1 yılda perde tozdan, kalorifer isinden ne olur kızbenim perdeler yıkamayalı 1 yıl geçti..
evde cigara içen yoksa temiz:)
1 yılda perde tozdan, kalorifer isinden ne olur kız
Bizde de içilmez, misafirler de içemez yasakayy bizim evde de sigara içilmez, çocuk var zaten ama 3 ayda bile yıkanacak duruma geliyor. 1 seneyi hiç düşünemiyorum
Bulunduğumuz yer tozdan geçilmiyor zaten
Vay yigidim sen mi geldinMutlu haftalar ❤
Bu haftayı geçelim inşallah gelicem.
Endokrine gittim tüylenme ve kilo için yarın tahlil için kan vericem.
Evde temizlik yapıyorum ağrılarım var zorlanıyorum uzun sürüyo o yüzden bitiremiyorum.
Biterse rahat edicem inşallah da ne zaman...
Nego
@malii kerebiç dönüş ne vakit?
@yorgun anneanne geçmiş olsun abla
@Psikolojik Deliii
@Lices_s
D e f n e
@Limonsuzzcay
I inessa armand
Unuttuklarım var hepiniz iyisinizdir inş
Bizde de içilmez, misafirler de içemez yasak
Aynen 3 ayda bir yıkanır perde yoksa grileşir
çalıştığım için vakit bulamadim1 yılda perde tozdan, kalorifer isinden ne olur kız
perdeleri neyle yıkıyorsunuz?kızım doğduktan sonra 3 4 ay yıkayamamıştım perdeleri, mevlid zamanı beyaz sabunla citileyip suya bıraktım bir gece, o suyun rengini bi görseydiniz ertesi günresmen çamur. Midem bulanmıştı
Tabi canım simsiyah su çıkıyorkızım doğduktan sonra 3 4 ay yıkayamamıştım perdeleri, mevlid zamanı beyaz sabunla citileyip suya bıraktım bir gece, o suyun rengini bi görseydiniz ertesi günresmen çamur. Midem bulanmıştı
Hep bahane bunlar, dünyada tek çalışan sensin sankiçalıştığım için vakit bulamadim
perdeleri neyle yıkıyorsunuz?
Sen yıkarken önce suya bas bir gün, sonra makinaya bulaşık makinesi tableti at bir tane, perdenin arasına koy yani. Anca paklarperdeleri neyle yıkıyorsunuz?
bu akşam yıkıyucam neyle yıkaniyorsun fikir istiyorum.Tabi canım simsiyah su çıkıyor
Hep bahane bunlar, dünyada tek çalışan sensin sanki
Kv ne hak vericem az kaldı
ay suda mi bekletcez.Sen yıkarken önce suya bas bir gün, sonra makinaya bulaşık makinesi tableti at bir tane, perdenin arasına koy yani. Anca paklar
ay suda mi bekletcez.
beyaz sabunu rendeleyip de mi koyuluyor.evet canım yoksa temiz olmuyor ki hiç. Ben bi kere acil makinada normal yıkayayım dedim rengi bile acilmadi. Kayinvalidem sağolsun o öğretti boyle yıkamayı, bir kez o yaptı öğrendim artık ben yapiyorum.
Çok geçmiş olsun bonusum,iyiyim çok şükür. Bende buara çok bakamadım,yoğun geçiyor günler anca bakıp kaçıyorum. Özledim seni bayadır yoksun. İyi olda gel,bekleriz biz :)Mutlu haftalar ❤
Bu haftayı geçelim inşallah gelicem.
Endokrine gittim tüylenme ve kilo için yarın tahlil için kan vericem.
Evde temizlik yapıyorum ağrılarım var zorlanıyorum uzun sürüyo o yüzden bitiremiyorum.
Biterse rahat edicem inşallah da ne zaman...
Nego
@malii kerebiç dönüş ne vakit?
@yorgun anneanne geçmiş olsun abla
@Psikolojik Deliii
@Lices_s
D e f n e
@Limonsuzzcay
I inessa armand
Unuttuklarım var hepiniz iyisinizdir inş
beyaz sabunu rendeleyip de mi koyuluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?