Bugün eşimin kitapligi silinecek dün akşam geldi kurdular işin bittiyse yardıma gel nego istediğin kitabı hediye edicem16 haziran ödevi
Blender, mutfak robotu vs ne varsa onu silmek. Çünkü neden olmasın ben sildim sabah
Buzdolabı düzenlemek
malipina
Bonus
@hasbeenandgone
@terliksuu
@Ataayemi zeynepyu
@Kirmizi pabuc
ayseMsb
@musluk suyu
@Feslegen Kokulu Nane
@samdan
@merve-onur
@Ucyuzbesyuz
@Limonsuzzcay
@pawlover
@Gamze_nur08
@MorVampirella
@klbk33
@meva888
@O1deren87
@chentiq
@dstn33
@Calciferr
@patuli6153
@M I N E R V A
@Lice_sss
@CKbeautyandsheer
@74FRIDA
@Bayan X diyeceksiniz
@zambak86
@slnkhrmn008
Gulumse24
@blondemary
Y Yagber42
E Elif_Eylul
@gumus82
Bir koli kitap vereceksen olurBugün eşimin kitapligi silinecek dün akşam geldi kurdular işin bittiyse yardıma gel nego istediğin kitabı hediye edicem
Yok ne ralli benim dediğim, yüzde olan ağrı. Trigeminel nevralji.
Bilmem
Yaptım bileöldüm
İnşaallahHa o ayrı değildir inşallah öyle bişey.
Ne çabukYok ne ralli benim dediğim, yüzde olan ağrı. Trigeminel nevralji.
Bilmem
Yaptım bileöldüm
valla kac gündür iyi di bugun yuksek sanirim olçmeden suya dayandım. böbrekten supheleniyor doktor islevini yapamiyor olabilir dedi haftaya randevum var insallahayseMsb tansiyonun nasıl yükseliyor mu yine?
Ah ah dün boyayaydın ya cancağızım .gerçi sende beyaz yok.tutar sanırım
1 kolimi 1 tane ala bilirsen ne mutluBir koli kitap vereceksen olur
Hayırlı olsun
Olmaz mı kız beyaz dolu. Ya tüh dün bilsem boyardımAh ah dün boyayaydın ya cancağızım .gerçi sende beyaz yok.tutar sanırım
Kolay gelsinBen hiç bi işe elimi surmedim kaynanamla yufka yapıyoruz çünkü
Aman kalsın o zaman1 kolimi 1 tane ala bilirsen ne mutlueksik olduğunu anlar valla ikimizin de canına okur
Var canim kaldığı zaman koyuyorum yemek istedigimde çıkarıyorum hiçbirşey olmuyokızlar aksam ki yemeği buzluğa koyaninız var mı dökmek istemiyorum bugün yenmez de
Koyuyorum canımkızlar aksam ki yemeği buzluğa koyaninız var mı dökmek istemiyorum bugün yenmez de
Oyy geçmiş olsun miniğemerhaba arkadaslar
12de geldim eve cocuklar kahvalti masasını toplamamis odane yataklarını bile toplamamislar giyinip süslenip gitmisler
Zaten bebeeee çokkk agladi 2koldan aşı bir ağızdan susturamadim gezdirdim azcik birseyler aldım sustu bereket,
Eve gelince masayi topladim,makinaya yerleştirdim,süpürgemi yaptim,sildim toz aldim yemek yapicam,ikindiden sonra mutfak dolaplarini silim diyorum
Sagol canimKoyuyorum canım
Oyy geçmiş olsun miniğe
Evi öyle bırakmışlar demek
Kolay gelsin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?