- 30 Ağustos 2017
- 3.615
- 9.282
- 88
Sen ve Negoo'nun eline ben hızda su dökemem, zaten oradan kaybettim baştaBen nasıl yaptığımı anlamıyorum bile artık
Estağfurullah hanım kızKarı erdi resmenkutsal buda gibi oldu
Kalemleri sen neden açıyorsun, ser bir örtü ver poşet, kızlar yarış yaparak kendileri açsınlar. Al sana etkinlik. İşin az gibi onla uğraşmaAlınacaklar listesinde zaten kahve termosu gidip starpokustan alırım inşallah.
Pilli kalem traş
Kahve termosu
Blutut kulaklık
Adımsayar saat
Mendilimide açayım gelen geçen bozukluk atsın
Geçmiş olsun canımTamda Temizlik bitti derken kahve yaptim oturiyim dedim,bide ne görimmm benim kız kakao bul açıkmıs dök dök dök heryer kakao
Halbuki daha dün sildim erzak dolabini
Estağfurullah hanım kız
Kalemleri sen neden açıyorsun, ser bir örtü ver poşet, kızlar yarış yaparak kendileri açsınlar. Al sana etkinlik. İşin az gibi onla uğraşma
Tamda Temizlik bitti derken kahve yaptim oturiyim dedim,bide ne görimmm benim kız kakao bul açıkmıs dök dök dök heryer kakao
Açmıyo manyaklar bitmiş duruyo öylebiten açılsa birikmez zaten.
Benimkiler açma delisi gizli gizli açıp her yere döküyorlar birdeAçmıyo manyaklar bitmiş duruyo öylebiten açılsa birikmez zaten.
çok olduğu için kalemler ugrasmiyolardir:)
bide sen aynı boy olmasina bile dikkat ediyomussun. az salsan mi bonus nego haklı
boyayı onlar yapiyosa onların sorumluluğu
Kalk işinin başına, evin işi duruyor daha burda sohbet muhabbet cık cık cık.Nego bana bi depik vursana
Benimkiler açma delisi gizli gizli açıp her yere döküyorlar birde
Seninkiler de sever sandım :/
YaaaTamda Temizlik bitti derken kahve yaptim oturiyim dedim,bide ne görimmm benim kız kakao bul açıkmıs dök dök dök heryer kakao
O kadar, gitti gitti seromonisi yaptım, daha ne yapayımE ben nasıl gideyim daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?