İşte bu ben ha haGözümün önüne bi tip geldi okuyunca
Abc nin mor olması lazım kokusu çok güzel bide yumoş un hanımeli kokusuBenimde bulaşık makinesi için geldiler ah birde beni görmeliydin o an L Lice_sssBitmek bilmeyen çamaşırları kuruttum topladım şuan katlamakla meşgulüm çamaşırları gören bizi kalabalık aile sanar oysaki sadece 2 kişiyiz odaları süpürdüm sildimmmm
Birde kızlar önerebileceğiz çamaşır yumuşatıcısı var mı?? Şöyle güzel kokulu şuan Abc kullanıyorum
Nasıl güzel kokutuyorsun çamaşırlarıBiz de 2 kişiyiz ama bizde de çamaşır hiç bitmez:) yumuşatıcı kullanmıyorum uzun zamandır ben
Şuan yumoş badem özlü kullanıyorum. Sıkılınca değiştiriyorum ben yaBenimde bulaşık makinesi için geldiler ah birde beni görmeliydin o an L Lice_sssBitmek bilmeyen çamaşırları kuruttum topladım şuan katlamakla meşgulüm çamaşırları gören bizi kalabalık aile sanar oysaki sadece 2 kişiyiz odaları süpürdüm sildimmmm
Birde kızlar önerebileceğiz çamaşır yumuşatıcısı var mı?? Şöyle güzel kokulu şuan Abc kullanıyorum
Ya bende kullanmak istemiyorum aslında ama havlularım taş gibi oluyor koymazsamNasıl güzel kokutuyorsun çamaşırları
Neden bilmiyorum ama benimkiler yumuşatıcıya rağmen sertYa bende kullanmak istemiyorum aslında ama havlularım taş gibi oluyor koymazsam
Sudan olabilir yumuşatıcı miktarını artırmayı denedinmi yada makinen yumuşatıcıyı akıtıp gidiyor olabilir. Halamın başına gelmişti durulama suyunu tahliye ederken yumuşatıcıyı da akıtıp gidiyorduNeden bilmiyorum ama benimkiler yumuşatıcıya rağmen sertnedenini bilen varsa yazsın
Ama kokusu oluyor canımSudan olabilir yumuşatıcı miktarını artırmayı denedinmi yada makinen yumuşatıcıyı akıtıp gidiyor olabilir. Halamın başına gelmişti durulama suyunu tahliye ederken yumuşatıcıyı da akıtıp gidiyordu
O zaman akıtmıyoAma kokusu oluyor canım
Su ısıtıcı çok pratik ama. Mikrodalga da pratik diye vazgeçemiyorum.Bu dediklerinin üçü bende de yok
Su ısıtıcı var ama kaldırdım kullanmıyorum, kahve makinesi zaten yok mikro dalga vardı zararlı olduğu için verdim birine
Herkese iyi geceler
Bebeleri yatırdım.
Günün görevini yapmaya gidiyorum
Annem +1000Bugünn anne evinde sadece mutfak toplandı
Ah ah annem hiçbir şey atmıyor evi ne kadar toplasak da hep bi dağınıklık var bu ev nasıl iflah olacak hiç bilmiyorum
Sildim ama sabah 10 dakika içinde yine el izleriyle kaplanacakBide o vardı dimiayna sildim onun yerine salonda tv bugün hiç bakmadım salona.
Aynalar tv gibi şeyleri silmekten daha zor canım ellerine sağlıkBide o vardı dimiayna sildim onun yerine salonda tv bugün hiç bakmadım salona.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?