Düzenli Evimiz & Hayatımız

Slm kızlar. Çok yoruldum bugün.çocukların okul işini hallettim. Alışveriş yaptım.sabah kahvaltı yapıp çıkmıştık.eve geldik yorgun argın yemek ısıttım yedik.bul.mak.boşalttım geri doldurdum.namaz kıldım.ćamaşır topladım katladım.aldıklarını yerleştirdim. Yeni uzandım.akşam eşim yok.çocuklarla bişeler yeriz.ayrıca bakliyat kavanoz larım herzaman duzenlidir☺

Kizlar domatesleri kabuklarini soyup kup kup dograyip posetleyip buzluga koysam cigden kisin yemeklere ve melemen icin kullanabilir miyim

Selam kızlar
Bugün haftalık temizlik vardı bizde
halılar kaldırıldı ev komple temizledi dip köşe balkonlar yıkandı
Mutfak dolaplarının alt kısmı komple iç dış temizlendi fayansları silindi baharatlar ve bakliyatlar düzenlendi temizlendi
banyolar wc ler temizlendi
ev komple toz alındı
Çarşaflar değiştirildi
3 makina hali kilim paspas yıkandı
Ve en sonunda pratikten bir menemen yapıldı yenildi kahveler içildi ve şuan ayaklar kovada şişliklerin inmesi bekleniyor inerse gezmeye gidicez

Canım geçmiş olsun adetin 3. Günü de git hormon tahlili ver derim pko olabilir yani o bunları yapıyor tsh tiroit falan da baktır

Elinize sağlık canım

Canım geçmiş olsun adetin 3. Günü de git hormon tahlili ver derim pko olabilir yani o bunları yapıyor tsh tiroit falan da baktır

Gece ilaç içicem sabah öyle gidicem.
Bunun sonucuna göre dedi zaten adette bakarız belki diye. Bugün tam 3.günümdü zaten keşke yapılabilseydi ama saat geçmişti işte.

Gece ilaç içicem sabah öyle gidicem.
Bunun sonucuna göre dedi zaten adette bakarız belki diye. Bugün tam 3.günümdü zaten keşke yapılabilseydi ama saat geçmişti işte.
3 ve 5. Gün arası da oluyor zaten canım sen yaptır hepsini inşallah bir şey çıkmaz kusura bakma evli misin çocuk var mı bilgim yok ama ben çocuk sahibi olamadığım için bu konuda yüksek lisansımı yapacağım yakında az kaldı

Nasıl yok tc mi bile vermiştim oysa

Evliyim canım 3 te çocuğum var 34 yaşındayım.

Adet döngüsü normal olduğunda pco sanmıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…