Düzenli Evimiz & Hayatımız

Kizlar bisi sorucam eşim ben koydeyken akşama geleceğim diye buzdolabının fişini çekmiş buzluga hiç bakmadan ordada etler vardı kokmuslar tabi ben o gün gelmeyince gldigimde attım ama ne kadar sildiysemde hala kokuyor nasıl geçer gcen bir arkadaş mangal komuru dedi denedim hiç faydası yok

Dolabın içini karbonatlı suyla silsen işe yarayabilir, sonra da türk kahvesi koyarak bekletebilirsin, kahve kokuyu alıyor. Ya da süt koyabilirsin o da dolap kokusunu alır canım.

Tamamdır bugün ev temizliği yapıcam zaten bunu da ekleyeyim
Ben de eskiden öyleydim, zamanla aştım.
Net olmayan ya da beni yanıltan kim varsa uzaklaştım kafama başlarda çok takıyordum da sonradan alıştım biraz vurdumduymaz olmak gerek
Aa dün yazmayı unutmuşum, sabahları liste yapıyorum 50 sayfa kitap oku diye yazmıştım, 40 sayfa okudum yemeğe geçtim yetişmezdi yoksa günlük hedeflere kitap okumayı da ekliyorum. Bir de şu dizilerimi izleyebilsem

Geldim negom geldim
Hoş geldin şükür
bulaşık makinesini doldurup calistirdim. ütü yaptım. kendime sipeşıl kahvaltı hazırladım
zar zor servise yetiştim. eve gidince çok isim var ama olsun:)
Kolay gelsin canım
Sanirsam galiba inşallah burdayım bugün
Hadi inşallah
Yaa ellerine sağlık oh mis mis
Şarkı da dediği gibi 'ayrıntılara takılmak istemem ama elimde değil'
Becerebilsem çok isterim, insan her şeyi düşünür mü her şeyi

Canım bende burda sorayım belki fikri olan bir program vs bilen vardır diyordum.
Büyük olan 5 yaşında öğrenmişti aslında ama üstünde durmayınca unuttu. Küçüğü bu yıl inşaallah diyanetin ana okuluna vermeyi düşünüyorum ona öğretmem şimdi .
Büyüğün kreşten dosyaları duruyor harfler vs, birde Merve Gülcemalin kitabı var elimde.
Senin var mı fikrin?
Eline sağlık canım
Günaydınn
kahvemi de koyayım şuraya
Günaydın canım
Kıskansın oh
İnsanların hepsi çıkarsız olacak şekilde değişemez. Sen sallamayı öğreneceksin. Sonra da kuş gibi hafifleyeceksin.

Kolay gelsin.
Umarım bir gün...
Umursamamak işte o nasıl yapılıyor :/
Öldüm
Mangal kömürü geçirir aslında. Arkasında hazne oluyor bazılarının, orda pis su birikmiş olabilir

Maşaallah her gün temizlik yapıyorsun neredeyse, dikkat et
İlk hamilelikmiydi, var mıydı başka çocuk?

İşte onu nasıl başardınız, ne kadar denesem de çok kırılıp hayal kırıklığı yaşıyorum ben.
Ekle ekle, liste yapınca insan mecbur hissediyor

Bir kadın olarak kolay kolay huzurbulamayiz her şeyi fazla düşünüp kendimizi yoruyoruz sonra neden çok konuşuyordu

Yok canım en son geçen cuma süpürmüştüm evi, çok titiz olduğum söylenemez o yüzden aslında biraz da bu topiğe geldim, erteleme yapmadan düzenli yaparım işleri dedim. İlk hamilelik evet, zaten ilk 4 ayım bulantıyla geçti çok ayakta kalamadım. Şimdi bitti şükür, ben de işleri yapıyorum :)

Kafada bitirmek lazım galiba olayı. Söylemesi kolay biliyorum yapması o kadar kolay olmuyor. Kendi içine ailene odaklan, dikkatini o konuya değil de başka şeylere vermeye çalış. Sevdiğin aktiviteleri yap düşünmeni engeller...

Şimdi kahvaltımı yapayım hemen başlıyorum listedekilere yaptıkça da çiziyorum üzerini oh terapi resmen

Maalesef çok zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…