Düzenli Evimiz & Hayatımız

Sevdiklerimle görüşüyoruz. Ama bugün aramam gereken bi sevdiğim akrabam var.onu aramayı unutmamaliyimdün Kaslarımı aldirdimayrıca diyetteyim ve bugün ćarsaf böreği yle ıslak kurabiye yapıcam. Tadımlik yerim malesefonun dışında herun evi Süpürüyorum siliyorum.bulaşık çamaşır zaten bitmez.bul.mak.boşalttım suan çocuklarla kahvaltı yapıyoruz. Supurgeyimi açsam yoksa Vileda yla öyle üsten geçelim bilemedim.yerler temiz

Çok kötü fena pis. Bir yıldır girilmedi. Anacigimin kolunda rahatsizlandi. Yazık ne tencere cifleydbilmis ne fayans silebilmis fena fena samdanim

olsun canım ya Allah razı olsun bak ayaklanır ayaklanmaz el attın

hallolur hepsi. Allah annene de sağlık sıhhat versin

benim de detaylı girmem lazım. ama benim oğlan hemen cama oencereye çıkıyo ya da başka yerlere tirmaniyo o yüzden girisemiyorum her işe

sen de zorlama kendini bak yavaş yavaş yap

11:15 den 13:00 e kadar yapalım mi:)

Ptt kargo şehiriçi kargomu günlerdir bir oraya bir buraya taşıyor. Dün Nilüferde görünüyordu kargo. Müşteri hizmetlerini aradım, müşteri hizmetlerine bağlanma süresi 30 dakika dedi. Bugün kargo Yıldırımda görünüyor. Dün de pttden aranıp adresimi onayladılar ve bugün dağıtıma çıkacağını söylediler ama kargo Yıldırımda P.İ.M'e gitmiş. Şimdi arayıp canlarına okuyacağım.

Bu emojileri nereden yüklüyorsun çok şirinler
Burda site de bir zarfa var ordan
Bu görevler cokkk güzel negom veee çokta kolay mis mis günaydin buarada
Günaydın canım
Kolay gelsin canım
Günayyyydınnnn ❤❤
Günaydın canım
Kolay gelsin canım bende kek poğaça yaparım belki

Canım PTT kargo bu süreçte çok yoğun imkanın varsa bundan sonra başka kargo tercih et, daha çabuk geliyor, süratle geldi az önce bana mesela 3 gün de

Canım PTT kargo bu süreçte çok yoğun imkanın varsa bundan sonra başka kargo tercih et, daha çabuk geliyor, süratle geldi az önce bana mesela 3 gün de
Ptt kargoda bu süreçte hiç sıkıntı yaşamadık. Geç gelmesini dert etmiyorum zaten canım. Dün Nilüferde pttde olduğunu görünce alıcı ödemeli kargo diye kendim şubeden alayım diye aradım ama 30 dakika bekleme süresi verdi çıkacaktım evden. Kargo Orhangaziden geliyor, Nilüfer'e gelmişti dün. Ben de Nilüferdeyim ama bugün sistemde kargo dün 15.36'dan sonra Yıldırıma sevk edilmiş görünüyor. Saat 17.30'da da adres onayı için beni aradılar. Şuan sistemde kargo hiç Nilüfer'e gelmemiş görünüyor.

Neler yaptım

Yatakları düzelttim
Kahvaltı hazırladım, topladım. Mutfağı topladım
Buzdolabının dondurucu kısmını silip düzenledim
Buzdolabını düzenledim
Marketten alınanları yerleştirdim
Çamaşır astım yağmur başladı geri topladım
Mutfağı dikey süpürge ile süpürdüm

sabah kahvaltı hazırladım bulaşık makinesini doldudup calistirdim, makineye çamaşır attim, kirlileri toplayıp sepete attım, markete gittim geldim. kayısı suyu koydum ocağa. tuvaleti temizledim. çöpleri topladim. buzdolabında atilacaklara baktim. esimin öylece koyduğu tabakları çıkardım.

maratonda;
süpürgeyi temizledim, filtreleri yikadim. çamaşırların bı kısmını katladim, çorba koydum. kahvaltı sofrası duruyodu onlari kaldırdım.

şimdi kahve yaptım basım ağrıyo

Ohh hepiniz mis gibi iş yapıyorsunuz. Ben saat 13.30'dan sonra başlayacağım.
Sabah rutini dışında bir şey yapmadım. Bebelerle takılıyoruz şuan.
Müşteri hizmetlerini aradım, neden kargom Nilüfer'den Yıldırım'a gitti ve neden sistemden Nilüfer'e geldiği bilgileri silinmiş dedim. Size Yıldırım PDM'nin numarasını verelim onları arayın, en kısa sürede kargonuzu ulaştıracağız dediler. Kendime bir türk kahvesi yapayım, kendime gelebilmem lazın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…