Evet böyle de güzel oluyorPerder icin deterjan,çamaşır sodası ve toz şeker güzel temizleniyor
beyaz sabunu rendeleyip de mi koyuluyor.
off her odanin aşagıya değen perdeler var nasıl yıkıycam ben yaben normal beyaz sabunu perdeye sürüp çitiliyorum. Rendelemiyorum
off her odanin aşagıya değen perdeler var nasıl yıkıycam ben ya7 perde
Çeşit çokbu akşam yıkıyucam neyle yıkaniyorsun fikir istiyorum.
her birini suya koycam beklet bunu 7 gün sürer 7 perde için çok sıkıcı yahubenim de öyle canım, duvardan duvara hepsi. Belki vardır daha kolayını bilen, fikir verirler
Canım aslında bekletmeye gerek yok, önce kısa programda deterjansız yıkayıp kirini akıtıp sonra normal programda deterjanlı yıkamak da aynı sonucu veriyorevet canım yoksa temiz olmuyor ki hiç. Ben bi kere acil makinada normal yıkayayım dedim rengi bile acilmadi. Kayinvalidem sağolsun o öğretti boyle yıkamayı, bir kez o yaptı öğrendim artık ben yapiyorum.
Canım aslında bekletmeye gerek yok, önce kısa programda deterjansız yıkayıp kirini akıtıp sonra normal programda deterjanlı yıkamak da aynı sonucu veriyor
Aynen yoksa beklet ertesi gün yıka uzun zahmetli işevet işte bak kolayı da varmış @MigiMadid ben de öyle yapayım bu kez, super fikir
Canım aslında bekletmeye gerek yok, önce kısa programda deterjansız yıkayıp kirini akıtıp sonra normal programda deterjanlı yıkamak da aynı sonucu veriyor
Güzel bir fikir dahaSelam Hanimlar bende epeydir yikayamamistim arka sokagimda insaat vardi perdeler resmen kararmisti.Once bi yarim saatlik kisa yikama yapiyorum kiri gitsin diye.Sonra normal perde programinda dalan roxy deterjan gozunde makinenin icine de bulasik tableti koyuyorum bembeyaz oluyor mis gibi kokuyor
Aynennnn canım yaaa ama sağlık açısından düşünmek lazımofff 1 yıllık hayatında ilk defa bu kadar çok ağladı
Kendimi zor tuttum ben de ağlamamak için
Anne olmak ne kadar zor
Canım içine koy, eğer seviyorsan dalan roxy kullansana, bebekken kullanırdım çocukların kıyafete.ben beyaz sabunun kokusunu çok seviyorum, normal deterjan yerine rendeleyip beyaz sabun koysam olmaz mi acaba? Makinanin içine mi deterjan gozune mi koyulur öyle yapsam?
hangi kısa program? bende 30 dk varCanım aslında bekletmeye gerek yok, önce kısa programda deterjansız yıkayıp kirini akıtıp sonra normal programda deterjanlı yıkamak da aynı sonucu veriyor
Canım içine koy, eğer seviyorsan dalan roxy kullansana, bebekken kullanırdım çocukların kıyafete.
Birde ben direk bir kalıp sabunu rendelemeden koyuyorum perdenin arasına.
30 dkhangi kısa program? bende 30 dk var
elde yıkama 1 saat
boşatma durulama felan var bilemedim.
Sabun tozu canım bu dediğimHic bilmiyorum dalan roxy i, bir bakayım ona da tesekkur ederim canım
Sabun tozu canım bu dediğim
Granül olanı mı? Granül olanlar kalıntı bırakıyor diye toz olanı tercih etmiştim ben. Kızına kullandığın da olur o zaman sabun yerineben kızıma hacı sakirin sabun tozunu kullanıyorum. Dalan roxy e hiç bakmadim ona da bakayım canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?