- 29 Mayıs 2017
- 24.901
- 113.504
- 598
Ben de diyorum mia ne
İnşaallah güle güle kullanırım canımHepinizi yoldan çıkartıp bundan aldırma planlarım var
offf çok güzel demiiii
bi french press almam lazım artık. cidden çok güzel oluyo. ben de is yerinde içiyorum bazen :)
canımı cektiriyon bonus elimde de gold var
Sc5'ten yana oyumu kullanıyorum. Benim aldığımdan yana en büyük tesellim, iki ekstra aparatı var bir de gecikmeden dolayı yanında iki yedek bez yollamışlarbenim gözüm sc3 te
Ya bende bu emojiler yok, siz nereden buluyorsunuz bunları15:00 maratonuna gidiyorum.
Çünkü assolistler en son çıkarmış sahneye
Ya bende bu emojiler yok, siz nereden buluyorsunuz bunları
Gene niye sinirini zıplattılarÖlüyorum ben sadece çocuk odasını dip köşe yapacaktım
Sinirimi ev işinden çıkardım
Çok tavsiye etmiycem, temizlik de attığım adım sayım 5 bin
Benim kocam alalım dese ben yok derim o paraya, çok pahalıBen de diyorum mia ne
İnşaallah güle güle kullanırım canımHepinizi yoldan çıkartıp bundan aldırma planlarım var
Daha neler yazıyordu da sildim bazılarını geçen günYukardaki etiketlerden birinde düzen seviyorum nolmuş yazıyomuşhe nolmuş size ne
Öldüm dur karın kaslarım ağrıyor imdaatM I N E R V A buharı karnımıza tutsak yağlarıda eritir mi?
Hiç bunu düşünen oldumu acaba?
Hacamat yapan ablaya sormuştum ben hani büyükçe bi kapla karnıma yapsak nasıl olur diye
Su çok güzel gelsenemaratonculara bakışım
Eki Görüntüle 2650125
Al hemen ucuz french presofff çok güzel demiiii
bi french press almam lazım artık. cidden çok güzel oluyo. ben de is yerinde içiyorum bazen :)
canımı cektiriyon bonus elimde de gold var
Sıcak su dolu çaydanlığın içinde tut french pressiYalnız kahveyi çok koyuyon buna yani anca tadı yerine geliyor ve pahalıya gelir beyle.
Direk ben çektirsem filtreye uygun nasıl olur acaba?
Frenç var bende de ben iyice demlensin ama soğumasın istiyorum oda olmuyo tabi frençte bi süre sonra soğuyo
Geçti gitti, kim benim sinirimi uzun süre zıplatacak kadar mühim olabilir sevmediğim kişiler netice deGene niye sinirini zıplattılar
Yazı yazdigin yerin üzeri de gülen yüz simgesi var oraya baş bir dönemini çıkarYa bende bu emojiler yok, siz nereden buluyorsunuz bunları
Çok tavsiye etmiycem, temizlik de attığım adım sayım 5 bin
Benim kocam alalım dese ben yok derim o paraya, çok pahalı
Daha neler yazıyordu da sildim bazılarını geçen gün
Öldüm dur karın kaslarım ağrıyor imdaatgüldürme
Su çok güzel gelsene
Al hemen ucuz french pres
Sıcak su dolu çaydanlığın içinde tut french pressi
Ben ona üşenirimBenim başka bir sekmede bu sayfa hep açık.
Resim ekler gibi linkiyle ekliyorum.
Çok yaptığım için alıştım saniyeler içinde yapıyorum
Karı erdi resmenGeçti gitti, kim benim sinirimi uzun süre zıplatacak kadar mühim olabilir sevmediğim kişiler netice de
İşlevi çok amaBenim kocam alalım dese ben yok derim o paraya, çok pahalı
Ben ona üşenirimElimdekilerle yetineyim şayet emoji ikonuna tıklamak bile bana fazla geliyor
Onu biliyorum canım Bonus ile Negoo bazen farklı emojiler atıyor sonra kafamda deli sorularYazı yazdigin yerin üzeri de gülen yüz simgesi var oraya baş bir dönemini çıkar
Alınacaklar listesinde zaten kahve termosu gidip starpokustan alırım inşallah.
Pilli kalem traş
Kahve termosu
Blutut kulaklık
Mendilimide açayım gelen geçen bozuklul atsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?