Düzenli Evimiz & Hayatımız

offf çok güzel demiiii

bi french press almam lazım artık. cidden çok güzel oluyo. ben de is yerinde içiyorum bazen :)
canımı cektiriyon bonus elimde de gold var

Yalnız kahveyi çok koyuyon buna yani anca tadı yerine geliyor ve pahalıya gelir beyle.
Direk ben çektirsem filtreye uygun nasıl olur acaba?
Frenç var bende de ben iyice demlensin ama soğumasın istiyorum oda olmuyo tabi frençte bi süre sonra soğuyo

benim gözüm sc3 te
Sc5'ten yana oyumu kullanıyorum. Benim aldığımdan yana en büyük tesellim, iki ekstra aparatı var bir de gecikmeden dolayı yanında iki yedek bez yollamışlar

Çok tavsiye etmiycem, temizlik de attığım adım sayım 5 bin
Ben de diyorum mia ne
İnşaallah güle güle kullanırım canım Hepinizi yoldan çıkartıp bundan aldırma planlarım var
Benim kocam alalım dese ben yok derim o paraya, çok pahalı
Yukardaki etiketlerden birinde düzen seviyorum nolmuş yazıyomuş he nolmuş size ne
Daha neler yazıyordu da sildim bazılarını geçen gün
M I N E R V A buharı karnımıza tutsak yağlarıda eritir mi?
Hiç bunu düşünen oldumu acaba?
Hacamat yapan ablaya sormuştum ben hani büyükçe bi kapla karnıma yapsak nasıl olur diye
Öldüm dur karın kaslarım ağrıyor imdaatgüldürme
Su çok güzel gelsene
offf çok güzel demiiii

bi french press almam lazım artık. cidden çok güzel oluyo. ben de is yerinde içiyorum bazen :)
canımı cektiriyon bonus elimde de gold var
Al hemen ucuz french pres
Sıcak su dolu çaydanlığın içinde tut french pressi

kahveyi demlenince termosa koysun kahveyle bekleyince acilasiyo çay gibi
Bonus

Yazı yazdigin yerin üzeri de gülen yüz simgesi var oraya baş bir dönemini çıkar
Onu biliyorum canım Bonus ile Negoo bazen farklı emojiler atıyor sonra kafamda deli sorular

Alınacaklar listesinde zaten kahve termosu gidip starpokustan alırım inşallah.

Pilli kalem traş
Kahve termosu
Blutut kulaklık

Mendilimide açayım gelen geçen bozuklul atsın

şu eski ofis tipi kollu acacaklardan yok mu ya ne güzel degirmen gibi ceviriyon pilli olan stres attirmaz

Starbucks pahalı ya
ben galiba pengu diye bi marka almıştım. baya hor kullandim hala sapasağlam tchiboya da bak bazen indirimde denk geliyy:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…