfak robotu vs ne varsa onu silmek. Çünkü neden olmasın ben sildim sabah
Buzdolabı düzenlemek
malipina
Bonus
@hasbeenandgone
@terliksuu
@Ataayemi zeynepyu
@Kirmizi pabuc
@ayseMsb
M Musluk Suyu
@Feslegen Kokulu Nane
@samdan
@merve-onur
@Ucyuzbesyuz
Limonsuzzcay
@pawlover
@Gamze_nur08
@MorVampirella
@klbk33
@meva888
@O1deren87
@chentiq
@dstn33
@Calciferr
p a t u l i
@M I N E R V A
@Lice_sss
@CKbeautyandsheer
@74FRIDA
@Bayan X diyeceksiniz
@zambak86
BettyRuble
@Gulumse25
blondemary
@Yagber42
@Eliff Eylull
@gumus82
Sağol canımGeçmiş olsun canım :/
GünaydınTamamdır kaptan
Herkese günaydın.
Günaydııın16 haziran ödevi
Blender, mutfak robotu vs ne varsa onu silmek. Çünkü neden olmasın ben sildim sabah
Buzdolabı düzenlemek
malipina
Bonus
@hasbeenandgone
@terliksuu
@Ataayemi zeynepyu
@Kirmizi pabuc
@ayseMsb
M Musluk Suyu
@Feslegen Kokulu Nane
@samdan
@merve-onur
@Ucyuzbesyuz
Limonsuzzcay
@pawlover
@Gamze_nur08
@MorVampirella
@klbk33
@meva888
@O1deren87
@chentiq
@dstn33
@Calciferr
p a t u l i
@M I N E R V A
@Lice_sss
@CKbeautyandsheer
@74FRIDA
@Bayan X diyeceksiniz
@zambak86
BettyRuble
@Gulumse25
blondemary
@Yagber42
@Eliff Eylull
@gumus82
Geçmiş olsun canımBenim bir ara dişim ağrımıştı ya daha doğrusu lenf bezimin olduğu yer boynuma doğru dişle beraber, iki gündür yine ora ağrıyor kas ağrısı gibi, doktora da gidemem neyin nesi bu durup durup ağrıyor bezdirdi beni
GünaydınGünaydııın
Buzdolabım yeni düzenlendi. Mutfak robotum yok ama rondo ile el blenderı var onları temizleyeyim
Geçmiş olsun canım
Dişimde bir şey çıkmadı canım
Ya çok sinir bozucu bir şey ne olduğu belli değil. Şu vücutta dolaşan ağrı ya ne deniyordu nevralji miydi, aklıma o geliyor artık
Sağol canım
Yok ne ralli benim dediğim, yüzde olan ağrı. Trigeminel nevralji.Fibromiyalji. Ağrı hastalığı evlerden ırak.
Bil bakalım fm hastaları ne ilacı kullanıyo?
Yaptım bileBen yaptımkolay gele
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?