- 30 Ekim 2018
- 16.162
- 36.780
- 528
Nasıl kullanılıyor peki? Direkt makineye mi konuluyor?Evet kolalanmis gibi oluyor perde
Evet Makinenin içine koyunca daha iyi oluyorNasıl kullanılıyor peki? Direkt makineye mi konuluyor?
Bizim orda kuru temizlemecü yıkarız evinizden alırız diyorlar negom duymasınoff her odanin aşagıya değen perdeler var nasıl yıkıycam ben ya7 perde
Canım geçmiş olsun adetin 3. Günü de git hormon tahlili ver derim pko olabilir yani o bunları yapıyor tsh tiroit falan da baktırMutlu haftalar ❤
Bu haftayı geçelim inşallah gelicem.
Endokrine gittim tüylenme ve kilo için yarın tahlil için kan vericem.
Evde temizlik yapıyorum ağrılarım var zorlanıyorum uzun sürüyo o yüzden bitiremiyorum.
Biterse rahat edicem inşallah da ne zaman...
Nego
@malii kerebiç dönüş ne vakit?
@yorgun anneanne geçmiş olsun abla
Psikolojik Deliii
@Lices_s
@D e f n e
@Limonsuzzcay
@tosia
Unuttuklarım var hepiniz iyisinizdir inş
Sanki ekşi oluyor gibi geliyor bana geçen yıl yaptım ama bu yıl koymadım hiç buzluğaKizlar domatesleri kabuklarini soyup kup kup dograyip posetleyip buzluga koysam cigden kisin yemeklere ve melemen icin kullanabilir miyim
Ben öyle koyuyorum canım hepKizlar domatesleri kabuklarini soyup kup kup dograyip posetleyip buzluga koysam cigden kisin yemeklere ve melemen icin kullanabilir miyim
Elinize sağlık canımSelam kızlar
Bugün haftalık temizlik vardı bizde
halılar kaldırıldı ev komple temizledi dip köşe balkonlar yıkandı
Mutfak dolaplarının alt kısmı komple iç dış temizlendi fayansları silindi baharatlar ve bakliyatlar düzenlendi temizlendi
banyolar wc ler temizlendi
ev komple toz alındı
Çarşaflar değiştirildi
3 makina hali kilim paspas yıkandı
Ve en sonunda pratikten bir menemen yapıldı yenildi kahveler içildi ve şuan ayaklar kovada şişliklerin inmesi bekleniyor inerse gezmeye gidicez
Ya negom zor geliyordu arkadaşa; bi çözüm önerdim. Zaten karnım aç biliyorsun diyetteyim. yoldayım yorgunum eve de gidemedimBizim orda kuru temizlemecü yıkarız evinizden alırız diyorlar negom duymasın
Canım geçmiş olsun adetin 3. Günü de git hormon tahlili ver derim pko olabilir yani o bunları yapıyor tsh tiroit falan da baktır
3 ve 5. Gün arası da oluyor zaten canım sen yaptır hepsini inşallah bir şey çıkmaz kusura bakma evli misin çocuk var mı bilgim yok ama ben çocuk sahibi olamadığım için bu konuda yüksek lisansımı yapacağım yakında az kaldıGece ilaç içicem sabah öyle gidicem.
Bunun sonucuna göre dedi zaten adette bakarız belki diye. Bugün tam 3.günümdü zaten keşke yapılabilseydi ama saat geçmişti işte.
3 ve 5. Gün arası da oluyor zaten canım sen yaptır hepsini inşallah bir şey çıkmaz kusura bakma evli misin çocuk var mı bilgim yok ama ben çocuk sahibi olamadığım için bu konuda yüksek lisansımı yapacağım yakında az kaldı
Ben kaçırmışım canımNasıl yok tc mi bile vermiştim oysa
Evliyim canım 3 te çocuğum var 34 yaşındayım.
Adet döngüsü normal olduğunda pco sanmıyorum
Allah bağışlasın bu arada maşallah yaşın çok genç ve 3 çocuk ne güzel genç anne :)Nasıl yok tc mi bile vermiştim oysa
Evliyim canım 3 te çocuğum var 34 yaşındayım.
Adet döngüsü normal olduğunda pco sanmıyorum
Tamamdir bende oyle yapacagim insallahBen öyle koyuyorum canım hep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?