Düzenli Evimiz & Hayatımız

Günaydın, ayrıntılara takılmayarak işe başlayabilirsin canım, birsüre "amaaaaaan boşveeeer" kafasında takıl, bak emin ol işe yarıyor
Senden kıymetli mi bazı şeyler, sen sadece sinirlendiğinle kalıyorsun, ayrıca kendini yıpratıyorsun ama ötekilere birşey olmuyor
Ben böyle takılıyorum artık naapalım, başkaları yüzünden hayatı zindan etmeyelim kendimize
Kolay gelsin
çocuklar Kuran'ı Kerim biliyorlar mı?
Planlı bir değerler eğitimi vermeyi bende istiyorum ama nerden başlasak???
Yaz için bir plan yapıp başlayınca gerisi geliyor aslında.
Spor kısmını oturtamıyorum yaaa
Sanırım bir takıma girmem gerekecek yoksa böyle çok saldım kendimi..

Olsun artık çok amin
Sen nerdesin dünden beri?

Yazamadım ama hafta sonu işlerin bir kısmını hallettim
-salon takımının kılıflarının tamamı yıkandı(koltuk takımının oturma minderi, büyük sırt yastıkları, küçük kırlerntleri hepsi fermuarlı oyüzden hepsini yıkadım)
-camlar silindi
-perdeler yıkandı
Aynalı konsolun içi boşaltılıp iç-dış toz alındı, tekrar yerleştirildi
-çekmeceler düzenlendi
-Yerler süpürülüp silindi

Oturma odasıyla mutfak kaldı dip bucak girilecek
Akşam mutfak dolap içlerini hallederim inşaallah..

Günaydın
[
Çamaşır makinesinin üstü bana "hadi gel, hadi gel" diyordu zaten ödev olduğuna en çok o sevinecek QUOTE="terliksuu, post: 64204731, member: 929956"]
Bende anacigimin mutfağını temizliyorum hala. Dün mutfak dolaplarının en altını temizledim. Beş kova suyla aritabildim. 3 çelik tencere cifledim. Boya sipariş ettim. Anacigimin dolaplarını bembeyaz boyuycam inşallah
[/QUOTE]
Ellerine sağlık hayırlı evlat nasılsın

Olsun artık çok amin
Sen nerdesin dünden beri?

dün köpek gibi çalıştım dosya yıl devri var. tek yapıyorum o işleri ben:)

akşam eve gittim yemek yaptım. oğlanı dışarı çıkardık. yıkadım yatırdım uyuyakalmisim

bide esimle bozustuk biraz kiskandi galiba

ay çok güzel yapmışsın ellerine sağlık. boyayinca bizi de aydinlat

İnsanların hepsi çıkarsız olacak şekilde değişemez. Sen sallamayı öğreneceksin. Sonra da kuş gibi hafifleyeceksin.
Kolay gelsin.

zor tabi.

içindeki kötülüğü çıkartacak, yerine iyi düşünceler, vicdan, merhamet, vb. koyacak, ve buna kim bilir ne kadar zaman gerekecek.
Uğraşırlar mı bununla?

Gelir senle uğraşırlar.

Umursama! Bak, nasıl da rahatlıyorsun.

ayaklarim peynirli Doritos kokuyo derdi benim bi arkadasim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…