Düzenli Evimiz & Hayatımız

modem bozulmus telefondaki internetim cok az. ve telefonlar sadece modemin basucunda cekiyor.mesaj yazicamiz zaman yuvarlak masa olup herkes yere oturuyo Allahim gülsem mi aglasam mı
Peki modemin yanında farklı sinyal dağıtıcı gibi bişey varmı telsiz telefon gibi falan, kapalımbi yerdemi modem yada ayna varmı hemen yanında? bunla çok etkiliyo başıma gelmişti de

Günayyydınnnsss ❤
Mutlu haftasonları ❤

Sınavda olan yavrulara kolaylıllar diliyorum.
Gece uyuyamadım sabahta bin kere uyandım ama kalkmadım inadına.
Saç topladım çorap giydirdim sinek ısırıklarına jel sürdüm yattığım yerden.

Kahvemi içtim, kendime geldim. Kahvaltı hazırlamaya gidiyorum. Bugün telefonu elime almayacağım. Kahvaltıdan sonra kendimi üst kata adıyorum. Süpür sil, banyo, çamaşır, ütü...
Bakalım neler yapacağım

oh tam gaza gelmedik harika bu girip iş yapmak lazım deyip bir türlü başlayamayan ben çok begendim ev kalabalık olunca nerden baksan olan yapsan tutmuyor çocuklar eş evde her odadan bu giren çıkan düzen kalmıyor iki sinav içinde öğrenci hazırlıyoruz malum anne süpürge açma canlı ders var anne ses yapmayın denemeye oturuyom haklarında hayırlısı ama modum düştü işten soğudum makinanın deterjan gözü fikri harika epeydir aklimdaydi tesekkurler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…