- 12 Haziran 2019
- 19.796
- 122.118
- 598
- 37
Sana hiç yakıştıramadımtabi limonsuzum çayın kalabalıkla arasi iyidir kahve yalnızlık sever
Sana hiç yakıştıramadımmesela ben yalnızım ama birazdan çayımı içicem. Sana da gel diyecektim ama küstüm
Eltim kaynanama demiş ki yengem çok güzel demliyor ben onun gibi yapamıyorum. Düşün artık gerisiniama sen biliyo musun ki ben doğru düzgün cay icmeye 24 yaşında basladim
ondan önce hep kayfeydi. bide cay benim uykumu acmiyo limonsuzum yaaa
bide ben güzel demleyemiyorum.
mesela esimin arkadasinin hanımı bi cay demliyo oturup bi demligi ben iciyom galiba
Eltim kaynanama demiş ki yengem çok güzel demliyor ben onun gibi yapamıyorum. Düşün artık gerisini
Ayynen oyle vallaaaKesinlikle iş aklımızda olunca gergin huzursuz oluyoruz, yapıp kurtulmak daha kolay
Kolay gelsin canım.Memlekete geldik kvye geçtik annemlerle. Kv menemen yapmış,mutfağı viran.. ocağını silip,bulaşığını yıkadım. Ormana karşı çay içtik, annemlere geldik. Nereye gitsek iş peşimizden geliyor sanki :)
Sağol canımL
Kolay gelsin canım.
Nasıl demleyon kız, bı tüyo ver bakem...ben boşuna bütün çay muhabbetimi senlen yapmiyom. çayımı sağlama aldim ben limonsuzum
Çook kolay gelsin canımGünaydın kızlar
Benim için yayladan taşınma günü bugün... 1 hafta geceleri bile uyku yok bana işten güçten...
Ben varım hadiOooooo ödev güzelmiş ben sabah maratonu yapacağım 7 ile 7.30 arası gelen var miiiiii
Nasıl demleyon kız, bı tüyo ver bakem...
Kolay gelsin canımgünaydın :)
ben geçen temizlemistim verilen ödevlerden biri yaptığım biseye denk gelmişti :)
ben de kendime baska bisey bulayim :)
bugünkü listem
Çamaşır yikamak
evi süpürüp silmek
toz almak
lavaboları ovmak
kitap okumak
yeter sanırım bugün bu kadar sey :)
şimdi gidip kahvaltı hazirlicam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?