Düzenli Evimiz & Hayatımız

Karı erdi resmen kutsal buda gibi oldu
Estağfurullah hanım kız
Alınacaklar listesinde zaten kahve termosu gidip starpokustan alırım inşallah.

Pilli kalem traş
Kahve termosu
Blutut kulaklık
Adımsayar saat

Mendilimide açayım gelen geçen bozukluk atsın
Kalemleri sen neden açıyorsun, ser bir örtü ver poşet, kızlar yarış yaparak kendileri açsınlar. Al sana etkinlik. İşin az gibi onla uğraşma

Tamda Temizlik bitti derken kahve yaptim oturiyim dedim,bide ne görimmm benim kız kakao bul açıkmıs dök dök dök heryer kakao
Halbuki daha dün sildim erzak dolabini
Geçmiş olsun canım
Alış böyle şeylere, derin bir nefes al ve sakinleş. Normal, günlük aktiviteler bunlar.

Açmıyo manyaklar bitmiş duruyo öyle biten açılsa birikmez zaten.

çok olduğu için kalemler ugrasmiyolardir:)

bide sen aynı boy olmasina bile dikkat ediyomussun. az salsan mi bonus nego haklı

boyayı onlar yapiyosa onların sorumluluğu

çok olduğu için kalemler ugrasmiyolardir:)

bide sen aynı boy olmasina bile dikkat ediyomussun. az salsan mi bonus nego haklı

boyayı onlar yapiyosa onların sorumluluğu

36 lıda benim var renkleri yetmiyo bana amaaan açın dedim bundan sonra zaten valla parmaklarım kötü oldu

Tamda Temizlik bitti derken kahve yaptim oturiyim dedim,bide ne görimmm benim kız kakao bul açıkmıs dök dök dök heryer kakao
Halbuki daha dün sildim erzak dolabini
Yaaa
Canım benim küçük oğlan da öyleydi, hala da öyle. Ben mutfak, yatak odası, salonu kilitliyorum, banyo kapısını da hep örtük tutuyorum, anahtarı kapının üstte çivi çaktım ona asıyorum. Yoksa başedemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…