- 27 Nisan 2015
- 6.978
- 34.076
- 498
Ateşi olabilir, hemşire demiştir belki, ağrı kesici verebilirsin ağrısı için
İyiz tatlım sen iyi ol daMutlu haftalar ❤
Bu haftayı geçelim inşallah gelicem.
Endokrine gittim tüylenme ve kilo için yarın tahlil için kan vericem.
Evde temizlik yapıyorum ağrılarım var zorlanıyorum uzun sürüyo o yüzden bitiremiyorum.
Biterse rahat edicem inşallah da ne zaman...
Nego
@malii kerebiç dönüş ne vakit?
@yorgun anneanne geçmiş olsun abla
@Psikolojik Deliii
@Lices_s
@D e f n e
Limonsuzzcay
I inessa armand
Unuttuklarım var hepiniz iyisinizdir inş
1 yaş aşıları öyle oluyor maalesef canım, bugünü atlatın geçer. Aşı sonrası huy değişikliği oluyor birazevet canım içirdim, normalde asilar rahat geçiyordu ama bu çok ağrı yaptı galiba. Babaannesini çağırdım kötü olursam ben diye, babaannesi bir kosede ağlıyor kızım bir köşede :)
Bonus hoşgeldin canım, geçmiş olsun ❤
1 yaş aşıları öyle oluyor maalesef canım, bugünü atlatın geçer. Aşı sonrası huy değişikliği oluyor biraz
Amin canım amin, en büyük ağlamaları bu olsun, sadece acıdan değil işte acı çekerken annem niye bir şey yapmıyor diye düşünüyorlar bence. Aslında aile bireylerini almamaları daha iyi, insan dayanamıyorah canım inşallah çabucak atlatalım, bu aralar çok kötüyüz uyku konusunda filan. Allah hepimizin yavrularına saglik ve huzur versin. O ağlarken içine düşen ateş çok kötü bisey, hayatta hiçbirşeye benzemiyor. Allah kotu hastalıklardan korusun hepsini.
Eline sağlık canım, henüz bir şey yapmadım. Bugün en çok kendimin ihtiyacı var sevinmeye, kendime bir güzellik düşünebilirimBakliyatları yerleştirip düzenledimNego ıyilik yapma kısmına neler yaptınız
Amin canım amin, en büyük ağlamaları bu olsun, sadece acıdan değil işte acı çekerken annem niye bir şey yapmıyor diye düşünüyorlar bence. Aslında aile bireylerini almamaları daha iyi, insan dayanamıyor
Aynen canım bizde öyle yapıyorduk mecburen, iki yaşında bitiyor aşılar neyse kiyok canım ya biz yanında giriyoruz, aile sagligi merkezinde. Kollarını bacaklarını tutmamızı istiyorlar hattaama ben ısrar ediyorum kucagimdayken yaptırıyorum aşıyı, o zaman daha kolay oluyor, geçiyor sanki.
Aynen canım bizde öyle yapıyorduk mecburen, iki yaşında bitiyor aşılar neyse kien zoru bir yaş zaten
Oda sayiliyosa tamam canim kendime bi iyilik yapıp kitap okumaya başlayayım en iyisiEline sağlık canım, henüz bir şey yapmadım. Bugün en çok kendimin ihtiyacı var sevinmeye, kendime bir güzellik düşünebilirim
Aynıyım, bugün böyle gider. Kendimi sorgulama dönemi diyeyim. İç çatışmalarbunu da atlatalım da hayirlisiyla.
Sen ne yaptın, iç sıkıntın hafifledi mi biraz?
Neden sayılmasınOda sayiliyosa tamam canim kendime bi iyilik yapıp kitap okumaya başlayayım en iyisi
ay ben yaşadım çok zor süreçti..yok canım ya biz yanında giriyoruz, aile sagligi merkezinde. Kollarını bacaklarını tutmamızı istiyorlar hattaama ben ısrar ediyorum kucagimdayken yaptırıyorum aşıyı, o zaman daha kolay oluyor, geçiyor sanki.
ay ben yaşadım çok zor süreçti..
o ağlamalar varya nasıl içim sızlıyordu..
babaannesine veriyorum kucagina ben dayanamam
babaannesi de zor dayaniyor. offf.
kv evimin daginikliği biliyor bide dün bana dedi ki evi güzelce temizleyin süpürün felan diyo bende hı dedim kestim.
Onun geldiğini görsem gicikligina dagitirim evi.
bi kere eşimle gittik kaynanam yoktu.bebekler en çok annelerinde sakinleşiyor.
Ben bir kez kan alınırken babasına verdim, kan gormeye dayanamıyorum cunku. Ama daha kötü oldu yavrum. O yuzden artık kimseye bırakmıyorum kötü de olsam dayanıyorum
bi kere eşimle gittik kaynanam yoktu.
bende başında tuttum güzelce konuştum
bi igne vur. agla bende geçti geçti bitti dedm sustu
bu arada geçmiş olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?