Düzenli Evimiz & Hayatımız

Canım birkaç defa yazıp yazıp geri sildim buraya
Kendi halimden ben de pek emin olamadığım için durumumu nasıl anlatacağım bilemedim
2 gün annemlerdeydim o günden beri
Eşim bana ulaşamayınca babama ulaşmış özürler verilen sözler vs vs,babam da beni aradı sen ne karar verirsen biz bunun arkasındayız ama özür diliyor telafi edeceğini söyledi vs gibisinden topu bana attılar
Cumartesi sabah eşim geldi anneme baya bir konuştular ben konuşacak durumda degildim
Annemleri ikna etti onlar da benim gözüme bakmaya başladı bir şans daha mı versen yuva kurmak kolay değil gibisinden 1 2 saat de biz konuştuk
Velhasıl kelam kendimi evde buldum ama içim hala soğumadı bana yaptıklarına okey desem bile ailemi istememesi kardeşim varken burnumdan getirmesi unutabileceğimi sanmıyorum
Şu an normalden kat kat iyi davranıyor ama ben alışamıyorum
Annemlere giderken söyledim zaten ben şu an hem sizin hem kendi kafamda,acaba mı? Diye soru işareti bırakmamak için gidiyorum diye
Bugüne kadar hiçbirşeye ses çıkarmamış alttan almış biri olarak bir kere resti çekince evlenmeden önceki ozguvenime döndüğümü farkettim
Insllah hayırlısı olur işime başlayıp daha dik durmak istiyorum

kv evimin daginikliği biliyor bide dün bana dedi ki evi güzelce temizleyin süpürün felan diyo bende hı dedim kestim.
kaynanam tam minimalist kadin.. azaltiyor atiyor çöpe felan.
Kimin evini? Senin kendi evini süpürmen için sana talimat mı veriyor?

Benimki de. Kendi evini b.k götürür ama bana gelince hanımefendinin bir titizliği tutar ki sorma. Temizligimi beğenmez.
Halbuki benim evimi dağıtıp kirleten de kendisi olur

Hayırlısı olsun canım ne diyeyim, umarım pişman olmazsın.

benim yaptığım temizliği begenmiyor ben yapsam gidip kendi temzilyior bi daha..;
görümceme talimat verir.. benim kızım gelinimden daha temizdir. diye düşüncesine sahip
ben hiç umursamiyorum

Erkekler insanlıktan, fedakarlıktan, iyilikten anlamıyor. Argo ve küfürlü konuşmayı hiç sevmem kusura bakma ama ağızlarına tükürmeyince ( diğer türlüsünü de yazdığımı var say) insana donusmuy

benim yaptığım temizliği begenmiyor ben yapsam gidip kendi temzilyior bi daha..;
görümceme talimat verir.. benim kızım gelinimden daha temizdir. diye düşüncesine sahip
ben hiç umursamiyorum
Cümle düşüklüğü oldu aslında.
Senin kendi evini süpürmen için mi sana talimat veriyor demek istedim.

Madem kendi kızı daha temiz yapıyor bırak yapsın. Sen de keyfine bak.

dönersen adam yine ayni davranir bu öküz adamlar hiç degişmez.
hayırlısı olsun .

Hakkında hayırlısı olsun.

üşengeçliğim yüzünden
Canın sağ olsun amannn. Atarsın makineye dökersin çamaşır suyu tertemiz olur. Ama tek seferliğine dök. Sürekli çamaşır suyuyla yıkarsan yıpranır.
Nego duymasın duymasın bir ara ben de perde yıkamaya üşeniyordum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…