Dün yapılamayan çamaşır katlama maratonu bu akşam başlıyor duyduk duymadık demeyinn
At at 2 makine katlanacak 1 makine katlanmış var. Annem gelmeden hepsinin kalkması lazım o odadanDur atıp yıkim bişeyler
At at 2 makine katlanacak 1 makine katlanmış var. Annem gelmeden hepsinin kalkması lazım o odadan
Katlama işi mi yoksa çamaşır yıkama işi mi? KorkuyoruuuuğğğmmmDün akşam halletmiştim ben o işi senin için yapıcam bişeyler
Bugün çamaşır makinem işin servis geldi şu alırken çok ses yapıyordu makinemi götürecekler diye çok korktum o halimi görmeliydi bonus dedimDur atıp yıkim bişeyler
Bu dediklerinin üçü bende de yokNegoom zar zor yıkadım bulaşıkları. Makine olsa hemen yerleştiricem alışık değilim ki yıkamaya. Allah gördüğümüzden geri bırakmasın.
Ayrıca kahve Makinesi, su ısıtıcı ve mikrodalga da yok. Teknoloji hayatımızı ne kadar kolaylaştırıyormuş meğer....
Helloooğğ yarınki yemek menüleriniz nedir fikire ihtiyacım var
Eki Görüntüle 2653530
Bu dediklerinin üçü bende de yok
Su ısıtıcı var ama kaldırdım kullanmıyorum, kahve makinesi zaten yok mikro dalda vardı zararlı olduğu için verdim birine
Allah muradını nasip etsin canımBenim malum konu negom doktora gitsem bir dert gitmesem bir dert Allah büyük ama tıbbın en zor hastasısın diyor artık doktor bana
Eline sağlık canımTüm evi süpürüp sildim
Banyo wc yıkadım
Lavaboları yıkadım
Bir makine çamaşır attım astım
salonun bir camını sildim
Mutfağın camını sildim
Yemek yapıp bulaşıkları yerleştirip mutfağı kapattım eşim işe gitti çünkü:)
Birkaç parça da tişört ütüledim
Eline sağlık canımyoğurt mayaladim, yarına çorba yaptım.
bulaşık makinesi boşaltıp tekrar doldurdum çalıştırdim.
çamaşır katlamam lazım. o toz beni mahfediyo
makineye çamaşır atarim.
başka naptim hatirlamiyom büyük ihtimalle yapmamisimdir bişey
yatmadan banyo tuvalet temizlesem iyi olur:)
Hoş geldin aramızaMerhabalaaaaar bende yeni katılıyorum buraya
Eline sağlık canımev, isi,spor, yemek,bebe
Sabahtan beri yeni oturdum daha,sabah bulasik makinası,camasir makinası calisti astım topladim katladim yerleştirdim,koltuk örtülerini yikadim koltukları cektim süpür, sil,2kere supurdum nedense bi ara gene supurcem neden acaba
Elektronik esyalari silindi tamamdir o iste
Yemek yaptim,kek yaptim,supangle yaptim,borek yaptim,cocuklara bana degil gercekten,bulasiklari yerleştirdim bukadar
Hiç bir fikrim yokHelloooğğ yarınki yemek menüleriniz nedir fikire ihtiyacım var
Eki Görüntüle 2653530
Tost makinesibende tost makinesi mikrodalga kettle çaycı hiç biri yok
ama elektrikli cezve var
Olmaz daha bugün fırında köfte patates vardıyayla çorbası
fırında patatesli tavuk
salata :)
Bugün çamaşır makinem işin servis geldi şu alırken çok ses yapıyordu makinemi götürecekler diye çok korktum o halimi görmeliydi bonus dedim
Biz de 2 kişiyiz ama bizde de çamaşır hiç bitmez:) yumuşatıcı kullanmıyorum uzun zamandır benBenimde bulaşık makinesi için geldiler ah birde beni görmeliydin o an L Lice_sssBitmek bilmeyen çamaşırları kuruttum topladım şuan katlamakla meşgulüm çamaşırları gören bizi kalabalık aile sanar oysaki sadece 2 kişiyiz odaları süpürdüm sildimmmm
Birde kızlar önerebileceğiz çamaşır yumuşatıcısı var mı?? Şöyle güzel kokulu şuan Abc kullanıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?