Düzenli Evimiz & Hayatımız

Canim bu arada bugünkü manevi ödev i farkli bir esma ile yapsak olur mu. Benim durumuma uygun olan esma başka da şu aralar.

Buhar makinesi istiyorum ben ya
Yaparsın sen
Bak işte çok yapılan bir hata, yapılacak bütün işleri aynı anda düşünüp beynini ruhunu yormak kendini tüketmek.
Tek tek düşün, şimdi kalk mesela yemeği yap ve o bitene kadar öbür işleri düşünme, birini bitir sonra öbürüne geç

Anammm anammmmm süper olmuşsa

Disiplin nerede başarı orada

5 maddemiz.
bulaşık makine boşatma
kitap okuma
perde yıkama
perde takma.
çamaşir katlama yerleştirme.
Nego
üç gündür perdelerle uğraşiyorum
Kolay gelsin canım
Canim bu arada bugünkü manevi ödev i farkli bir esma ile yapsak olur mu. Benim durumuma uygun olan esma başka da şu aralar.
Neden olmasın canım, ben örnek olsun u diye yazıyorum

Sonuçta ben en büyük örneğim evde ben daha farklı olsaydım sözümde daha etkili olurdu demem istemişim orda bence

annem babam ben ve büyük erkek kardeşim dikkatli sağlıklı besleniriz, küçüğü tam bir zararlı alışkanlık bagimlisiydi nudle, kola, cips bilmem ne. yıllarca laf anlatmaya çalıştık olmadi. en sonunda kendisi kendi halinden utanmis karar almis. senle alakasi yok. ama seni bahane olarak öne surebilir bonus.

nette 17 yaşındaki çocuk patates cips yemekten sagir kör oldu..
sadece onu yemiş 14 yaşından beri.

Buhar makinesi istiyorum ben ya

Benim değil ki kocamın arabanın koltukları için almıştı. Omuzum zaten çok kötü göndericektim yıkamaycıya 1 sene oldu zaten mecbur temizlenicekti storlar.

Arada aslında buhar makinesiylede olurda ben nasıl yapiyim böyle dedim mantıklı geldi o yaptı işte ben tuttum ucundan.

Yıkamacıya vereceğim parayı boyaya vermiş oldum.

Çok iyi yapmışsın bence. Bana göre sanki o makine tam ona karşı derin hislerim var

Yok kimse bişey demiyor ben annelik hissiyle vicdan yapıyorum :)

16 yaşına geldi söz dinlemediği dilinin iyice açıldığı adam olduğunu sandığı ama hala 5 yaşındaki kardeşiyle aynı kavgayı yapabildiği bi durumda :)

bütün erkek veletleri ayni yaaaa
Allah kolaylık versin ben benimkini ergenliğe girerken evlatlik vercem ergenliği bitince geri alırım
sen vicdan yapma. zaten bundan sonra dikkat edersin komple degistirirsin yemek düzenini :)

Azda değil fiyatı ama değer 3 sene oluyo alalı bi sitede tek kalan üründü indirimli almıştı o zaman netten.
Hiç deterjana bulaşmadan temizlendi hepsi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…