- 6 Şubat 2018
- 11.220
- 14.582
- 298
KURALLAR :
Herkes o gün yapacağı işleri en az 5 madde olarak yazacak. Gün sonunda maddeleri yapıp yapmadığını yazacak.
Her gün ödev vericem, ödev etiketine iki gün üst üste dönüş yapmayanlara(mazeret belirtmeden) etiket yapmıycam.
Her hafta evin bir odasını odak noktası olarak belirliycem, o hafta boyunca o odanın dip köşe temizliği yapılacak. Odayı düzenli tutmak alışkanlık haline getirilecek.
Her gece yatmadan önce evde ki dağınıklık toplanacak ve mutfak tezgahında bulaşık bırakılmayacak.
İsteyenler gün içinde birbirini maratona davet edebilir.
Buhar makinesi istiyorum ben yaBenimde çok işim var haftasonu storlar temizlendi buhar makinesiyle.
Yetiştiremedim bide kv de misafir vardı.
Camlar silinicek 3 oda içe açılıyo zaten. Diğer 3 cam yere kadar önlerinde de bi cam daha var
Bakim ne kadarını yapabilicem omuzumun ağrısını yeniden azdırmadan.
Yaparsın senHem de çok
Bak işte çok yapılan bir hata, yapılacak bütün işleri aynı anda düşünüp beynini ruhunu yormak kendini tüketmek.@malii Sana göstermiştim bide cam balkon var
Kızların perdesi asılcak bekliyö
Çamaşırlar kurutucudan çıkmış bekliyö
Bu arada 12 de plates dersi var
Yemeği kim yapıcak ev insanları hep aç
Gözün kör olsun merkür diye kendimi atasım geldi
KURALLAR :
Herkes o gün yapacağı işleri en az 5 madde olarak yazacak. Gün sonunda maddeleri yapıp yapmadığını yazacak.
Her gün ödev vericem, ödev etiketine iki gün üst üste dönüş yapmayanlara(mazeret belirtmeden) etiket yapmıycam.
Her hafta evin bir odasını odak noktası olarak belirliycem, o hafta boyunca o odanın dip köşe temizliği yapılacak. Odayı düzenli tutmak alışkanlık haline getirilecek.
Her gece yatmadan önce evde ki dağınıklık toplanacak ve mutfak tezgahında bulaşık bırakılmayacak.
İsteyenler gün içinde birbirini maratona davet edebilir.
Kolay gelsin canım5 maddemiz.
bulaşık makine boşatma
kitap okuma
perde yıkama
perde takma.
çamaşir katlama yerleştirme.
Nego
üç gündür perdelerle uğraşiyorum
Neden olmasın canım, ben örnek olsun u diye yazıyorumCanim bu arada bugünkü manevi ödev i farkli bir esma ile yapsak olur mu. Benim durumuma uygun olan esma başka da şu aralar.
Sonuçta ben en büyük örneğim evde ben daha farklı olsaydım sözümde daha etkili olurdu demem istemişim orda bence
nette 17 yaşındaki çocuk patates cips yemekten sagir kör oldu..annem babam ben ve büyük erkek kardeşim dikkatli sağlıklı besleniriz, küçüğü tam bir zararlı alışkanlık bagimlisiydi nudle, kola, cips bilmem ne. yıllarca laf anlatmaya çalıştık olmadi. en sonunda kendisi kendi halinden utanmis karar almis. senle alakasi yok. ama seni bahane olarak öne surebilir bonus.
Ben yorucu temizlik ev işi yapınca spor yapmıyorum açıkcası, olabilirperde takmak spor sayılır mıNego
Buhar makinesi istiyorum ben ya
ben yemek yapmayı yazmadim yazsam 6. maddeKorktum valla hemen yaziyorum
Bugün işten erken çıkacağım bebegimi alıp pazara
1. Pazara girmek aldıklarımi yerleştirmek
2. Evi süpürmek silmek
3..yemek yapmak
4..banyo ev halletmek
5. Çamaşır yikamak
Çok iyi yapmışsın bence. Bana göre sanki o makine tam ona karşı derin hislerim varBenim değik ki kocamınarabanın koltukları için almıştı. Omuzum zaten çok kötü göndericektim yıkamaycıya 1 sene oldu zaten mecbur temizlenicekti storlar.
Arada aslında buhar makinesiylede olurda ben nasıl yapiyim böyle dedim mantıklı geldi o yaptı işte ben tuttum ucundan.
Yıkamacıya vereceğim parayı boyaya vermiş oldum.
annem babam ben ve büyük erkek kardeşim dikkatli sağlıklı besleniriz, küçüğü tam bir zararlı alışkanlık bagimlisiydi nudle, kola, cips bilmem ne. yıllarca laf anlatmaya çalıştık olmadi. en sonunda kendisi kendi halinden utanmis karar almis. senle alakasi yok. ama seni bahane olarak öne surebilir bonus.
Çok iyi yapmışsın bence. Bana göre sanki o makine tam ona karşı derin hislerim var
ben yemek yapmayı yazmadim yazsam 6. madde
Yok kimse bişey demiyor ben annelik hissiyle vicdan yapıyorum :)
16 yaşına geldi söz dinlemediği dilinin iyice açıldığı adam olduğunu sandığı ama hala 5 yaşındaki kardeşiyle aynı kavgayı yapabildiği bi durumda :)
Ya hanımlar bu güneşlileri ütülemeden takmanın bir yolu yok mu nefret ediyorum yıka ütüler olayından
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?