Düzenli Evimiz & Hayatımız

günaydın :)

ben nevresimleri önceki gün degistirmistim

ama tahta kaşık ve manevi ödevi yaparim

çamaşır yikanicak
ev toplanıp temizlenecek
banyo tuvalet temizlenicek

oglumla oynarim :)

bu kadar yeter sanirim :)
Kolay gelsin canım
Günaydın cümleten
Günaydın
Kolay gelsin canım

Yani evet canim. Evet oyle olmus ama bilinmiyor ki . Benim de TSH im anlamadigim ve garip bir bicimde birdenbire 27 olmustu ogun bugundur uğraştım son 7 aydir normal duzeyde. Tam 2 sene once yükseldi ki tesadufen fark edildi . Kadin dogumcu farketti.
Dahiliye uzmani sen ilac kullaniyor musun hemen gel dedi apar topar gittim bende insulin direnci risk grubundayim zayifligima güveniyorum hata ediyorum yarim ekmek yiyorum bazen bi oturmaya o ekmekte tatlı tatlı yeniyor

Günaydın hanımlar nevresim değiştirme ödevi tamam
Tahta kaşıkları da halledeceğim ne zamandır aklımdaydı iyi oldu
Manevi ödevi gece yatmadan yapmayı planlıyorum Nego
Bunların dışında bugün tüm evi köşe bucak temizleyeceğim
İki odanın güneşlik ve perdelerini yıkayıp camlarını sileceğim
Balkonlar yıkanacak
Son 3 günüm evde sonra okul açılacak bu kadar iyi temizlik yapamam akşam sanırım pert halde yatarım TV karşısında

Kolay gelsin canım epey işin varmış

Kolay gelsin canım epey işin varmış

Benimde çok işim var haftasonu storlar temizlendi buhar makinesiyle.
Yetiştiremedim bide kv de misafir vardı.
Camlar silinicek 3 oda içe açılıyo zaten. Diğer 3 cam yere kadar önlerinde de bi cam daha var

Bakim ne kadarını yapabilicem omuzumun ağrısını yeniden azdırmadan.

Sağol kuzum annesi olarak keşke daha dinç olsaydım bu konuda bi kere ben zayıf olup örnek olsaydım...

Benim zaten yıllardır çözemediğim sorunum kilom.

Olucak inşallah.
Geçmiş olsun canım da seninle ne alakası var?
Böyle düşünüp suçlu arama.

Sağol kuzum annesi olarak keşke daha dinç olsaydım bu konuda bi kere ben zayıf olup örnek olsaydım...

Benim zaten yıllardır çözemediğim sorunum kilom.

Olucak inşallah.

sen canını sıkma bonuscum. neyseki geri dönüş olan bi noktada yakalamissiniz. sen de artık sağlıklı beslenmeye geçersin.
istersen ben sürekli yaptığım şeylerin tarifini de veririm. evde atıştırmalık hazirlarsin abur cubur kesilince ara öğünlerde yer

hepimizin güçsüz olduğu noktalar var. evlatlarımız için güçlü oluyoruz bi yerden sonra :)
oğlan çocuğu çabuk verir. benim kardesim de epeyce kiloluydu.kendi kendine verdi. abur cuburu da kesti. senin benim gibi degil onlar :)
senin sonuçların ne zaman cikcakti

Kolay gelsin. Senin yerine kendimi koydum, sonra vazgeçtim.

Hatırlıyom çok güzeldi

KURALLAR :

Herkes o gün yapacağı işleri en az 5 madde olarak yazacak. Gün sonunda maddeleri yapıp yapmadığını yazacak.
Her gün ödev vericem, ödev etiketine iki gün üst üste dönüş yapmayanlara(mazeret belirtmeden) etiket yapmıycam.
Her hafta evin bir odasını odak noktası olarak belirliycem, o hafta boyunca o odanın dip köşe temizliği yapılacak. Odayı düzenli tutmak alışkanlık haline getirilecek.
Her gece yatmadan önce evde ki dağınıklık toplanacak ve mutfak tezgahında bulaşık bırakılmayacak.
İsteyenler gün içinde birbirini maratona davet edebilir.

Kolay gelsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…