- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
Senin de mi boyun kadar bebe varÇamasirlarim bugun katlanmadik kaldi ütüm kaldi çünkü Kızım hep gezmek oyun oynamak istedi dışarda 1saat oynadik geldik halaa oynamak istedi
Yarına kismet artik yarin lise sinavi var oglan gittiği zaman kalkar ilk önce bebe uyurken onlari katlarim gözümd batti çünkü camasirlar
18yasinda kızım,14yasinda Oğlum,1bucuk yasinda kızım var canim 37yasindayimSenin de mi boyun kadar bebe var
Üçüncü hariç 11 sene sonraki halim18yasinda kızım,14yasinda Oğlum,1bucuk yasinda kızım var canim 37yasindayim
Evet canim malesef simdi boyumdan büyük kızım var oglanda boyumu gectiÜçüncü hariç 11 sene sonraki halim19 yaşında mı anne oldun?
Allah size bağışlasın.
Yani bende bebe yok olmuyor benim de kafa o yüzden rahat değil :)Ucu çok açık bir cümle oldu bu
Şimdi rahatlık bebe yok diye mi yok
Yoksa rahatlık yok manasında rahatlık mı yok
Ben de 20 yaşına günler kala anne oldum. Ömürleri, bahtları güzek olsun kuzularınEvet canim malesef simdi boyumdan büyük kızım var oglanda boyumu gecti
Rabbim gönlüne göre versin canımYani bende bebe yok olmuyor benim de kafa o yüzden rahat değil :)
Hu huuu Cemal Süreya :) valla ortam şahane küllük için de olsa mumlar :) benim balkonda çamaşırlar var ahahah
Amiiin canım amin inşallah çok sağ ol :)Rabbim gönlüne göre versin canım
İnşaallah bir gün, anam şöyle oturup bir romantizm neyin yapamıyorum, diye dert yanmak nasip olur
Benim de öyleydi kız. Karantinanın işe yarar tek faydası evi kişiselleştirmeye karar verme fikri olduHu huuu Cemal Süreya :) valla ortam şahane küllük için de olsa mumlar :) benim balkonda çamaşırlar var ahahah
Amin canim rabbim herkesin evladını bagislasinBen de 20 yaşına günler kala anne oldum. Ömürleri, bahtları güzek olsun kuzuların
AminAmin canim rabbim herkesin evladını bagislasin
Ohhh yarasın az önce ben de buzluktaki börekle bakıştım ama sonra kapağı kapattım böreğin yüzüne :)Sabah yeriz diye börek atmıştım fırına, eşimle git gel yedik. Börek mörek kalmadı. Basenlere temiz bir kilo daha
6 dene gömdüm.
Yaramasın kızOhhh yarasın az önce ben de buzluktaki börekle bakıştım ama sonra kapağı kapattım böreğin yüzüne :)
Romantizm ve ben çok uzak kavramlar
Aldanma çocuksu masum yüzüme......aldanma romantik görüntüme odunum benburdan romantik duruyon ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?