Sevdiklerimle görüşüyoruz. Ama bugün aramam gereken bi sevdiğim akrabam var.onu aramayı unutmamaliyim19 haziran ödevi
Kişisel bakım yapmak
Sevdiklerimizi aramak
Güzel bir yiyecek yapmak (kek vs size kalmış)
@malii
Bonus
@hasbeenandgone
@terliksuu
@Ataayemi zeynepyu
@Kirmizi pabuc
@ayseMsb
M Musluk Suyu
@Feslegen Kokulu Nane
kk birinci noteri
@merve-onur
@Ucyuzbesyuz
@Limonsuzzcay
@pawlover
@Gamze_nur08
@klbk33
@meva888
O1deren87
@chentiq
@dstn33
@Calciferr
p a t u l i
M I N E R V A
@Lice_sss
@CKbeautyandsheer
@Bayan X diyeceksiniz
@slnkhrmn008
@blondemary
@Yagber42
@Eliff Eylull
@jnci
@Gulumse25
Çok kötü fena pis. Bir yıldır girilmedi. Anacigimin kolunda rahatsizlandi. Yazık ne tencere cifleydbilmis ne fayans silebilmis fena fena samdanim
Annemi aramam lazım kesinlikle yoksa beni topa tutacak19 haziran ödevi
Kişisel bakım yapmak
Sevdiklerimizi aramak
@malii
Bonus
@hasbeenandgone
@terliksuu
@Ataayemi zeynepyu
@Kirmizi pabuc
@ayseMsb
M Musluk Suyu
@Feslegen Kokulu Nane
kk birinci noteri
@merve-onur
@Ucyuzbesyuz
@Limonsuzzcay
@pawlover
@Gamze_nur08
@klbk33
@meva888
O1deren87
@chentiq
@dstn33
@Calciferr
p a t u l i
M I N E R V A
@Lice_sss
@CKbeautyandsheer
@Bayan X diyeceksiniz
@slnkhrmn008
@blondemary
@Yagber42
@Eliff Eylull
@jnci
@Gulumse25
Burda site de bir zarfa var ordanBu emojileri nereden yüklüyorsun çok şirinler
Günaydın canımBu görevler cokkk güzel negom veee çokta kolay mis mis günaydin buarada
Kolay gelsin canımgünaydın kizlar hayirli cumalar
Kahvaltimi yaptim herkes daha uyuyo bulasik makinam bosaltilcak camasir katlicam zaten sürekli mutfaktayim kaldir kondur kaldir kondur hepsi ayri telden çaliyo onu yemez bunu yemezler ayri ayri yapiyorum sonrasini yazarim buraya zaten
Günaydın canımGünayyyydınnnn ❤❤
Kolay gelsin canımSevdiklerimle görüşüyoruz. Ama bugün aramam gereken bi sevdiğim akrabam var.onu aramayı unutmamaliyimdün Kaslarımı aldirdim ayrıca diyetteyim ve bugün ćarsaf böreği yle ıslak kurabiye yapıcam. Tadımlik yerim malesef onun dışında herun evi Süpürüyorum siliyorum.bulaşık çamaşır zaten bitmez.bul.mak.boşalttım suan çocuklarla kahvaltı yapıyoruz. Supurgeyimi açsam yoksa Vileda yla öyle üsten geçelim bilemedim.yerler temiz
Canım PTT kargo bu süreçte çok yoğun imkanın varsa bundan sonra başka kargo tercih et, daha çabuk geliyor, süratle geldi az önce bana mesela 3 gün dePtt kargo şehiriçi kargomu günlerdir bir oraya bir buraya taşıyor. Dün Nilüferde görünüyordu kargo. Müşteri hizmetlerini aradım, müşteri hizmetlerine bağlanma süresi 30 dakika dedi. Bugün kargo Yıldırımda görünüyor. Dün de pttden aranıp adresimi onayladılar ve bugün dağıtıma çıkacağını söylediler ama kargo Yıldırımda P.İ.M'e gitmiş. Şimdi arayıp canlarına okuyacağım.
Ptt kargoda bu süreçte hiç sıkıntı yaşamadık. Geç gelmesini dert etmiyorum zaten canım. Dün Nilüferde pttde olduğunu görünce alıcı ödemeli kargo diye kendim şubeden alayım diye aradım ama 30 dakika bekleme süresi verdi çıkacaktım evden. Kargo Orhangaziden geliyor, Nilüfer'e gelmişti dün. Ben de Nilüferdeyim ama bugün sistemde kargo dün 15.36'dan sonra Yıldırıma sevk edilmiş görünüyor. Saat 17.30'da da adres onayı için beni aradılar. Şuan sistemde kargo hiç Nilüfer'e gelmemiş görünüyor.Canım PTT kargo bu süreçte çok yoğun imkanın varsa bundan sonra başka kargo tercih et, daha çabuk geliyor, süratle geldi az önce bana mesela 3 gün de
19 haziran ödevi
Kişisel bakım yapmak
Sevdiklerimizi aramak
@malii
Bonus
@hasbeenandgone
@terliksuu
@Ataayemi zeynepyu
@Kirmizi pabuc
@ayseMsb
M Musluk Suyu
@Feslegen Kokulu Nane
kk birinci noteri
@merve-onur
@Ucyuzbesyuz
@Limonsuzzcay
@pawlover
@Gamze_nur08
@klbk33
@meva888
O1deren87
@chentiq
@dstn33
@Calciferr
p a t u l i
M I N E R V A
@Lice_sss
@CKbeautyandsheer
@Bayan X diyeceksiniz
@slnkhrmn008
@blondemary
@Yagber42
@Eliff Eylull
@jnci
@Gulumse25
Seni eklemeyi unutmuşum
Amin inşAllah yolunu açık etsin canım inşallah.
Olmaz demedim bonusum ben sevmiyorum dedimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?