- 29 Mayıs 2017
- 24.901
- 113.504
- 598
herkeşin içinde olmaz diyosun
uslu mu duralım onu mu diyonaaaaa evladim utanmiyo musunuz elin topiginde derler diye seettim malim
uslu mu duralım onu mu diyon
Dolabın içini karbonatlı suyla silsen işe yarayabilir, sonra da türk kahvesi koyarak bekletebilirsin, kahve kokuyu alıyor. Ya da süt koyabilirsin o da dolap kokusunu alır canım.Kizlar bisi sorucam eşim ben koydeyken akşama geleceğim diye buzdolabının fişini çekmiş buzluga hiç bakmadan ordada etler vardı kokmuslar tabi ben o gün gelmeyince gldigimde attım ama ne kadar sildiysemde hala kokuyor nasıl geçer gcen bir arkadaş mangal komuru dedi denedim hiç faydası yok
Ben hepsini denemeyin en iyisiDolabın içini karbonatlı suyla silsen işe yarayabilir, sonra da türk kahvesi koyarak bekletebilirsin, kahve kokuyu alıyor. Ya da süt koyabilirsin o da dolap kokusunu alır canım.
Deneyeyim olacaktıBen hepsini denemeyin en iyisi
Tamamdır bugün ev temizliği yapıcam zaten bunu da ekleyeyim17 haziran ödevi
Beyaz eşyaların yüzünü silmek
Bugün son kez etiket yapıyorum gelmeyenlere, yarın listeden çıkarıyorum.
malipina
Bonus
H hasbeenandgone
terliksuu
Ataayemi zeynepyu
Kirmizi pabuc
ayseMsb
M Musluk Suyu
Feslegen Kokulu Nane
kk birinci noteri
M merve_eymen
Ucyuzbesyuz
Limonsuzzcay
pawlover
Gamze_nur08
Mor Vampirella
K klbk33
meva888
O1deren87
chentiq
D dstn33
C Calcifer
p a t u l i
M I N E R V A
L Lice_sss
CKbeautyandsheer
74FRIDA
Bayan X diyeceksiniz
zambak86
BettyRuble
Gulumse24
blondemary
Y Yagber42
E Elif_Eylul
G gumus82
jnci
Ben de eskiden öyleydim, zamanla aştım.Güne biraz gergin başladım, bazen bu dünyalı değilim diye düşünüyorum, tek değilimdir heralde böyle düşünen
Herkese, her şeye gereğinden fazla anlam yüklemeyi bıraktığım gün huzurlu olucam sanırım. Ölmeden başarırım umarım
Net olsun insanlar net çıkarsız, çok mu zor???
Sabah sabah edebiyatımı da yaptım
Aa dün yazmayı unutmuşum, sabahları liste yapıyorum 50 sayfa kitap oku diye yazmıştım, 40 sayfa okudum yemeğe geçtim yetişmezdi yoksaBugün işim var, hem maddi hem manevi. Yine kafam da peş peşe planlar
İmdaaatt
Çocuklarla daha güzel ilgilenmek istiyorum etkinlik anlamında, plan yapmam lazım. Yaz kursu da olmayacak değerler eğitimi vermem lazım büyüğe, ay nasıl yapıcam
Çocukların odası dip köşe süpür sil beni diye çığlık atıyor
Evi süpürücem, silicem
Öğlen ve akşam yemeği yapıcam, kendime yemek yapıcam
Spor yapıcam
En az 20 sayfa kitap okuycam
Kuranı Kerim okuycam
Esmaül hüsna okuycam
Hoş geldin şükürGeldim negom geldim
Kolay gelsin canımbulaşık makinesini doldurup calistirdim. ütü yaptım. kendime sipeşıl kahvaltı hazırladım
zar zor servise yetiştim. eve gidince çok isim var ama olsun:)
Hadi inşallahSanirsam galiba inşallah burdayım bugün
Yaa ellerine sağlık oh mis misBende anacigimin mutfağını temizliyorum hala. Dün mutfak dolaplarının en altını temizledim. Beş kova suyla aritabildim. 3 çelik tencere cifledim. Boya sipariş ettim. Anacigimin dolaplarını bembeyaz boyuycam inşallah
Şarkı da dediği gibi 'ayrıntılara takılmak istemem ama elimde değil'Günaydın, ayrıntılara takılmayarak işe başlayabilirsin canım, birsüre "amaaaaaan boşveeeer" kafasında takıl, bak emin ol işe yarıyor
Senden kıymetli mi bazı şeyler, sen sadece sinirlendiğinle kalıyorsun, ayrıca kendini yıpratıyorsun ama ötekilere birşey olmuyor
Ben böyle takılıyorum artık naapalım, başkaları yüzünden hayatı zindan etmeyelim kendimize
Kolay gelsin
çocuklar Kuran'ı Kerim biliyorlar mı?
Planlı bir değerler eğitimi vermeyi bende istiyorum ama nerden başlasak???
Yaz için bir plan yapıp başlayınca gerisi geliyor aslında.
Spor kısmını oturtamıyorum yaaa
Sanırım bir takıma girmem gerekecek yoksa böyle çok saldım kendimi..
Eline sağlık canımYazamadım ama hafta sonu işlerin bir kısmını hallettim
-salon takımının kılıflarının tamamı yıkandı(koltuk takımının oturma minderi, büyük sırt yastıkları, küçük kırlerntleri hepsi fermuarlı oyüzden hepsini yıkadım)
-camlar silindi
-perdeler yıkandı
Aynalı konsolun içi boşaltılıp iç-dış toz alındı, tekrar yerleştirildi
-çekmeceler düzenlendi
-Yerler süpürülüp silindi
Oturma odasıyla mutfak kaldı dip bucak girilecek
Akşam mutfak dolap içlerini hallederim inşaallah..
Günaydın canımGünaydınn
kahvemi de koyayım şuraya
Kıskansın ohdün köpek gibi çalıştımdosya yıl devri var. tek yapıyorum o işleri ben:)
akşam eve gittim yemek yaptım. oğlanı dışarı çıkardık. yıkadım yatırdım uyuyakalmisim
bide esimle bozustuk birazkiskandi galiba
Umarım bir gün...İnsanların hepsi çıkarsız olacak şekilde değişemez. Sen sallamayı öğreneceksin. Sonra da kuş gibi hafifleyeceksin.
Kolay gelsin.
Umursamamak işte o nasıl yapılıyor :/zor tabi.
içindeki kötülüğü çıkartacak, yerine iyi düşünceler, vicdan, merhamet, vb. koyacak, ve buna kim bilir ne kadar zaman gerekecek.
Uğraşırlar mı bununla?
Gelir senle uğraşırlar.
Umursama! Bak, nasıl da rahatlıyorsun.
ÖldümAnacigimdayiz iki kanepeyi birlestirdik. Üç çocuk bir ben yatiyoz. Zabahinan benim büyük oğlan öyle gülüyor öyle gülüyor. Anne yapma falan diyor. Bende rüyamda cips yiyom.gozumu actiydim oğlanın ayakları ağzımda. Cipsin tadı bozuktu sati
Mangal kömürü geçirir aslında. Arkasında hazne oluyor bazılarının, orda pis su birikmiş olabilirKizlar bisi sorucam eşim ben koydeyken akşama geleceğim diye buzdolabının fişini çekmiş buzluga hiç bakmadan ordada etler vardı kokmuslar tabi ben o gün gelmeyince gldigimde attım ama ne kadar sildiysemde hala kokuyor nasıl geçer gcen bir arkadaş mangal komuru dedi denedim hiç faydası yok
Maşaallah her gün temizlik yapıyorsun neredeyse, dikkat etTamamdır bugün ev temizliği yapıcam zaten bunu da ekleyeyim ☺
Ben de eskiden öyleydim, zamanla aştım.
Net olmayan ya da beni yanıltan kim varsa uzaklaştım kafama başlarda çok takıyordum da sonradan alıştım biraz vurdumduymaz olmak gerek
Aa dün yazmayı unutmuşum, sabahları liste yapıyorum 50 sayfa kitap oku diye yazmıştım, 40 sayfa okudum yemeğe geçtim yetişmezdi yoksagünlük hedeflere kitap okumayı da ekliyorum. Bir de şu dizilerimi izleyebilsem
Bir kadın olarak kolay kolay huzurbulamayiz her şeyi fazla düşünüp kendimizi yoruyoruz sonra neden çok konuşuyorduGüne biraz gergin başladım, bazen bu dünyalı değilim diye düşünüyorum, tek değilimdir heralde böyle düşünen
Herkese, her şeye gereğinden fazla anlam yüklemeyi bıraktığım gün huzurlu olucam sanırım. Ölmeden başarırım umarım
Güzel özetBir kadın olarak kolay kolay huzurbulamayiz her şeyi fazla düşünüp kendimizi yoruyoruz sonra neden çok konuşuyordu
bura bizim mekan yigidim korkma bişe olmazaynen burda birazcık civitabiliriz ama
Nego kizarsa onu da armiza alır öpücük manyağı yaparız ne de olsa manyak mıknatısi hatun
Yok canım en son geçen cuma süpürmüştüm evi, çok titiz olduğum söylenemezMaşaallah her gün temizlik yapıyorsun neredeyse, dikkat et
İlk hamilelikmiydi, var mıydı başka çocuk?
İşte onu nasıl başardınız, ne kadar denesem de çok kırılıp hayal kırıklığı yaşıyorum ben.
Ekle ekle, liste yapınca insan mecbur hissediyor
17 haziran ödevi
Beyaz eşyaların yüzünü silmek
Bugün son kez etiket yapıyorum gelmeyenlere, yarın listeden çıkarıyorum.
malipina
Bonus
H hasbeenandgone
terliksuu
Ataayemi zeynepyu
Kirmizi pabuc
ayseMsb
M Musluk Suyu
Feslegen Kokulu Nane
kk birinci noteri
M merve_eymen
Ucyuzbesyuz
Limonsuzzcay
pawlover
Gamze_nur08
Mor Vampirella
K klbk33
meva888
O1deren87
chentiq
D dstn33
C Calcifer
p a t u l i
M I N E R V A
L Lice_sss
CKbeautyandsheer
74FRIDA
Bayan X diyeceksiniz
zambak86
BettyRuble
Gulumse24
blondemary
Y Yagber42
E Elif_Eylul
G gumus82
jnci
Eline sağlık canımmutfak dolaplarini bitirdim yerlestirdim,beyaz esyalar bitti buzdolabi iç dış bitti,çocuklar kalkti kahvalti yapsinlar gene onlari toplar banyoya girişcem şimdi onlar yemek yerken
Kızımı yeni uyuttum nego, uyansın katılırım11 de maratona gelin hadi
malipina
Bonus
H hasbeenandgone
terliksuu
Ataayemi zeynepyu
Kirmizi pabuc
ayseMsb
M Musluk Suyu
Feslegen Kokulu Nane
kk birinci noteri
M merve_eymen
Ucyuzbesyuz
Limonsuzzcay
pawlover
Gamze_nur08
Mor Vampirella
K klbk33
meva888
O1deren87
chentiq
D dstn33
C Calcifer
p a t u l i
M I N E R V A
L Lice_sss
CKbeautyandsheer
74FRIDA
Bayan X diyeceksiniz
zambak86
BettyRuble
Gulumse24
blondemary
Y Yagber42
E Elif_Eylul
G gumus82
jnci
Maalesef çok zorGüne biraz gergin başladım, bazen bu dünyalı değilim diye düşünüyorum, tek değilimdir heralde böyle düşünen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?