Düzenli Evimiz & Hayatımız

Yemek borusu be boğaz yanması afedersin gepirme dediğin gibi var
Ya rabbi ne diyor bu
Öyle işteee küçükten beri böyleyim düzeltemedim bir türlü. Kimse beni anlamıyor bu konuda Eşim ve kendi ailem hariç

hayat beni yoruyor Şey yapsak olur mu eşimin yaptığı işleri yazsam. çünkü o evde artık

Öyle işteee küçükten beri böyleyim düzeltemedim bir türlü. Kimse beni anlamıyor bu konuda Eşim ve kendi ailem hariç
Canım soluna doğru yat yarım saat, bir saat biraz rahatlayacaksın. Allah yardımcın olsun, çok zor bilirim. Domates, salça gibi şeyleri aşırı tüketme. Ben sabahları çok kötü olurdum, oldum olası erken kahvaltı yapamam zaten ama o dönem sabahları yulaf ezmesi+bir çay kaşığı bal+fındık+muz karıştırır yerdim. Normal kahvaltıya nazaran daha az rahatsız ederdi midemi. Sade Ilık süttü galiba bir çay bardağı içerdim. İstersen dene bir herkeste farklıdır ama denemekten zarar gelmez.

Aşkolsun ben seni nasıl anlamam bende küçükten beri böyleyim düzelmeyen bişeyler var

Şaka yapıyorum ben kuzum çok yaparım bu konuda zaten beni tanıyan biliyor.
Tansiyon problemin demir eksiliğin falan olmasında zayıf ol ne güzel keşke bende olsam.
Düzelecek ne varmış yamukmuşsun gibi tövbe est

Yırttım çok şükür

Alt kattakiler gelmiş galiba
Az önce benim kız sandalye çekti, beş dakika sonra aşağıdan sandalye itiş kakış sesi gelmeye başladı.
Ulan öyleyse yazıklar olsun. Burada yaşamıyorlar ama geçen sene iki ay boyunca neredeyse her haftasonu, sabahlara kadar sandalye itiş kakış sesi, kalabalık olurlardı sabaha kadar gümbür gümbür muhabbet kahkaha sesi, bulaşık yıkama sesi çekmiştim. Hiç dikkatte etmiyorlardı. Hatta bana bu kadar ses geliyorsa Allah alt kattakilere yardım etsin diye düşünmüştüm. Gümbür gümbürdüler.

Ooo işin zor Allah yardımcın olsun. Üst kata mı taşınsan

Performansın p'sini dil çıkararak yapmış olman düşündürücü

Ooo işin zor Allah yardımcın olsun. Üst kata mı taşınsan
Burada yaşamıyorlar canım, yılda birkaç kez geliyorlar Bursa'ya öyle. Sadece karşılık olsun diye inadına sandalye itip ses çıkarıyorlarsa sinir olurum. Alt katta kimse yaşamıyor diye rahatım ben ama geldiklerini fark ettiğimde dikkat ederim normalde.

Benim evde yardımcım var o yapıyo işleri,ben yapsam yazarım

Süt içtim az önce geçti Tşk ederimm
allaha şükür kan değerlerimde hiç sıkıntı yok her yıl kontrol ettiriyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…