Düzenli Evimiz & Hayatımız

bu akşam yıkıyucam neyle yıkaniyorsun fikir istiyorum.
Çeşit çok
Beyaz kalıp sabun koyarım bazen yıkanırken perdenin arasına
Karbonat, toz şeker, bulaşık makinesi tableti, tül deterjanları da oluyor.
Haleti ruhiyeme bağlı

evet canım yoksa temiz olmuyor ki hiç. Ben bi kere acil makinada normal yıkayayım dedim rengi bile acilmadi. Kayinvalidem sağolsun o öğretti boyle yıkamayı, bir kez o yaptı öğrendim artık ben yapiyorum.
Canım aslında bekletmeye gerek yok, önce kısa programda deterjansız yıkayıp kirini akıtıp sonra normal programda deterjanlı yıkamak da aynı sonucu veriyor

Canım aslında bekletmeye gerek yok, önce kısa programda deterjansız yıkayıp kirini akıtıp sonra normal programda deterjanlı yıkamak da aynı sonucu veriyor

evet işte bak kolayı da varmış @MigiMadid ben de öyle yapayım bu kez, super fikir

Selam Hanimlar bende epeydir yikayamamistim arka sokagimda insaat vardi perdeler resmen kararmisti.Once bi yarim saatlik kisa yikama yapiyorum kiri gitsin diye.Sonra normal perde programinda dalan roxy deterjan gozunde makinenin icine de bulasik tableti koyuyorum bembeyaz oluyor mis gibi kokuyor

ben beyaz sabunun kokusunu çok seviyorum, normal deterjan yerine rendeleyip beyaz sabun koysam olmaz mi acaba? Makinanin içine mi deterjan gozune mi koyulur öyle yapsam?

Güzel bir fikir daha
Yalnız hanımlar bulaşık makinesi tabletini sakın her yıkamada kullanmayın, maalesef çürütüyor perdeleri, aklınızda olsun, aşırı kirli olunca senede bir olabilir.

ben beyaz sabunun kokusunu çok seviyorum, normal deterjan yerine rendeleyip beyaz sabun koysam olmaz mi acaba? Makinanin içine mi deterjan gozune mi koyulur öyle yapsam?
Canım içine koy, eğer seviyorsan dalan roxy kullansana, bebekken kullanırdım çocukların kıyafete.
Birde ben direk bir kalıp sabunu rendelemeden koyuyorum perdenin arasına.

Canım içine koy, eğer seviyorsan dalan roxy kullansana, bebekken kullanırdım çocukların kıyafete.
Birde ben direk bir kalıp sabunu rendelemeden koyuyorum perdenin arasına.

Hic bilmiyorum dalan roxy i, bir bakayım ona da tesekkur ederim canım

ben kızıma hacı sakirin sabun tozunu kullanıyorum. Dalan roxy e hiç bakmadim ona da bakayım canım.
Granül olanı mı? Granül olanlar kalıntı bırakıyor diye toz olanı tercih etmiştim ben. Kızına kullandığın da olur o zaman sabun yerine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…