Ayy Ayşecik ve Polyanna ya gıcığım benMemnun olma oyununu ayşecikten öğrenmedin mi sen.
Mis gibi koktu her yer iyi tarafından bak
Benim de var kitabım
İyi yapıyorsun canım, okulun canlı dersi mi?Bu arada mutfağım duruyor çünkü, birkaç gündür çocuklara vakit ayırıyorum.
Öğlen büyüğün dersi başlıyor, küçük uyuyor. Akşam 5 bazen 6'ya kadar ders oluyor zaman geçiremiyoruz çok. O yüzden dedim ki, sabah iş yerine çocuklarla beraber zaman geçireyim işleri öğleden sonra yapayım.
Hojam nefesiniz kuvvetliyse beni bi üfleyiverinEstağfurullah hanım kız
Kalemleri sen neden açıyorsun, ser bir örtü ver poşet, kızlar yarış yaparak kendileri açsınlar. Al sana etkinlik. İşin az gibi onla uğraşma
Evet canım, 21 Haziran demişlerdi sanırım o zamana dek online dersler devam ediyor. Okulda eğitim 31 temmuza kadar sürecekmiş ama göndermiyoruz.İyi yapıyorsun canım, okulun canlı dersi mi?
Umursamamak işte o nasıl yapılıyor :/
Dur topigin üfürükçüsü benim. Ben Üfleyem seniHojam nefesiniz kuvvetliyse beni bi üfleyiverin
Neyi istemiyor?Ben sanirsam hastalık hastasıyim yahiç bisi canım istemiyor
O kadar doğru ve bir o kadar acı şeyler yazdıklarınnasıl mı?
birçok kez kendinden ödün veriyorsun, yaptıkların görülmüyor, sürekli suçlanıyorsun çeşitli sebeplerden, farklı şekillerde itham ediliyorsun, bunlara karşı sen tepki verirsen "hafta ruhlu" oluyorsun.
tekrar çabalıyorsun, "nerde hata yapıyorum" diyorsun, düzeltmeye çalışıyorsun, her şey yine alt üst...
yine "hasta" sen oluyorsun, doktora gönderiliyorsun. veriliyor ilaçlar. içiyorsun, her şeye tamam diyorsun. AMA YİNE HER ŞEY ALT ÜST.
İşte tam bu sırada bir aydınlanma
lan diyosun ben çabalasam da aynı çabalamasam da. o zaman neden ilaç içen ben, doktora giden ben.
sonrasında "dünya yansa umrunda olmuyor"
çünkü herkes kendi bacağından asılıyor, kimse kimseyi omuzlamıyor, haydi kalk diyen yok, dürten yok. herkes "ne halin varsa gör" havasında.
takmayacaksın.
Eline sağlık canımAh totim ah. Mutfak bitti bende bittim. Dolapların içi çıktı makineye yerleşti yıkandi. Tellendi yerleşti. Aspiratör temizlendi. En üst yağ tabakası temizlendi. Bebeğe çorba otekilere çorba yapcam dünden sarma vardı yeter. Paydos ediyom
Hangimiz istiyoruz ki ama mecbuuurİşnegoo iş
Eline sağlık canımYatak oranda bitti bende bittim bugün
Kız arkami dönemiyorum dolap içlerine varana kadar yaptim bakalim yarina neolcakEline sağlık canım
Bugün bende bittim cidden
Hangimiz istiyoruz ki ama mecbuuur
Hadi kalk hadi yap işlerini
O kadar doğru ve bir o kadar acı şeyler yazdıkların
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?