- 15 Haziran 2017
- 4.318
- 12.263
- 158
Ben zaten zirvede bıraktım,ortak. Saldım şu an amanSalmak istiyorum ya.
Başkan yardımcısiyim ya mecbur gaz veriyom. Yoksa negom atıyor beni topiktenBeni gaza sen getirdin,yaptıklarını okudum.
E o zaman ben napacam,mecbur temizlik mi yapacam. Başkan yardımcılığına terfi edene kadar. Yapma gozum,al benide yanına dayımın oğlu dersin,negoyaBaşkan yardımcısiyim ya mecbur gaz veriyom. Yoksa negom atıyor beni topikten
Tamam sen dayımın oğlusun. Bişey yapmana gerek yok. YatabilinE o zaman ben napacam,mecbur temizlik mi yapacam. Başkan yardımcılığına terfi edene kadar. Yapma gozum,al benide yanına dayımın oğlu dersin,negoya
İşte bu be,aslan hala oğlum benimTamam sen dayımın oğlusun. Bişey yapmana gerek yok. Yatabilintorpil yapıyorum sana aha ha öldüm
İşte bu be,aslan hala oğlum benim
Sen de bana temizlik yapma,nego bir şey demez diyon. Nego zaten temizlik yapanları sevmez diyon ben şikayet ediyom mu?
Birşey kalmamis canim yarin yatarsin temiz kalirsa11.30 - 14.30 maraton sonucum
Kahvaltı sofrasını topladım, elde yıkanacakları yıkadım, kirlileri koydum makineye
Eldivenlerimi taktııım, tezgahı, tezgah arasını, ocağı, tezgah üstündekileri çamaşır suyu, cif krem, cif kırmızı ile köpürttüm, sildim kuruladım
Mutfak masa ve sandalyelerini sildim
Buzdolabı, dondurucu, bulaşık makinesi, fırının yüzünü sildim
Mutfağı süpürdüm, halısını kaldırıp her yeri sildim
Camın önünü ve kapısını sildim
Çöpü değiştirdim
Çocuklara öğle yemeği makarna, cacık yaptım birde karpuz yediler
Antreyi süpürdüm, kapıların tozunu aldım, halıları ortaya topladım, yerleri sildim
Salonun tozunu aldım
Kapısının tozunu aldım
Süpürdüm, halısını topladım, yerleri sildim
Seccadelik kutusunu düzenledim
Oturma odasının tozunu aldım, kapısının tozunu aldım
Süpürdüm, halısını topladım, yerleri sildim
Kanepe altlarından bir dünya oyuncak çıktı bir günde
Banyo lavabosunu ovdum, klozeti çamaşır suladım, yerleri sildim, çöplerini değiştirdim
Çocuk odasını dip köşe süpürdüm, yatakların altı vs dahil
Tozunu aldım
Halısını topladım, yerleri sildim
Çöpünü değiştirdim
Halıları geri serdim, duş aldım, kendime yemek yaptım, mutfağı tekrar topladım
Yatak odama dip köşe yapmadım bir tek
Yok canım ne yorulması
Boynum ağrıyor sadece şimdi
Çok pis saticiyimdir ben giSen de bana temizlik yapma,nego bir şey demez diyon. Nego zaten temizlik yapanları sevmez diyon ben şikayet ediyom mu?
Bildim bildimÇok pis saticiyimdir ben gi
Ne zenginsiniz gi ne aldınız . Bir senedir mop aldirmaya calisiyom. Her defasında mop lazım diyom her defasında mop ne diyor. Belleyemedi bile adamYa bende bu emojiler yok, siz nereden buluyorsunuz bunları
Hayatımdan çıkarmayı, aynı ortam da bulunmamayı çok iyi yaparım ama kafaya yine de takarım, en büyük sorunum bu zatenacınacak duruma düşersin ve sana acıyan bir kişi bile bulamazsın.
o yüzden o aydınlanmayı bir an önce yaşa. seni düşünmeyeni sen niye aklına sokup da zihnini onunla kurcalıyorsun.
Hayat senin hayatın. çevremizde başkasının mutsuzluğundan keyif alan insanlar var. sen mutlu olduğunda da keyfi kaçanlar...
o sebeple kendini düşün, sen mutlu ve sağlıklı olmazsan "sen" olamazsın ki... o yüzden sağlığına dikkat edecek ve her daim mutlu olmayı bileceksin. bunu yaparken de kendinden ödün vermeden yapmalısın. seni olumsuz ruh haline sokan durumları eşin veya ailenden biri ise dile getireceksin. ortak şekilde çözeceksin. dışarıdan bir kişiyse, ve rahatsızlığını dile getiremeyeceksen o zaman o kişiyle aynı ortamda bulunmayacaksın. senin enerjini emen insanlardan her daim uzak dur.
İşte o imkansız, kalmazBirşey kalmamis canim yarin yatarsin temiz kalirsa
Ne zenginsiniz gi ne aldınız . Bir senedir mop aldirmaya calisiyom. Her defasında mop lazım diyom her defasında mop ne diyor. Belleyemedi bile adam
Çok sağol canımAllah yardımcın olsun canım. Inşallah hepsini en iyi dereceyle verirsin
Negom merhaba ilk sınava girdim yarın iki tane var inşallah hayırlısı ile geçerim. Dua edenlere çok teşekkür ediyorum17 haziran ödevi
Beyaz eşyaların yüzünü silmek
Bugün son kez etiket yapıyorum gelmeyenlere, yarın listeden çıkarıyorum.
@malii
@Bonus
H hasbeenandgone
terliksuu
@Ataayemi zeynepyu
@Kirmizi pabuc
@ayseMsb
@musluk suyu
@Feslegen Kokulu Nane
@samdan
@merve-onur
@Ucyuzbesyuz
@Limonsuzzcay
@pawlover
@Gamze_nur08
@MorVampirella
@klbk33
@meva888
@O1deren87
@chentiq
@dstn33
@Calciferr
@patuli6153
@M I N E R V A
L Lice_sss
@CKbeautyandsheer
@74FRIDA
Bayan X diyeceksiniz
@zambak86
@slnkhrmn008
@Gulumse25
blondemary
@Yagber42
E Elif_Eylul
@gumus82
jnci
Hele profil resmine kurban 1000kere izledim belki de hala izliyorum bihteriEvi topladım Süpürdüm+Sildim
Kuruyan çamaşırları yerleştirdim
Tuvalet lavabo duşa kabin temizledim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?