Düzenli Evimiz & Hayatımız

Eki Görüntüle 2651353 bu ışıkta oturup huzur bulan tek ben miyim acaba

Hepimiz bence

Kaç kilosun dostum

Niye yaptın bunu niye sordun

18yasinda kızım,14yasinda Oğlum,1bucuk yasinda kızım var canim 37yasindayim

Memnun oldum cınım

Hu huuu Cemal Süreya :) valla ortam şahane küllük için de olsa mumlar :) benim balkonda çamaşırlar var ahahah

Ulan tam diyorum aha mesajlar romantikleşiyor araya bi çamaşır sokuyosun

Hepimiz bence

Niye yaptın bunu niye sordun

Memnun oldum cınım

Ulan tam diyorum aha mesajlar romantikleşiyor araya bi çamaşır sokuyosun
İnan amacım.ne ben de anlamadım,sağlıklı ol gerisi boş gülüm. İşte bende mutfak,lavobalar ozondur,ciftir sürttüm napayım

Bugün anne evinde sadece bulaşık yıkadım. Tembelliğe alışıcam sanırım bu gidişle :))
Benim ann utanmasa halıları yikatip,duvar silidirecek. Bugün markete ekmek almaya gitti kadın,geldiğimde her yer pırıl pırıl olsun diyerek gitti. Zaten her yer tertemiz olduğu için oturdum ben de

Benim ann utanmasa halıları yikatip,duvar silidirecek. Bugün markete ekmek almaya gitti kadın,geldiğimde her yer pırıl pırıl olsun diyerek gitti. Zaten her yer tertemiz olduğu için oturdum ben de
Geldiğimde her yer pırıl pırıl olsun cümlesi çok net ya. Derler ve giderler hele bi pırıl pırıl olmasın ay ben çok korkardım annemden haha.

Geldiğimde her yer pırıl pırıl olsun cümlesi çok net ya. Derler ve giderler hele bi pırıl pırıl olmasın ay ben çok korkardım annemden haha.
Bende de aynı korku olmadi değil ama bir buçuk yaşında ki kızımın huysuzluk yapması geldi kahvaltıdan sonra yine yaptırdı gerçi ama olsun.

Nasıl da çözmüşsün....

Benim telefon kafayı yedi evdeyken internete girmiyor ya
Kötü olmuş, düzeldi mi
Eline sağlık
Eline sağlık buram buram deterjan kokusu geldi
Bugün eşimin yaptıklarını yazıyorum
Pazara çıkmış
Evi süpürmüş
Makinayı boşaltıp kirli bulaşıkları dizmiş
Eline sağlık
Aman olsun evde durup eni alt üst etmemiş ya şükür
Oğluna Allah zihin açıklığı versin, benim de yeğenler girecek
Nego nun sesi soluğu çıkmıyor, kesin keklerin kenarından tırtıkladı
Aradığınız nego meşguldü
Anneni çok sevdim
Nego Ben pazartesiye kadar ödev yapamayacağım evde olmayacağım dönünce devam :)
Tamam canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…