Düzenli Evimiz & Hayatımız

1 yılda perde tozdan, kalorifer isinden ne olur kız

ayy bizim evde de sigara içilmez, çocuk var zaten ama 3 ayda bile yıkanacak duruma geliyor. 1 seneyi hiç düşünemiyorum
Bulunduğumuz yer tozdan geçilmiyor zaten

ayy bizim evde de sigara içilmez, çocuk var zaten ama 3 ayda bile yıkanacak duruma geliyor. 1 seneyi hiç düşünemiyorum
Bulunduğumuz yer tozdan geçilmiyor zaten
Bizde de içilmez, misafirler de içemez yasak
Aynen 3 ayda bir yıkanır perde yoksa grileşir

Vay yigidim sen mi geldin
Cumartesi dönüyom Allah izin verirse

Bizde de içilmez, misafirler de içemez yasak
Aynen 3 ayda bir yıkanır perde yoksa grileşir

kızım doğduktan sonra 3 4 ay yıkayamamıştım perdeleri, mevlid zamanı beyaz sabunla citileyip suya bıraktım bir gece, o suyun rengini bi görseydiniz ertesi gün resmen çamur. Midem bulanmıştı

kızım doğduktan sonra 3 4 ay yıkayamamıştım perdeleri, mevlid zamanı beyaz sabunla citileyip suya bıraktım bir gece, o suyun rengini bi görseydiniz ertesi gün resmen çamur. Midem bulanmıştı
Tabi canım simsiyah su çıkıyor
çalıştığım için vakit bulamadim
Hep bahane bunlar, dünyada tek çalışan sensin sanki
Kv ne hak vericem az kaldı

perdeleri neyle yıkıyorsunuz?

ben eğer çok kirliyse, ki kirleniyor bizim bulunduğumuz yerden ötürü,
Beyaz sabunla citileyip 1 gece legende suda bırakıyorum. Ertesi gün o suyu döküp temiz suyla biraz daha citileyip makinaya koyuyorum kısa programla 600 devirle yıkıyorum. Artı deterjan yumuşatıcı filan koymuyorum, üzerindeki beyaz sabunla yıkanıyor. Hem uzun zaman mis gibi kokuyor hem de bembeyaz oluyor.

ay suda mi bekletcez.

evet canım yoksa temiz olmuyor ki hiç. Ben bi kere acil makinada normal yıkayayım dedim rengi bile acilmadi. Kayinvalidem sağolsun o öğretti boyle yıkamayı, bir kez o yaptı öğrendim artık ben yapiyorum.

Çok geçmiş olsun bonusum,iyiyim çok şükür. Bende buara çok bakamadım,yoğun geçiyor günler anca bakıp kaçıyorum. Özledim seni bayadır yoksun. İyi olda gel,bekleriz biz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…