- 30 Ağustos 2017
- 3.615
- 9.282
- 88
Aldanma çocuksu masum yüzüme......aldanma romantik görüntüme odunum ben
Bunları yapan sen misin valla süper:)Sildim pin bağlantılarını adım çıkıyormuş
Hâlâ adın çıkıyor T ile başlıyor de miiiiSildim pin bağlantılarını adım çıkıyormuş
Yok canım nerdeeeeee kasnağım var kaktüs yapmak için ip, punch ve amerikan bezi de aldım ama bir türlü başlayamadımBunları yapan sen misin valla süper:)
Nasıl yaaaaaHâlâ adın çıkıyor T ile başlıyor de miiii
Çok güzel ben bu kadar yapamasam da kanaviçe yapıyorum :)Yok canım nerdeeeeee kasnağım var kaktüs yapmak için ip, punch ve amerikan bezi de aldım ama bir türlü başlayamadım
Şimdi yok ama ben gördüm gördüüümmNasıl yaaaaaHâlâ mı?
Gittim hemen pp, kullanıcı adı, isim ne varsa değiştimŞimdi yok ama ben gördüm gördüüümmaramızda
Ben en son ortaokulda etamin yapmıştım galibaÇok güzel ben bu kadar yapamasam da kanaviçe yapıyorum :)
Pinterest mağduruyum
Ben de evlendiğim ilk sene yaptım en son taze gelincikken şimdi onu da yapmaz oldumBen en son ortaokulda etamin yapmıştım galiba
Hiç anlamıyorum o pinterest şeysinden bir kere üye olayım dedim beceremedim daha da inat ettim kendilerinePinterest mağduruyum
Çok güzel fikirler var tavsiye ederimHiç anlamıyorum o pinterest şeysinden bir kere üye olayım dedim beceremedim daha da inat ettim kendilerine
Çok güzel stres atılır ya bunlarla. İğneyi batır çıkar, batır çıkar. Vodoo bebeği gibiBen de evlendiğim ilk sene yaptım en son taze gelincikken şimdi onu da yapmaz oldum
Sakin bir zamanımda bi daha deneyeyim :)Çok güzel fikirler var tavsiye ederim
Sakin bir zamanında kesinlikle bir daha denemelisinSakin bir zamanımda bi daha deneyeyim :)
Evet stres falan kalmıyor insanda taki yaptıklarına yancı çıkana kadarÇok güzel stres atılır ya bunlarla. İğneyi batır çıkar, batır çıkar. Vodoo bebeği gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?